Εεεε οι μιλφαρες βγάζουν γούστα!!! Ευχαριστώ!!Καλοριχτο ,βλέπω την έριξες στα μπορντό βελουδα ...
Εεεε οι μιλφαρες βγάζουν γούστα!!! Ευχαριστώ!!Καλοριχτο ,βλέπω την έριξες στα μπορντό βελουδα ...
Ευχαριστώ Ευριπίδη!!Άλλη μια ωραία δουλειά του μαστρογιάννη.ευχομαι να τη χαρείς τη μιλφαρα
Άλλος ένας που βρήκε το δρόμο του και είδε το φως του.σιγα σιγά ένας ένας έρχονται εκεί που πρέπειΕιπα να περάσω κι εγω από δω μια βόλτα να δω τι σοι παρέα είστε. Ευριπίδης κλπ φρούτα.
Απο καιρο έψαχνα κατι ελαφρύ και σε 66 εκ. για τα πολύωρα περπατητά στην τσίχλα,γιατι τα 3,5 κιλα της sx3 δεν παλεύονται και μαλιστα με τις επικονδυλιτιδες . Ετσι λοιπον άρπαξα την ευκαιρία και πηρα την 391 light του Παναγιωτη και ελπίζω να μου κανει τα χατίρια.
Καλοριζικη, καλοτουφεκη παιχταρά...... να σου κάνει τα χατήρια!!!Ειπα να περάσω κι εγω από δω μια βόλτα να δω τι σοι παρέα είστε. Ευριπίδης κλπ φρούτα.
Απο καιρο έψαχνα κατι ελαφρύ και σε 66 εκ. για τα πολύωρα περπατητά στην τσίχλα,γιατι τα 3,5 κιλα της sx3 δεν παλεύονται και μαλιστα με τις επικονδυλιτιδες . Ετσι λοιπον άρπαξα την ευκαιρία και πηρα την 391 light του Παναγιωτη και ελπίζω να μου κανει τα χατίρια.
Από το καλό, στο καουτερο πας..... Καλοντουφεκη Μητσο, ευχομαι σε όμορφες στιγμές!Ειπα να περάσω κι εγω από δω μια βόλτα να δω τι σοι παρέα είστε. Ευριπίδης κλπ φρούτα.
Καλοτούφεκη Δημήτρη, θα την ευχαριστηθείς!Ειπα να περάσω κι εγω από δω μια βόλτα να δω τι σοι παρέα είστε. Ευριπίδης κλπ φρούτα.
Καλοτούφεκη πατριώτη!!!!Ειπα να περάσω κι εγω από δω μια βόλτα να δω τι σοι παρέα είστε. Ευριπίδης κλπ φρούτα.
Άκου πολυ καλή...... η καλύτερη να λές.......Δημήτρη πιστεύω έχεις κάνει πολύ καλη επιλογή. Καλορίζικο το τουφέκι, να σου κάνει ολα τα χατήρια.
Καλοτουφεκο συνάδερφε. Καινούργιο μεταγχι ; Λεπτομέρειες τσοκ μήκος κανών κλπΞέχασα να δώσω αναφορά στο Beretta team ότι από την Παρασκευή είμαι κάτοχος και ενός 686.