Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πως το επαθε αυτο ρε Βαγγελη?
Aλεξη ειναι η τεταρτη περιπτωση που μου πεφτει στα χερια ,φιλε ολα τα αλλα τσοκ ειναι ενταξει.ο χρηστης μου ειπε οτι δεν εχει ριξει πανω απο 33 γρ .Κυνηγαει αποκλειστικα τσιχλα και τρυγονι Πραγματικα δεν ξερω ισως αστοχια υλικου?

σφυριλατο look. Κουπι την εκανε?
Μια φορά ερχεται απο Αττικη ένας κυριος στο χωριο στον φίλο του και πηγανε για γουρούνι. Τους πάτησε και μια καλή βροχή και χωρίς να στεγνώσει το οπλο το βαζει μέσα στη θήκη, το αφηνει στον χωριανό και φεύγει για Αττική. Έρχεται μετά απο καιρό και ανοίγει τη θήκη να πάνε για κυνήγι. Απ την σκουριά του οπλου είχε κολλήσει πάνω η γούνα της θήκης. Δεν ξέρω τι καραμπίνα ήταν.

Αυτό ρε παιδιά δε το κατάλαβα ποτέ είχα την 302 από παιδί μεχρι προ τριετίας με χιλιάδες φυσίγγια ειδικά στο χωριό με κρύα με σκατα μέχρι σε σημείο από το κρύο που έριχνα ροτβαι 34 και δεν άνοιγε το κλείστρο κουτουμανου Ολύμπους τα πρώτα κοντορ του δορκα και ποτέ δεν έσπασε κάτι πως τα σπάνε τα όπλα δεν το χω καταλάβει .Νομίζει κανείς ότι άμα βάλεις μέσα φουρνελα θα σκοτώσει καλύτερα.
Το κλείστρο αυτό δεν είναι από 302 και η ουρά του κλείστρου τις 302 δεν είναι έτσι .Αυτό το κλείστρο είναι σειρά Α 300

Στελιο δεχομαι την κοπωση μεταλλων σε καποια αντ/κα [βελονες,εξολκεις ελατηρια] ως ενα σημειο .Οταν βλεπεις ομως κλειστρα,αντακα μασιφ σπασμενα ,κατι δεν παει καλα Εδω βλεπεις συνχρονα οπλα και οι βασεις τους στο πισω μερος ειναι σιδερωμενες λες και τις κτυπαγες με 10κιλη βαρια Στην φωτο δεν εχουμε σπασμενη μονο την <<< ουρα>> του κλειστρου αλλα δυστυχως και το κλειστρο Εδω το κοστος της επισκευης ειναι μεγαλο διοτι δεν βρισκεις ευκολα αντακα ,αλλα και να ταιριαξεις απο αλλο μοντελο βερεττα πρεπει να αλλαξεις το μισο οπλο. Τα οπλα καταστρεφονται απο ελλιπη συντηρηση και κακη ποιοτητα φυσιγγιων τα οποια απο οτι βλεπω τα χρησιμοποιουν και πολλα παιδια εδω στο forum
Υπάρχουν ανταλλακτικά σε πληθώρα για όλοι τη σειρά Α300-301_302 και δεν είναι και ακριβά.Να φανταστείτε πωλείτε κλείστρο ολόκληρο με 130€στο Ίντερνετ μέχρι προχθές.Τα όπλα αυτά έχουν πωληθεί εκατομμύρια αντίτυπα.Οποιος ψάχνει ανταλλακτικά για τα συγκεκριμένα όπλα ας μου στείλει να τον κατατοπισω

Υπάρχουν ανταλλακτικά σε πληθώρα για όλοι τη σειρά Α300-301_302 και δεν είναι και ακριβά.Να φανταστείτε πωλείτε κλείστρο ολόκληρο με 130€στο Ίντερνετ μέχρι προχθές.Τα όπλα αυτά έχουν πωληθεί εκατομμύρια αντίτυπα.Οποιος ψάχνει ανταλλακτικά για τα συγκεκριμένα όπλα ας μου στείλει να τον κατατοπισω
Αυτο ειναι το μονο σιγουρο .Αλλα.εδω μιλαμε για.κλειστρο 300-301

Last edited:
Αυτο ειναι το μονο σιγουρο .Αλλα.εδω μιλαμε για.κλειστρο 300-301View attachment 42691
Βαγγέλη είσαι οπλουργος άρα γνωρίζεις, είπα στο ποιο πάνω σχόλιο πως δεν είναι κλείστρο 302,ότι είναι από σειρά 300 γιατί κάποιος ανάφερε για 302.Ειναι ένα σάιτ αμερικανικό που έχει και για αυτές Βαγγέλη τις πρώτες αν δεν το γνωρίζεις να το βρω και να τστο στείλω να εξυπηρετηθεί ο φίλος με το οπλο

Βαγγέλη είσαι οπλουργος άρα γνωρίζεις, είπα στο ποιο πάνω σχόλιο πως δεν είναι κλείστρο 302,ότι είναι από σειρά 300 γιατί κάποιος ανάφερε για 302.Ειναι ένα σάιτ αμερικανικό που έχει και για αυτές Βαγγέλη τις πρώτες αν δεν το γνωρίζεις να το βρω και να τστο στείλω να εξυπηρετηθεί ο φίλος με το οπλο
kωστα τα ξερω τα περισσοτερα σαιτ αμερικης δεν στελνουν διαβαθμισμενα ανταλακτικα ,θελεις αδεια απο το υπουργειο εσωτ της αμερικης και αδεια απο το βιομηχανικο επιμελητηριο της περιφερειας που ανηκει το καταστημα που θα στα στειλει ,το ποσταρισμα το εκανα για καταλαβουν τα παιδια οτι δεν πρεπει να ζοριζουν παλια οπλα,και οχι για να βρω αντακο .Για την ιστορια υπαρχουν!!!!

kωστα τα ξερω τα περισσοτερα σαιτ αμερικης δεν στελνουν διαβαθμισμενα ανταλακτικα ,θελεις αδεια απο το υπουργειο εσωτ της αμερικης και αδεια απο το βιομηχανικο επιμελητηριο της περιφερειας που ανηκει το καταστημα που θα στα στειλει ,το ποσταρισμα το εκανα για καταλαβουν τα παιδια οτι δεν πρεπει να ζοριζουν παλια οπλα,και οχι για να βρω αντακο .Για την ιστορια υπαρχουν!!!!
Το έχω πει χιλιάδες φορές και όχι μόνο σε ανθρώπους που έχουν παλιά όπλα αλλά και στα καινούργια, δεν κάνουν τίποτα παραπάνω η βαριές γομωσεις από το να ταλαιπωρεί ς το όπλο και τον ώμο σου,αυτής τις άποψης είμαι και εγώ.

Status
Not open for further replies.
Back