Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
όπως τα λέει ο Γιώργος είναι συμφωνώ
Φώτη ρίξε ατσάλινα και μην φοβάσαι να είναι εμπορίου όμως γιατί στην ιδιογόμωση δεν έχω εμπιστοσύνη ακόμα

όπως τα λέει ο Γιώργος είναι συμφωνώ
Φώτη ρίξε ατσάλινα και μην φοβάσαι να είναι εμπορίου όμως γιατί στην ιδιογόμωση δεν έχω εμπιστοσύνη ακόμα
Ευχαριστω Μάκη για την βοηθεια τωρα του χρόνου πρωτα ο Θεος.

Ωστόσο σιγουρέψου όταν με το καλό ξαναπάς εκεί ότι χρειάζεται να έχεις ατσάλινα, δεν σημαίνει ότι επειδή θα τουφεκίσεις παπί, πρέπει να είναι με ατσάλινα.

Γιάννη συνεχίζω εδω για το beretta 692 black! Πολυ καλη επιλογη με 80 ποντους κανες,ειδικά
με την carbon ριγα πιστευω θα ειναι,σαν αίσθηση στα χερια σαν 76 αρι,με ολα τα πλεονεκτήματα της σκοπευτικής γραμμής των 80 πόντων...οσο για το τσοκ που λες απο οτι φαινετε εδω ***/** το βγαζει σε σταθερά..
http://www.beretta.com/en-us/692-sporting-black/

Καλημέρα, να πεταχτώ κι εγώ σαν την τσουτσου. Ποια είναι μια νορμάλ τιμή για ένα 682 gold και τι διαφορές έχει σε σχέση με το 686; (βρήκα ένα μεταχειρισμένο περί τα 2000 ευρό όσο δλδ το 686 καινούργιο)

Καλημέρα σας, πια η γνώμη σας για τα όπλα bellmonte 2 και outlander a300; πιο θα διάλεγατε;και γιατι;πια τα υπέρ και πια τα κατά;
Καλημερα,προσωπικη γνωμη θα διαλεγα bellmonte λογω αδρανειας,ποιο καθαρο συστημα και καλυτερο ζυγισμα!!

Καλημέρα, να πεταχτώ κι εγώ σαν την τσουτσου. Ποια είναι μια νορμάλ τιμή για ένα 682 gold και τι διαφορές έχει σε σχέση με το 686; (βρήκα ένα μεταχειρισμένο περί τα 2000 ευρό όσο δλδ το 686 καινούργιο)
Καλημερα. Σαν πρωην κάτοχος 2 682 golg E (Σπόρτινγκ 71 εκ και σκητ 71 εκ.) και εχντας δει και πιασει 686 σπόρτινγκ, οι διαφορές τους ειναι μικρες. Το 682 εχει πιο καλη σκανδαλη λογω λειανσεις μηχανισμου, οπτιμα τσοκ, καλύτερο ζηγισμα σε ολα τα μήκη κανών και συνήθως καλυτερα ξύλα. Απο θέμα αντοχης και αξιοπιστίας ειναι βεβαια εφαμιλα.
Για τη χρηση το θελεις; σκοποβολή και κυνηγι;
Σε τι μήκος κανών σε ενδιαφερει;

Μιας κ καποτε τα κοιταγα πολυ, το 682 εχει για μενα πολυ καλυτερη καννη κ τσοκ, καλυτερες τουφεκιες, λιγοτερη ανακρουση και εχει γρηγοροτερη κ ομαλοτερη κινηση προς το στοχο...
Αυτο που δεν μου αρεσει ειναι η τιμη που συνεχιζουν να πουλιωνται τα 682, οντως οπλα με πολλα χρονια κυκλοφοριας, συνηθως αρκετη χρηση και με τον ανταγωνισμο να καραδοκει κ με λιγο περισσοτερα χρηματα απο τα 2000 που ζητουν οι περισσοτεροι, παιρνεις ας πουμε ενα 725 sporter ολοκαινουργιο που για μενα, δεν εχει να ζηλεψει τιποτα...

Μιας κ καποτε τα κοιταγα πολυ, το 682 εχει για μενα πολυ καλυτερη καννη κ τσοκ, καλυτερες τουφεκιες, λιγοτερη ανακρουση και εχει γρηγοροτερη κ ομαλοτερη κινηση προς το στοχο...
Αυτο που δεν μου αρεσει ειναι η τιμη που συνεχιζουν να πουλιωνται τα 682, οντως οπλα με πολλα χρονια κυκλοφοριας, συνηθως αρκετη χρηση και με τον ανταγωνισμο να καραδοκει κ με λιγο περισσοτερα χρηματα απο τα 2000 που ζητουν οι περισσοτεροι, παιρνεις ας πουμε ενα 725 sporter ολοκαινουργιο που για μενα, δεν εχει να ζηλεψει τιποτα...
Άρη οι τιμές παραμένουν υψηλές πιστεύω και λόγω ακριβής αγοράς. Όταν κάποιος το έχει αγοράσει ας πούμε στα 3.700€ δεν του πάει να το πουλήσει μετά 1500 -1700 €. Βέβαια πάντα τα όπλα της συγκεκριμενης εταιρείας ήταν υπερεκτιμημενα. Τώρα με την οικονομική κατάσταση που επικρατεί οι τιμες άνω των 1900-2000€ είναι υψηλές και ας είναι το όπλο σε άριστη κατάσταση.

Κατά βάση για κυνήγι το θέλω εκτός και αν ανοίξει κάποιο από τα σκοπευτήρια στην Αττική. Το βρήκα σε ένα οπλοπωλείο και μου είπε για τιμή 1900 και με άτοκες δώσεις με πιστωτική 75εκ κάννες, έγραφε πάνω 3" και steel shot. Ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, αν και η ράχη του κοντακιού ήταν ψηλά για μένα, καθόταν το κεφάλι μου πολύ ψηλά, και δεν θα ήθελα να κάνω μετατροπές στα κατά τα άλλα πολύ ωραία ξύλα. Το 725 δεν το είχα σκεφτεί σαν εναλλακτική η αλήθεια είναι αλλά και πάλι πας +500ευρό.

Μου αρέσει η bellmonte καλύτερα σαν ομορφιά, πιο καινούργιο μοντέλο και έχει και optima τσοκ
Εγώ Μύρο είμαι της άποψης ότι όταν βγενει ένα καινούργιο μοντέλο όπλου στην αγορά(οποιαδήποτε εταιρίας)καλο ειναι να μην βιαστούμε να το αγοράσουμε αλλά να περιμένουμε να περάσει κάποιο εύλογο χρονικό διαστημα για να ακούσουμε απόψεις όσων το αγόρασαν κλπ..
Παντως αν κάποτε θα αγοραζα όπλο θα πηγενα κατευθείαν σε ένα λίγο παλαιότερο και δοκιμασμένο μοντέλο..Και όχι σε ένα φρέσκο προϊόν που μολις κυκλοφόρησε..

Άρη δεν έγραφε κάτι σε εμφανές σημείο σίγουρα είχε εναλλάξιμα τσοκ αλλά με προβλημάτισε λίγο η αρκετά φαρδιά ρίγα και σκέφτηκα κι εγώ ότι ίσως είναι τραποντούφεκο, αν και νόμιζα ότι τα τραποντούφεκα έχουν σταθερό τσοκάρισμα */** στην βάση έγραφε 682 gold τπτ άλλο. πιστεύω θα μου το έλεγε στο οπλοπωλείο το παλικάρι αν ήταν γιατί του είπα ότι το θέλω για κυνήγι.

Εγώ Μύρο είμαι της άποψης ότι όταν βγενει ένα καινούργιο μοντέλο όπλου στην αγορά(οποιαδήποτε εταιρίας)καλο ειναι να μην βιαστούμε να το αγοράσουμε αλλά να περιμένουμε να περάσει κάποιο εύλογο χρονικό διαστημα για να ακούσουμε απόψεις όσων το αγόρασαν κλπ..
Παντως αν κάποτε θα αγοραζα όπλο θα πηγενα κατευθείαν σε ένα λίγο παλαιότερο και δοκιμασμένο μοντέλο..Και όχι σε ένα φρέσκο προϊόν που μολις κυκλοφόρησε..
Τάσο κανένα από τα 2 δεν είναι ιδιαίτερα καινούργιο, απλά λόγο οικονομικών συγκυριών δεν κυκλοφόρησαν αρκετά. Πριν λίγο καιρό σκεφτόμουν κι εγώ σοβαρά την bellmonte σε 71εκ απλά δεν προχώρησα γιατί ακόμα δεν ξέρω αν θέλω να φύγω από τον κόσμο του δίκαννου.(αν και λόγο μέσης έχω αρχίσει και το ξανασκέφτομαι....)

Σωστο το σκεπτικό σου Τάσο αλλά εδώ μιλάμε για δοκιμασνενο όπλο, ή bellmonte είναι μια βελτιωμένη προς το καλύτερο vittoria. Ο μηχανισμός και ο τρόπος λειτουργίας είναι ιδιος.

Οκ απλα ειναι λιγο δυσευρετα τα Sporting με 76αρες καννες κ σε συνδυασμο με αυτο που εγαψες οτι η ραχη του μοντακιου ηταν ψηλη, γι αυτο ρωτησα... Φαρδια ριγα εχουν ετσι κ αλλιως τα σκοπευτικα οπλα, τωρα αν ηταν με εναλαξιμα εξωτερικα τσοκ μαλλον το Sporting ηταν , ισως με καποια παρεμβαση στο κοντακι, δεν νομιζω το Trap να εβγαινε με εναλασσομενα τσοκ αλλα δεν ειμαι κ σιγουρος...

Status
Not open for further replies.
Back