Και γιατί από κει που θα τη πάρεις δε λες να τους φέρει ο αντιπρόσωπος αυτή που θες?σε ευχαριστώ Νίκο,,έχουμε θέμα με το απόθεμα,πάμε για τέλος του μήνα αρχές Αυγούστου και δεν ξέρω τί θα έρθει αίντε να δούμε !!!
Και γιατί από κει που θα τη πάρεις δε λες να τους φέρει ο αντιπρόσωπος αυτή που θες?σε ευχαριστώ Νίκο,,έχουμε θέμα με το απόθεμα,πάμε για τέλος του μήνα αρχές Αυγούστου και δεν ξέρω τί θα έρθει αίντε να δούμε !!!
Παύλο με το καλό!σε ευχαριστώ Νίκο,,έχουμε θέμα με το απόθεμα,πάμε για τέλος του μήνα αρχές Αυγούστου και δεν ξέρω τί θα έρθει αίντε να δούμε !!!
Ωραία επιλογή.Η μόνη που θα έκανα και εγώ.Με το καλό.ναι Άλεξ ,,,,ελπίζω μέσα στα 6 όπλα που έρχονται τον Αύγουστο να είναι αυτό που θέλω εκτός και αν το βρώ σε κάποιο μαγαζί ( ακόμα δεν έχω ψαχτεί καλά πεεριμένω να έχω το χαρτί αγοράς σε 3-4 μέρες και μετά βουρ στο πατσά που λένε ) ,τα υπόλοιπα είναι μερικές ώρες δουλειά
Εγώ ενδιαφέρομαι μόνο για lM εσω έξω το μαύρο της Beretta και μόνο. Οπότε αν γίνει ομαδική με ξυπνάτε......Από τέσσερα και πάνω 20% έκπτωση , μόνο 51,90 έκαστο!
Επίσης υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν ακόμα Carlson ported στα 55€ εδώ Αθήνα.
Για αγορά καινούριου beretta προτείνω δαγκωτό Πλαστουργός. Αν θες του κάνω ένα τηλέφωνο!έχω μιλήσει με τα δύο μαγαζιά που με ενδιαφέρουν και περιμένω από εβδομάδα να μου πουν τί έρχεται Ευριπίδη για να κάνω κίνηση
Μην παρεις με 76 ,με 71 παρε θα δεις διαφορα στο ζυγισμα .( με 71 θα γινει η προεκταση του χεριου σου πιο ευκολα)έχω μιλήσει με τα δύο μαγαζιά που με ενδιαφέρουν και περιμένω από εβδομάδα να μου πουν τί έρχεται Ευριπίδη για να κάνω κίνηση
Για αγορά καινούριου beretta προτείνω δαγκωτό Πλαστουργός. Αν θες του κάνω ένα τηλέφωνο!
Αρη ποιο ειναι το Kicks που αναφερεις για τα 30 μετρα; Εχει για την SS;Δεν πας να πάρεις κανένα kicks λέω εγώ τώρα που έφερε ο μανδηλαρας γιατί θα κλαις με μαύρο δάκρυ έτσι κ βρεθούμε ???
Για να βοηθήσω το συνανθρωπο μου το λέω κ εγώ
Είναι σκούπα... Με ψιλά σκαγια μέχρι 30 μέτρα ειδικά τουφεκας σχεδόν στο περίπου... Αξίζει να το έχει οποίος κυνηγά περπάτητο, έχω φίλους που το έχουν κολλήσει με ηλεκτροκολληση επάνω
Δεν αναφερομουν σε Kicks, στο φιλο που ρωτησε για το Skeet της Beretta σε Α400 αναφερθηκα...Αρη ποιο ειναι το Kicks που αναφερεις για τα 30 μετρα; Εχει για την SS;
Με συγχωρεις φιλε.Δεν αναφερομουν σε Kicks, στο φιλο που ρωτησε για το Skeet της Beretta σε Α400 αναφερθηκα...
Μην παρεις με 76 ,με 71 παρε θα δεις διαφορα στο ζυγισμα .( με 71 θα γινει η προεκταση του χεριου σου πιο ευκολα)
Και στον Κυριάκο στο Λαύριο να ρωτήσεις.Χαμηλες τιμές σε beretta και ευκολίες.έχω πολύ καλές σχέσεις με τον Αντρέα από εκεί είχα πάρει το 692,,,θα του κάνω ένα τηλ από εβδομάδα !
Άρη το θεωρείς καλύτερο του bell?Δεν αναφερομουν σε Kicks, στο φιλο που ρωτησε για το Skeet της Beretta σε Α400 αναφερθηκα...
Για A400 μιλάωΆρη το θεωρείς καλύτερο του bell?
Δεν το έχω δοκιμάσει καθόλου το bell σε κυνηγι Κώστα, δεν έχω άποψη...Άρη το θεωρείς καλύτερο του bell?
Πώς και σου ξέφυγε ρε φίλε!!Δεν το έχω δοκιμάσει καθόλου το bell σε κυνηγι Κώστα, δεν έχω άποψη...
Είναι δυο πολύ διαφορετικά όπλα αυτά που αναφέρεις φίλε μου .Νομίζω ότι δεν συγκρίνονται μεταξύ τους ,είναι δύο όπλα με πολύ διαφορετική ιδεολογία.Ε ναι.μεταξυ της upland των 1800 ευρώ και της plus πας στην plus με κλειστά μάτια
Τεσπα για μένα είναι πάρα πολλά τα λεφτά για την upland σε σχέση με τις υπόλοιπες 400 χωρίς κάτι το παραπανωΕίναι δυο πολύ διαφορετικά όπλα αυτά που αναφέρεις φίλε μου .Νομίζω ότι δεν συγκρίνονται μεταξύ τους ,είναι δύο όπλα με πολύ διαφορετική ιδεολογία.