Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Λες να περιμένω; Έτσι κι αλλιώς θα το έπαιρνα μετά το Πάσχα. Τώρα έχει άλλες προτεραιοτητες Μέχρι εκεί βιδωνει η δεν το έχεις πάει τερμσ
Kαι εγω προτεινω να περιμενεις.
Εχω και το ic και το lm....τιμια τσοκακια.
Βρες και καποιον αλλον συναδελφο να παραγγειλετε μαζι......εχεις εκπτωση πανω απο 2 τεμαχια και δωρεαν μεταφορικα πανω απο 100ευρω.

Kαι εγω προτεινω να περιμενεις.
Εχω και το ic και το lm....τιμια τσοκακια.
Βρες και καποιον αλλον συναδελφο να παραγγειλετε μαζι......εχεις εκπτωση πανω απο 2 τεμαχια και δωρεαν μεταφορικα πανω απο 100ευρω.
Εάν θέλει να αγοράσει το τσοκ σε προσφορά η έκπτωση πολλών τεμαχίων δυστυχώς δεν υπάρχει. Χάνεις αυτόματα την προσφορά και το πληρώνεις 40ε στην προκειμένη περίπτωση 2-3 τεμαχίων.

Λες να περιμένω; Έτσι κι αλλιώς θα το έπαιρνα μετά το Πάσχα. Τώρα έχει άλλες προτεραιοτητες Μέχρι εκεί βιδωνει η δεν το έχεις πάει τερμσ
Μπες στο site estore beretta να δεις τιμές και εκπτώσεις που κάνουν αν πάρεις πάνω από 2 τεμάχια,εγώ πήρα τα black edition για την Α400 108 ευρώ τα δύο με δωρεάν μεταφορικά κι εδώ μου ζητούσαν 80 ευρώ το ένα συν μεταφορικά

Οποιος φιλος εχει victory mobile lm και θελει να το δωσει σε καλη τιμουλα ας μου στειλει πμ. Αν δε θελει χρηματα μπορει να κανουμε και ανταλλαγη πχ με κανα μαχαιρακι σπεσιαλ ή καμια σουπερ τσαντουλα για κυνηγι και οχι μονο. Οτιδηποτε του λειπει και μπορει να το εχω.
Ανταλλακτικη οικονομια Κυριοι!!

Μια ερώτηση για τυχόν συναδέλφους που γνωρίζουν.. Τα black edition, που παρεμπιπτοντως ακούω από όλους καλά λόγια, βγαίνουν και σε σπείρωμα mobil και αν ναι σε τι τιμή βγαίνουν στο περίπου??
Δες στο estore beretta,τα έχει όλα,έχει αρκετές επιλογές για mobil

Παιδιά σκέφτομαι να πάρω ένα τσοκ victory lm για την vitoria .... η να κάτσω στα αυγά μου....
Να κατσεις στα αυγα σου....
Οταν πηρα την ES 100 τα mobile τα πεταξα στην ακρη.
Πηρα kicks και brain.
Οταν ειπα - ετσι για την πλακα- να κυνηγισω με τα mobile εκανα κηδειες....

Last edited:
Πηρα kicks και brain.
Αραγε τα mobile της Beretta είναι τα ίδια με της Benelli;

Πηρα kicks και brain.
και εσυ ρε παναγιωτη τι πηγες και πηρες brain και kicks , beretta victory επρεπε να παρεις.

Ναι, το δικό μου Beretta 687 SP2 φοράει mobil (με αυλό 18,4 ) και τα εναλάσσω με τη Montefeltro, που επίσης φοράει mobil.
Σαν ποιότητα; Τα μομπιλ της benelli πολλοί τα κράζουν, της beretta δεν εχω ακουσει καποιον. Αν και φανταζομαι πως τα φτιαχνει φασσον κάποιος.

Σαν ποιότητα; Τα μομπιλ της benelli πολλοί τα κράζουν, της beretta δεν εχω ακουσει καποιον. Αν και φανταζομαι πως τα φτιαχνει φασσον κάποιος.
Μιά χαρά τα βρίσκω, αν και εγώ τα έχω βρει με τα Brain που επίσης εναλάσσω στα δύο όπλα

Παντελή το έχεις πάρει μεταχειρισμένο ; Αν ναι πόσο ; Είναι μάγκνουμ; Είσαι ευχαριστημένος;
Ναι Παναγιώτη, μάγκνουμ είναι και το πήρα μεταχειρισμένο πριν τρία χρόνια, αλλά του κουτιού, είχε ρίξει το πολύ δύο κουτιά φυσίγγια όλα κι όλα. Με τη θήκη του αγρατσούνιστη, πλήρη αξεσουάρ, χαρτιά, κλπ., Το είχε δει τότε ο Βαγγέλης και το είχε περιποιηθεί, λίπανση εξωλκέων κλπ.
DSCN5874.jpgDSCN5877.jpgDSCN5880.jpg
Το είχα πάρει σε μεγάλη ευκαιρία, στο 40% της ονομαστικής του αξίας.

Status
Not open for further replies.
Back