Πραγματικα φαιναιτε πολύ καλο,το μονο που δεν μου καθετε καλα στο ματι είναι το συστημα περιορισμου ανάκρουσης θα το προτιμουσα χωρις αυτό.Ωραίο όπλο φαίνεται
Πραγματικα φαιναιτε πολύ καλο,το μονο που δεν μου καθετε καλα στο ματι είναι το συστημα περιορισμου ανάκρουσης θα το προτιμουσα χωρις αυτό.Ωραίο όπλο φαίνεται
Ναι έχεις δίκιο έτσι που (ζαρωνει )όταν το πιέζει δεν μου κάνει και τόσο εντύπωσηΠραγματικα φαιναιτε πολύ καλο,το μονο που δεν μου καθετε καλα στο ματι είναι το συστημα περιορισμου ανάκρουσης θα το προτιμουσα χωρις αυτό.
Εσωτερικά; μηχανισμός κ.τ.λ.Μυρο από ότι βλέπω κυρίως στο κοντακι έχει πιο μικρή λαβή και πιο ανοιχτή από την a400 και μόνο το kick off για την ανακρουση.
Το ιδιο σύστημα αερίων, κλείστρο, κανη και τσοκ βλέπω Μυρο και καλή η τιμή του νομίζω.Εσωτερικά; μηχανισμός κ.τ.λ.
Ναι η τιμή είναι λογική για το όπλο.Το ιδιο σύστημα αερίων, κλείστρο, κανη και τσοκ βλέπω Μυρο και καλή η τιμή του νομίζω.
τωρα που εμαθα στη κουκλα δε θελω αλλη λεμε.ας βγαλουν οτι θελουνΚαινούργιο μοντέλο από τον Κολοσσό.
Eγω προσωπικα δεν εχω κανενα παραπονο την κυνηγαω από το 2007 με σκληρη χρηση μπορω να πω και μεχρι τωρα με εχει βγαλει παληκαρ.ι χωρις να εχω κανει αλαγη ουτε ένα ελατηριο δεν με εχει προδωσει ποτε.Ο αυλος του οπλου είναι 18.6 με μακρυ κωνο και του φοραω σχεδόν παντα το μαμισιο *** τσοκ.Ισως το καλητερο οπλο από την σειρα Α300 το λεω αυτό επειδή είμαι κατοχος και της 302 και της 390.Σαν τουφεκια της πανε παρα πολύ τα 34,36 gr σκαγια.Ενα μειονέκτημα που μπορω να πω ότι εχει είναι πολύ βρωμιαρα στον χωρο του κυλινδροπιστονου καμια σχεση με τα προηγουμενα μοντελα αλλα αυτό είναι σχετικο, αν σου αρεσει να ασχολησε που και που με το οπλο σου δεν είναι προβλημαΠοιος φιλος απο εδω μεσα εχει και κυνηγαει με την greystone,να μας πει λιγα πραγματα γι αυτο το οπλο!!!
.what. ... 18,6 ??? Πως έτσι, δεν λένε ότι η greystone έχει αυλό 18,2 ??? .xm.... Ο αυλος του οπλου είναι 18.6 με μακρυ κωνο ...
Μπερδευτηκα χιλια συγνωμη την ειχα ξεχασει τελιος αυτην.buy buy..buy buy..what. ... 18,6 ??? Πως έτσι, δεν λένε ότι η greystone έχει αυλό 18,2 ??? .xm.
Δες άμα έχει η κάννη την παρακάτω σφραγίδα...Ρε μαγκες καλημέρα ,οι καραμπίνες μου 390 και 391 gold ,φορουν τσοκ mobile sp που γνωρίζω πως είναι καταλληλα για ατσάλινα σκαγια αλλα οι κάννες γραφουν ALLOYED GR MO QUENCHD HICE TENSILE STEEL. Μαλιστα της 391 γράφει BERETTA USA CORP ACKK αν τα αντέ γραψα σωστα ας με βοηθήσει κάποιος φίλος που γνωρζει καλύτερα αν σημαίνει πως είναι πιστοποιημένες για ατσάλινα σκάγια φανταζομαι πως η 391 που εχει προδιαγραφες USA λογικα πρέπει να είναι, αλλα και η πιο παλια τα ίδια γράφει.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.