Το ιδανικό στο δίκαννο είναι το 76.Πρός εκεί γέρνω.Αντε 78.72-76 είναι πιστεύω η Χρυσή τομή στο κυνήγι για δίκανο ανάλογα το βάρος μοντέλο.
Και φυσικά ότι βολεύει τον καθένα δεν το συζητάμε
Το ιδανικό στο δίκαννο είναι το 76.Πρός εκεί γέρνω.Αντε 78.72-76 είναι πιστεύω η Χρυσή τομή στο κυνήγι για δίκανο ανάλογα το βάρος μοντέλο.
Και φυσικά ότι βολεύει τον καθένα δεν το συζητάμε
Bz ο κορμός BU η κάννηη καννη κ ο κορμος του οπλου εχουν 2 γραματα επανω πχ. ΒΤ 'η BU εχουν κ τα 2 τα ιδια γραματα???
ΒΖ: 2005Bz ο κορμός BU η κάννη
BU κ 18.6 αυλος τυχερέ.Bz ο κορμός BU η κάννη
BU κ 18.6 αυλος τυχερέ.
Εμενα κ τα 2 ειναι BT 18.3 δεν εχω παράπονο παντος μια χαρα κοβει.
Δεν ειξερα οτι υπαρχη η 1 με 18.6. Μονο μεχρη 18.5 ειχα μαθει οτι βγαίνανε
Η urika 2 ξερουμε ποτε ξεκηνησε να βγαίνει;;;
Δηλαδη ενα παρκουρ με 81 κανες θα σε χαλαγε ;; 14.700 ε μονο.Τιμη ευκαιρια αλλα οπλο εξωηινοΤο ιδανικό στο δίκαννο είναι το 76.Πρός εκεί γέρνω.Αντε 78.
η δικιά μου ζυγίζει 940γρ. 130γρ λιγοτερο. ΝΑ τι μαθαίνεις απο το πουθενά. μια λεπτομέρεια που μας διαφεύγει, οτι μεγάλος αυλος=μεγαλύτερο βάροςΕίναι πιο βαριά από την δικιά μου κατά 100 γραμμάρια νομίζω. Θα κοιτάξω κ θα γράψω. Παίζει να είναι κ η μοναδική στην Ελλάδα
μήπως το dt10 με την 11 έχουν άλλο ατσάλι?Αντίθετα το dt10 me 18,4 αυλους εχει βαρύτερες κάννες από τα dt10 με 18,6.(100+)γρ
Για το 686Ε (18,4) έναντι στα 686 με 18,6 δεν ξέρω.
Του Γιωργου που επωμισες είναι 76αρες οι κανεςXτες επωμισα για λιγο το 684. Δεν ειδα περισσοτερες πληροφοριες οπως μηκος κανης πχ, απλα το επωμισα κυριως γιατι ηταν με αριστερο κοντακι, και ηταν η πρωτη φορα που το βλεπα απο κοντα. Ωραια αισθηση αφηνει, στιβαρη και ερχεται και καλα το ατιμο. Επομενο βημα να το παρω να ριξω καμμια πουλα
Xτες επωμισα για λιγο το 684. Δεν ειδα περισσοτερες πληροφοριες οπως μηκος κανης πχ, απλα το επωμισα κυριως γιατι ηταν με αριστερο κοντακι, και ηταν η πρωτη φορα που το βλεπα απο κοντα. Ωραια αισθηση αφηνει, στιβαρη και ερχεται και καλα το ατιμο. Επομενο βημα να το παρω να ριξω καμμια πουλα