Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πραγματικα φαιναιτε πολύ καλο,το μονο που δεν μου καθετε καλα στο ματι είναι το συστημα περιορισμου ανάκρουσης θα το προτιμουσα χωρις αυτό.
Ναι έχεις δίκιο έτσι που (ζαρωνει )όταν το πιέζει δεν μου κάνει και τόσο εντύπωση

Ποιος φιλος απο εδω μεσα εχει και κυνηγαει με την greystone,να μας πει λιγα πραγματα γι αυτο το οπλο!!!
Eγω προσωπικα δεν εχω κανενα παραπονο την κυνηγαω από το 2007 με σκληρη χρηση μπορω να πω και μεχρι τωρα με εχει βγαλει παληκαρ.ι χωρις να εχω κανει αλαγη ουτε ένα ελατηριο δεν με εχει προδωσει ποτε.Ο αυλος του οπλου είναι 18.6 με μακρυ κωνο και του φοραω σχεδόν παντα το μαμισιο *** τσοκ.Ισως το καλητερο οπλο από την σειρα Α300 το λεω αυτό επειδή είμαι κατοχος και της 302 και της 390.Σαν τουφεκια της πανε παρα πολύ τα 34,36 gr σκαγια.Ενα μειονέκτημα που μπορω να πω ότι εχει είναι πολύ βρωμιαρα στον χωρο του κυλινδροπιστονου καμια σχεση με τα προηγουμενα μοντελα αλλα αυτό είναι σχετικο, αν σου αρεσει να ασχολησε που και που με το οπλο σου δεν είναι προβλημα

Ρε μαγκες καλημέρα ,οι καραμπίνες μου 390 και 391 gold ,φορουν τσοκ mobile sp που γνωρίζω πως είναι καταλληλα για ατσάλινα σκαγια αλλα οι κάννες γραφουν ALLOYED GR MO QUENCHD HICE TENSILE STEEL. Μαλιστα της 391 γράφει BERETTA USA CORP ACKK αν τα αντέ γραψα σωστα ας με βοηθήσει κάποιος φίλος που γνωρζει καλύτερα αν σημαίνει πως είναι πιστοποιημένες για ατσάλινα σκάγια φανταζομαι πως η 391 που εχει προδιαγραφες USA λογικα πρέπει να είναι, αλλα και η πιο παλια τα ίδια γράφει.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ρε μαγκες καλημέρα ,οι καραμπίνες μου 390 και 391 gold ,φορουν τσοκ mobile sp που γνωρίζω πως είναι καταλληλα για ατσάλινα σκαγια αλλα οι κάννες γραφουν ALLOYED GR MO QUENCHD HICE TENSILE STEEL. Μαλιστα της 391 γράφει BERETTA USA CORP ACKK αν τα αντέ γραψα σωστα ας με βοηθήσει κάποιος φίλος που γνωρζει καλύτερα αν σημαίνει πως είναι πιστοποιημένες για ατσάλινα σκάγια φανταζομαι πως η 391 που εχει προδιαγραφες USA λογικα πρέπει να είναι, αλλα και η πιο παλια τα ίδια γράφει.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Δες άμα έχει η κάννη την παρακάτω σφραγίδα...

Γιώργο εχει διάφορες σφραγίδες δεν μπορεσα να διακρίνω την συγκεκριμένη θα ρίξω μια ματια ομως με γυαλια μηπως
την δια κρίνω ευχαριστω πάντως.

Για την 391 δεν το συζητάω, ρίχνει ατσάλινα. Για την 390 αν τα mobile chokes που φοράει γράφουν SP (Steel Proof), ρίχνει και αυτή αν δεν γράφουν SP δεν ρίχνει.
Απλά στην 390 μην βάλεις πιο στενό τσοκ από το 3 αν θες να ρίξεις ατσάλινα.

Γιώργο ετσι οπως τα λες είναι, ολα τα τσοκ που εχω είναι SP είχα διαβάσει στο διαδύκτιο πως απο το 1997 και μετα τουλάχιστον για τα ιταλικα οπλα ,οτι οι κάνες εβγαιναν πιστοποιημένες για ατσάλινα ,αρα να κοιτάξω την ημερομηνία παραγωγής της 390 γιατι την πήρα μεταχειρισμένη και δεν ξερω την χρονια που κατασκευαστηκε.

Last edited:
Μην ασχολείσαι με την κάννη και μην κουράζεσαι. Η Beretta στο user manual της 390 αναφέρεται μόνο στα choke και γράφει αυτό που σου έγραψα παραπάνω. Αν τα mobile choke που συνοδεύουν την 390 γράφουν SP, ρίχνεις κανονικά. ;)
Για να το διαβάσεις και μόνος σου, πάτα στον γκούγκλη Beretta 390 user manual.

Γιωργο βρήκα το manual το ειχα κατεβασει περσι και λεει αυτα ακριβώς που μου λες και προτείνει καλύτερο τσοκ απο 3 και πιο ανοιχτο ετσι δεν είνα,ι γιατι με τα αγγλικα δεν το εχω και τοσο, σε ευχαριστω ρε φίλε πάντως γιατι φετος πήγα κανα 2 φορες για υδρόβια και δεν έβαλα ατσάλινα προκειμενου ομως να βρω κανα μπελά για του χρονου τουλάχιστον να μπορω να τα βάζω.

Status
Not open for further replies.
Back