Υπάρχει ξύλινη και λέγεται ultra lite διορθώνω. Μόνο που δεν έχει kick off το οποίο μου αρέσει τελικά και με βοήθησε πολύ με το αυχενικό σύνδρομο που με ταλαιπωρεί τα τελευταία χρόνιαΥπάρχει lite ξύλινη; Η μήπως εννοείτε την light?
Υπάρχει ξύλινη και λέγεται ultra lite διορθώνω. Μόνο που δεν έχει kick off το οποίο μου αρέσει τελικά και με βοήθησε πολύ με το αυχενικό σύνδρομο που με ταλαιπωρεί τα τελευταία χρόνιαΥπάρχει lite ξύλινη; Η μήπως εννοείτε την light?
Πάρα πολύ μακριά απ' την ultra light.θα μιλησουμεΥπάρχει ξύλινη και λέγεται ultra lite διορθώνω. Μόνο που δεν έχει kick off το οποίο μου αρέσει τελικά και με βοήθησε πολύ με το αυχενικό σύνδρομο που με ταλαιπωρεί τα τελευταία χρόνια
Όχι με μπέρδεψε περισσότερο. Προτιμώ κάτι πιο ελαφρύ γιατί τα χρονακια άρχισαν να φαίνονται. Ειδικά στο περπατητοΚαμμιά χαχαχαχα.ψηφιζω για γενική χρήση 350 με 66αρα κανη ή 391 urika 2 συνθετική πάλι με 66αρα κανη.σε καλυψα?
Όχι light.......liteΠάρα πολύ μακριά απ' την ultra light.θα μιλησουμε
Συγγνώμη για να καταλάβω.εσυ ψάχνεις όπλο ή ο μικρός?Όχι με μπέρδεψε περισσότερο. Προτιμώ κάτι πιο ελαφρύ γιατί τα χρονακια άρχισαν να φαίνονται. Ειδικά στο περπατητο
Beretta upland χωρις kick off απο την στιγμη που γουσταρεις beretta,διαφορετικα σε πιο οικονομικο maxus,sx4 αν θες μονο συστημα αεριωνΌχι με μπέρδεψε περισσότερο. Προτιμώ κάτι πιο ελαφρύ γιατί τα χρονακια άρχισαν να φαίνονται. Ειδικά στο περπατητο
Θα πάρει ο μικρός την unico και ο μεγάλος καινούργιαΣυγγνώμη για να καταλάβω.εσυ ψάχνεις όπλο ή ο μικρός?
Ωραιααααααααα.τωρα συννενοηθηκαμε.μεταξυ όλων αυτών λοιπόν θες kick off ή όχι?θες ξύλα ή όχι?Θα πάρει ο μικρός την unico και ο μεγάλος καινούργια
Αδερφέ η ξύλινη λέγεται ultra liteΡε Κώστα αποφασισε.unico,lite ή ultra light?η lite έχει kick off.αν έχεις μπερδευτεί θα σε ξεμπερδεψω
Ρε θα με τρελάνεις?Αδερφέ η ξύλινη λέγεται ultra lite
Μάλλον δεν είσαι καλά ενημερωμένος φιλαράκι...Ρε θα με τρελάνεις?
Εντάξει ρε μη βαρατε.εχω συνηθίσει από τότε που τις ελαφριές τις λέγανε light.το ultra lite τώρα μ αυτό το βάρος δε ξέρω που κολλάειΜάλλον δεν είσαι καλά ενημερωμένος φιλαράκι...
Με ξένα κολυβα άμα πιω τσαγακι από 400αρα θατο γυρισω στο ψάρεμα!ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΛΑ ΘΕΛΩ
να τον κεράσεις τσαγακι τον φιλο μας στο σκοπευτήριο γιατί εγώ δεν το έχω με τα δισκάκια
https://www.google.com/url?sa=t&sou...FjAAegQIBBAB&usg=AOvVaw1u4I8J46gp0MelJgbvhYT-Με ξένα κολυβα άμα πιω τσαγακι από 400αρα θατο γυρισω στο ψάρεμα!
Σωστά γιατί μ αυτό το καλάμι που έχεις έτοιμος εισαιΜε ξένα κολυβα άμα πιω τσαγακι από 400αρα θατο γυρισω στο ψάρεμα!
Ευρυπίδη η beretta πλέον πια δεν βγάζει την Α400 light αλλά βγάζει την Α400 ultra lite η οποία είναι ξυλινη χωρίς kick off ,την upland από ότι βλέπω την βγάζει μόνο με kick off πλέον στην μέση περίπου του κοντακιου ,τουλάχιστον στα ελληνικά κυνηγομαγαζα δεν βρήκα την upland χωρίς kick off,στην urika τα κοντάκια ήταν με φιλμ που η beretta τότε το έλεγε extra grain αν δεν κάνω λαθος και έλεγε οτι το κοντάκι ήταν φτιαγμένο από καρυδιά και με το παραπάνω extra grain film ουσιαστικά το έκανε πιο ανθεκτικό και ποιο όμορφο και στις Α400 γράφει ότι τα κοντάκια είναι από καρυδιά με φιλμ και αυτά ,πέραν τούτου και ειδικά τα κοντάκια της urika ποτέ δεν έβγαλαν προβλήματα και ήταν κοντάκια που εμένα μου τεριαζαν όπως και σε πολλούς πιο πολύ από τα κοντάκια της Α 400 που τα έκανε πολύ πιο ανοιχτά στο grip και νομίζω ότι το πηρε πρέφα αφουγκραστηκε την αγορά η οποία βουιξε ότι το κοντάκι δεν είχε τόσο καλό πιάσιμο όσο στην urika και μάλλον για αυτό στην upland γύρισε στο παλιό κοντάκι ως προς το σχήμα της λαβής που εγώ που το έπιασα και το επωμισα το κοντάκι της upland πραγματικά το πιάσιμο είναι πολύ ανώτερο από αυτό της σειράς Α 400 .Άντε μπράβο ας το πει κάποιος επιτέλους.φιλμ στα ξύλα αυτό ακριβώς κάνει η Μπερέτα εξ ου και καπλαμαδες τους οποίους πληρώνεις 1800 ευρω
Φαντάσου ότι το γουσταρα τόσο πολύ που είπα στον Στάθη υπάλληλος στον καλκαντζακο και εξαιρετικό παιδί να μάθει τιμή μόνο για το κοντάκι για να το έβαζα στην uniko ,μου είπε τιμή και μου έπεσαν τα τσαουλια 800€ ντουβρουτζας μου ήρθεΕυριπίδη πλέον πια δεν υπ
Ευρυπίδη η beretta πλέον πια δεν βγάζει την Α400 light αλλά βγάζει την Α400 ultra lite η οποία είναι ξυλινη χωρίς kick off ,την upland από ότι βλέπω την βγάζει μόνο με kick off πλέον στην μέση περίπου του κοντακιου ,τουλάχιστον στα ελληνικά κυνηγομαγαζα δεν βρήκα την upland χωρίς kick off,στην urika τα κοντάκια ήταν με φιλμ που η beretta τότε το έλεγε extra grain αν δεν κάνω λαθος και έλεγε οτι το κοντάκι ήταν φτιαγμένο από καρυδιά και με το παραπάνω extra grain film ουσιαστικά το έκανε πιο ανθεκτικό και ποιο όμορφο και στις Α400 γράφει ότι τα κοντάκια είναι από καρυδιά με φιλμ και αυτά ,πέραν τούτου και ειδικά τα κοντάκια της urika ποτέ δεν έβγαλαν προβλήματα και ήταν κοντάκια που εμένα μου τεριαζαν όπως και σε πολλούς πιο πολύ από τα κοντάκια της Α 400 που τα έκανε πολύ πιο ανοιχτά στο grip και νομίζω ότι το πηρε πρέφα αφουγκραστηκε την αγορά η οποία βουιξε ότι το κοντάκι δεν είχε τόσο καλό πιάσιμο όσο στην urika και μάλλον για αυτό στην upland γύρισε στο παλιό κοντάκι ως προς το σχήμα της λαβής που εγώ που το έπιασα και το επωμισα το κοντάκι της upland πραγματικά το πιάσιμο είναι πολύ ανώτερο από αυτό της σειράς Α 400 .
Γιατί δεν φτιάχνεις ένα κοντάκι;που θα σου είναι και κοστούμι;Φαντάσου ότι το γουσταρα τόσο πολύ που είπα στον Στάθη υπάλληλος στον καλκαντζακο και εξαιρετικό παιδί να μάθει τιμή μόνο για το κοντάκι για να το έβαζα στην uniko ,μου είπε τιμή και μου έπεσαν τα τσαουλια 800€ ντουβρουτζας μου ήρθε