Γιατρέ,Κολλησες κορωνοιο νεε ;;
Από όταν κόλλησα remi-virus, είμαι συνέχεια σε σκοπευτικο πυρετο.
Τι να κανω;
Γιατρέ,Κολλησες κορωνοιο νεε ;;
Θα πιείς ένα τσάι από τα δικά μου κ θα σου περάσει δεν είναι τίποτα...Γιατρέ,
Τι να κανω;
Απο σένα δύσκολα να πιω τσάι.Θα πιείς ένα τσάι από τα δικά μου κ θα σου περάσει δεν είναι τίποτα...
Τί είναι αυτές οι κάννες stellium εγώ δεν έχω δει καμία διαφοραΗ Α350 εχει καννη stellium;
Οι καννες που εχουν οι Α400! Δεν εχω κυνηγησει με τετοια οπλα......εγωεχω την Beretta A300 (1975)......δεν ξερω βλητικα ποσο υπερεχειΤί είναι αυτές οι κάννες stellium εγώ δεν έχω δει καμία διαφορα
Αααα δεν το καταλαβα....εσυ εχεις εντοπισει βλητικες διαφορες?Το ξέρω φιλε. Έχω α400 κι άλλοι στην παρέα με κάννες stellium γι αυτό το λεω
Mωλη αλεπου παρε beretta να γινεις ατρωτοςΓιατρέ,
Τι να κανω;
Ποια gold; Browning;Οχι. Δεν είμαι του πίνακα σκότωματα τα ίδια. Ανάμεσα στα διάφορα εμπορικά φυσίγγια ακόμα και Στο κρύο δεν φτάνουν μια unico δεν φτάνει μια gold αυτό βλέπω χρονια
Χ1 χ2 χ3 φοίνικας γκολντ φιουζιον μαξους. Με την καμία σε κρούση ταχύτητα φυσίγγια, διατηρήσεις και σταθερότητα από καυσωνα μέχρι συνθήκες καταψυξηςΝαι ολες
Δεν εχω εμπειρια απο αυτες πλην μιας Browning Auto 5 Magnum την οποια εχω κυνηγησει γουρουνια και λιγοτερο φασες.....Χ1 χ2 χ3 φοίνικας γκολντ φιουζιον μαξους. Με την καμία σε κρούση ταχύτητα φυσίγγια, διατηρήσεις και σταθερότητα από καυσωνα μέχρι συνθήκες καταψυξης
Ειδικά οι αχρωμιωτεςΧ1 χ2 χ3 φοίνικας γκολντ φιουζιον μαξους. Με την καμία σε κρούση ταχύτητα φυσίγγια, διατηρήσεις και σταθερότητα από καυσωνα μέχρι συνθήκες καταψυξης
Φίλε το χω διαπιστώσει αυτό με το ΜR από ΒRAIN τουφεκιές εκεί που ούτε ο ίδιος δεν το πίστευα, άψογες τουφεκιέςstellium κανη σε συνδυασμο με τον 18,6 αυλο και τον κωνο προσαρμογης των Α 400,πας ψηλα ,πολυ ψηλα,ακομα και με τσοκ ***απλα πραγματα.
Μάρκο φίλε μου. Είχα gold hunter, gold fussion, ενδιάμεσα μια Breda xanthos και τρία χρόνια τώρα μια unico. Δεν ξέρω αν μου έκατσε εμένα η περίπτωση, αλλά τις ντουφεκιες της unico η gold δεν τις έχει. Καταπίνει ότι φυσίγγια θα της βάλω και τα σκοτωματα........ Ίσως είναι υποκειμενικό αλλά αυτό έχω δει αυτό λέω.Φίλε μου και έξω σε κυνήγια τέλη δεκαετίας 90 μα έως και σήμερα, με πολλά φυσίγγια, ελάχιστες διαφορες
Αν μπορέσεις πάρε LM της Beretta να μείνεις με το στόμα ανοιχτόstellium κανη σε συνδυασμο με τον 18,6 αυλο και τον κωνο προσαρμογης των Α 400,πας ψηλα ,πολυ ψηλα,ακομα και με τσοκ ***απλα πραγματα.