Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Λες να είναι τόσο φαρμακείο. Ήθελα 76αρες ή καλύτερα 81 για το 687 sporting.
Να ξέρεις ότι θα θέλουν προσαρμογή από οπλουργο πάλι έστω κι αν είναι για το ίδιο όπλο και θα πάνε μπορεί και πάνω από 1500.κανε ένα τηλ στη Μπερέτα Ελλάς αύριο κι ενημέρωσε μας.μπορει να κάνω και λαθος

Αποκλείεται να φέρνει.
Eixa ρωτήσει πριν 2 χρόνια για ένα 686 με (μαυρο μοχλό) 67άρι για κάννες 81 και μου είχαν πει ότι είναι εφικτό και πρέπει να πάει το όπλο ιταλία για εφαρμογές και το συνολικό κόστος ήταν στά 1500+

Eixa ρωτήσει πριν 2 χρόνια για ένα 686 με (μαυρο μοχλό) 67άρι για κάννες 81 και μου είχαν πει ότι είναι εφικτό και πρέπει να πάει το όπλο ιταλία για εφαρμογές και το συνολικό κόστος ήταν στά 1500+
μονο οι εξολκεις θέλουν ρυθμισμα

Εντάξει αυτοί εδώ στη Μπερέτα έχουν ξεφύγει.εχθες ρώτησα τιμή για τα μαύρα τα έσω έξω τσοκ τα hp και μου είπανε 84 ευρω τ απλά και 90 τα μαύρα με porting.απο τι είναι ρε παιδιά από χρυσάφι?
Τα kicks από τον Μανδηλαρά πάνε 88 ευρώ μαζί με μεταφορικά.ημαρτον

Εντάξει αυτοί εδώ στη Μπερέτα έχουν ξεφύγει.εχθες ρώτησα τιμή για τα μαύρα τα έσω έξω τσοκ τα hp και μου είπανε 84 ευρω τ απλά και 90 τα μαύρα με porting.απο τι είναι ρε παιδιά από χρυσάφι?
Τα kicks από τον Μανδηλαρά πάνε 88 ευρώ μαζί με μεταφορικά.ημαρτον
:oops::eek:
http://estore.beretta.com/en-eu/beretta-choke-tube-optimachoke-hp-ported-12-ga/ ;)

Στέλιο ούτε από κει συμφέρει αν δε θες να πάρεις 2 ή παραπάνω όπως πήρα εγώ γιατί αν πάρεις ένα υπολόγισε και 12 ευρω τα μεταφορικα στη τιμή οπότε είναι η μία ή η αλλη
Δεν ξέρω Ευριπίδη. Υπάρχει αλλού φτηνότερα ;;; Αλλά και πάλι 65 + 12 = 77 ως τα 90 είναι 13 € = 3 πούλες +1 καφές, πάλι στο κέρδος είσαι !!! ;).sarcastic.

Στέλιο ούτε από κει συμφέρει αν δε θες να πάρεις 2 ή παραπάνω όπως πήρα εγώ γιατί αν πάρεις ένα υπολόγισε και 12 ευρω τα μεταφορικα στη τιμή οπότε είναι η μία ή η αλλη
Στα δύο έχει και 10% έκπτωση- 58,60 το καθένα . Η βάζεις και κάτι άλλο να περάσεις τα 99€ που εχει δωρεαν μεταφορικά, έχει ωραία πραγματάκια και κάποια είναι σε προσφορά τώρα

Δεν ξέρω Ευριπίδη. Υπάρχει αλλού φτηνότερα ;;; Αλλά και πάλι 65 + 12 = 77 ως τα 90 είναι 13 € = 3 πούλες +1 καφές, πάλι στο κέρδος είσαι !!! ;).sarcastic.
Εδώ στη Μαλακάσα με 13€ ρίχνουμε δύο πούλες και δεν φτάνουν τα ρέστα γιά καφέ...

Γερασιμε κανε ενα τηλ στο Λιακο ειναι πιστοποιημενος οπλουργος για τα μπερετα εδω
Θα δοκιμάσω γιατί που πήρα τηλ. δεν έχουν σκέτες κάννες και δεν είχαν ιδιαίτερη όρεξη για περισσότερη ανάλυση περί εισαγωγής καννων με παραγγελία.

Θα δοκιμάσω γιατί που πήρα τηλ. δεν έχουν σκέτες κάννες και δεν είχαν ιδιαίτερη όρεξη για περισσότερη ανάλυση περί εισαγωγής καννων με παραγγελία.
Ο Κώστας ο Λιάκος είναι πολύ καλός γνώστης των Beretta και ακόμα και αν χρειαστεί συγχρονισμός των εξωλκέων μπορεί να το κάνει. Πάντως πριν από κανα δίμηνο στο μαγαζί του κούμπωσε δοκιμαστικά στο δικό μου το 687 Silver Pigeon II κάννες από ένα σκοπευτικό τραπ (δεν θυμάμαι μοντέλο), που είχε εκεί, και ταίριαξαν απόλυτα! Ακόμα και οι εξωλκείς απόλυτα συγχρονισμένοι!

Στα δύο έχει και 10% έκπτωση- 58,60 το καθένα . Η βάζεις και κάτι άλλο να περάσεις τα 99€ που εχει δωρεαν μεταφορικά, έχει ωραία πραγματάκια και κάποια είναι σε προσφορά τώρα
Αν γίνει κάποια ομαδική είμαι μέσα. Άντε να οργανωθούμε!!!!!!!!!

Status
Not open for further replies.
Back