Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ή σχεδίαση και οι μηχανισμοί των Τουρκικών βασίζονται σε πατέντες που έχουν λήξει προ πολλού, αν παρατηρήσετε τα περισσότερα όπλα τούς αερίων βασίζονται στο σύστημα 302-303 και μερικά στη remington (recta) . Τα αδρανειας ήρθαν αργότερα αφού αγοράστηκε η benelli έληξε και η δική της πατέντα , και εμφανίζεται η τουρκική stoeger θυγατρική της beretta. Οι παλιοτεροι θα θυμούνται και κάποια αδρανειας που παρουσιάστηκαν για λίγο ακριβές αντίγραφο της benelli, με διαφορά μόνο στην σχεδίαση της βάσης απο την Ιταλική εταιρεία MAB που αντιπροσωπευε τότε ο Παπαδάκης, ήρθα πολύ κοντά στην αγορά της είχα δώσει και προκαταβολή μάλιστα μέχρι που με ενημέρωσε ο οπλοπωλης ότι δεν υπάρχουν πια διαθέσιμα λόγω του ότι έχει γίνει μήνυση από την benelli.
Φθηνά εργατικά... ακριβά υλικά! | ένθετα, κυνήγι, θέματα | ethnos.gr
http://www.ethnos.gr/kynigi_themata/arthro/fthina_ergatika_akriba_ylika-63814736/
τα κάλυψες όλα .RESPECT.
πρέπει να συμβιβαστούμε και να δεχθούμε τις αλλαγές και τις νέες καινοτομίες στην παραγωγή και κατασκευή των κυνηγετικών όπλων.
η παγκόσμια βιομηχανία το επιβάλει

Καλησπέρα στην ομάδα! Παιδιά ο αδερφός μου έχει την α 300. Μόλις γεμίσει και ρίξει την πρώτη στο δεύτερο τράβηγμα ακούγεται το κλικ και δεν πυροδοτει. Που μπορεί να οφείλεται. Κυνηγά συνήθως λαγό και καμιά τσίχλα! Στο λαγό δεν έχει τύχει να το κάνει, μήπως παίζουν ρόλο τα γραμμαρια.

Κάτι παρόμοιο με αυτό που γράφει παραπάνω ο Άρης μου κάνει και η δικιά μου αλλά στο 1ο φυσίγγι, σήμερα σε απογευματινό 3 φορές. Τραβάω σκανδάλη, δεν υπάρχει πυροδότηση και έχει ανέβει από την αποθήκη και το 2ο φυσίγγι. Tα φυσίγγια είναι γνωστής μάρκας 31γραμμάρια

Είδατε αν υπάρχει "σημάδι" στο καψουλι?
Προσωπικά όχι Τάσο. Όταν μου έκανε εμπλοκή έβγαζα το φυσίγγι της θαλάμης και άφηνα το 2ο που είχε ανέβει να πάρει τη θέση του. Το 1ο το φόρτωνα στην αποθήκη σαν 2ο χωρίς να εμφανίζεται το πρόβλημα

Προσωπικά όχι Τάσο. Όταν μου έκανε εμπλοκή έβγαζα το φυσίγγι της θαλάμης και άφηνα το 2ο που είχε ανέβει να πάρει τη θέση του. Το 1ο το φόρτωνα στην αποθήκη σαν 2ο χωρίς να εμφανίζεται το πρόβλημα
Μεγαλη προσοχή!!! Στις αφλογιστιες στρεφουμε την καννη για χρονο ικανο να εξαληφθει η περθπτωση βραδυφλογιας, σε ασφαλη κατευθυνση και περιμενουμε! Σε καμια περιπτωση δεν το βαζουμε ξανα στην αποθηκη γιατι μπορει να σκασει και να μας ακρωτιριασει δάχτυλα και χερια!! Περιμενουμε και μετα το αφαιρουμε και το πεταμε!! Διαβαζουν πολλοι το φορουμ για αυτο προσεχουμε τι λεμε.
Φιλικα τα λεω μην στραβωσεις συναδελφε.

Τωρα μπερδευτηκα η κατάλαβα λάθος.
Πως ανεβάζει άλλο φυσίγγι αφού δεν υπάρχει πυροδότηση?[/QUOT
Πατώντας τη σκανδάλη ακούγεται το κλικ χωρίς πυροδότηση. Ταυτόχρονα ανεβαίνει και το 2ο φυσίγγι και πηγαίνει κάτω από αυτό της θαλάμης. Τραβάω το κλείστρο, βγάζω το φυσίγγι που δεν έγινε πυροδότηση και το φορτώνω στην αποθήκη. Όταν ξαναρίχνω δεν υπάρχει πρόβλημα

Κάτι παρόμοιο με αυτό που γράφει παραπάνω ο Άρης μου κάνει και η δικιά μου αλλά στο 1ο φυσίγγι, σήμερα σε απογευματινό 3 φορές. Τραβάω σκανδάλη, δεν υπάρχει πυροδότηση και έχει ανέβει από την αποθήκη και το 2ο φυσίγγι. Tα φυσίγγια είναι γνωστής μάρκας 31γραμμάρια
μηπως στο κανει με ευρωμιξ?γιατι η 302 μου το εχει κανει με ευρωμιξ 2 φορες φετος και μονο μ αυτα. πιθανως οφειλεται στο καψουλι

Last edited:
Καλησπέρα στην ομάδα! Παιδιά ο αδερφός μου έχει την α 300. Μόλις γεμίσει και ρίξει την πρώτη στο δεύτερο τράβηγμα ακούγεται το κλικ και δεν πυροδοτει. Που μπορεί να οφείλεται. Κυνηγά συνήθως λαγό και καμιά τσίχλα! Στο λαγό δεν έχει τύχει να το κάνει, μήπως παίζουν ρόλο τα γραμμαρια.
για τσεκαρε τη βελονα. με ποια φυσιγγια το κανει?

Ή βελόνα είναι εντάξει, φυσίγγια 32 γραμμαρια 8 παλιά που τα είχε δώσει φίλος, πρασινα, συνήθως με αυτά. Με λαγοφυσιγγα δεν το έχει κάνει.Μ ηπως παίζει τίποτα με το ελατήριο στο κοντάκι!

αν το κανει μονο με τα συγκεκριμενα μην τα ξαναβαλει. σου λεω για βελονα γιατι του φιλου στη α400 ενω ητανε καινουργια του το εκανε 1 με 2 φορες και ητανε ελατωματικη η βελονα εξ αρχης και αλλαχτηκε στην εγγυηση. εκτοτε 0 προβληματα και απο τοτε εχει ριξει πολλααααααα φυσιγγια

Ακουγεται,σαν πεσμενο επανατατικο...
Αν δεν κλειδωσει το κλειστρο,δεν φτανει η βελονα να σκασει το καψουλι.Η απελευθερωση φυσιγγιου,απο την αποθηκη,γινεται με το πατημα της σκανδαλης.Δεν εξαρταται απο την πυροδοτηση του φυσιγγιου.
Η αισθηση της αντιστασης στο ανοιγμα του κλειστρου,ειναι ιδια?

μηπως στο κανει με ευρωμιξ?γιατι η 302 μου το εχει κανει με ευρωμιξ 2 φορες φετος και μονο μ αυτα. πιθανως οφειλεται στο καψουλι
Ευριπίδη μου το έκανε με τα Gorilla eco και quail που ρίχνω τον τελευταίο καιρό . Αν φταίει το καψούλι έχω την εντύπωση ότι όταν ξαναφορτώνω το φυσίγγι πάλι δεν θα έπρεπε να γίνει πυροδότηση αλλά δε συμβαίνει αυτό. Επανατατικό ελατήριο δεν έχει κλείσει χρόνο που άλλαξα και η βελόνα του κλείστρου φαίνεται να είναι ΟΚ.

κι εμενα το ιδιο γινεται. κι ενω ειναι το ιδιο καψουλι με τα πορτοκαλι το κανει μονο με ευρωμιξ. και μολις βαλω αλλο το ριχνει. κατι γινεται με το καψουλι
Εγώ βάζω το ίδιο φυσίγγι στη θαλάμη και τη δεύτερη φορά το πυροδοτεί. .xm.

Status
Not open for further replies.
Back