Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εχω μια Beretta A302 αγορασμενη απο τον πατερα μου το 1981αναποφευκτα εγινε το οπλο των πρωτον κην. εξορμησεων.Το τι εχω τραβηξη απο αυτο το οπλο θελω σελιδες να τα αναλησω.απο φησηγκια να δουλευη 1 μαρκα στις 10 σε νο9-10 απο 7 και κατο το χαως.Τρις φορες προσπαθησα να το πουλησω σε σημφονια με τον πατερα μου και τις 3 μας το γηρισαν πισο.Θα μπορουσα να το μαντεψω τορα που γεμιζω αλλα δεν εχω ορεξη ουτε να το ακουμπισο.θημαμαι χαρακτιριστηκα δουλευα 3Α σενο10 και το επομενο νο που δουλευε ηταν το νο2 Της ιδιας μαρκας..sarcastic.

φιλε θα αγορασω BAIKAL KAI Τασο ηρεμησε απο κατω τα γελακια δεν τα βλεπεις ιμαρτον αμεσως να αρπαχτης
ειστε ολοι στην γωνια για κοντρα....
Φιλε δεν ηταν καθολου γελακια, Αν ηταν γελακια ειλικρινά θα με πειραζε καθολου.Εγω διεκρινα μια ειρωνια κ κεφαλαια γραμματα..
Εδώ τσαντίστηκε που του έκανα πλάκα με την 930 τα κόκκινα φυσίγγια και τις τσίχλες και δεν μας κάνει like αλλά το έχω πάρει στον χαβαλέ δεν θα τσαντιστεί για το baikal ;

Ε Τάσο ;
Σου γραφω οτι ταιριαζει ωραια ,το χρωμα τις 930 με τα φυσιγγια σου που ηταν κοκκινα και αντι λοιπον να μου πεις ρε φιλε εχεις δικιο οντως ετσι ειναι,η εστω να μην απαντησεις καθολου,Μου λες παρε και εσυ ενα οπλο να βγαζεις ωραιες φωτογραφιες.Σωστα??
Δηλαδη υπονοεις οτι δεν εχω καλο οπλο κ για αυτο δεν βγαζω καλες φωτο (κ οντως ετσι ειναι,δεν φτανει την 930..)Τι περιμενες να σου απαντησω???Μπραβο Αφεντη μου??Δεν ειναι ειρωνια αυτο??
Εφοσον λοιπον μας λες οτι καταλαβες πως ενοχληθηκα στειλε μου πμ και πεσμου σου εκανα πλακα,Καταλαβες λαθος,Τοσο δυσκολο ειναι????
Μετα απο τοσες μέρες τι θες να μας πεις τωρα???Να αναλαβεις υπερασπιση??
Οσο αφορα τα like, Mου ειχες κανει like στην υπογραφη μου απο περσι και μετα το συμβαν το εσβησες.
Κατσε και μετρα ποσα like σου εχω κανει πριν ολο αυτο και ποσα μου εχεις κανει εσυ κ θα δεις.
Like σε φωτο που εχω βαλει δεν θυμαμε να μου εχεις κανει ποτε αρα οντως δεν βγαζω καλες..Ετσι??
Αν ειναι το θεμα σου που δεν σου κανω like τοτε ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΔΕΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ LIKE ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΣΕΝΑ.ΣΤΑ ΧΑΡΙΖΩ.
Εχω πανω απο ενα χρονο στο φορουμ χωρις να εχω προσβαλει κανεναν (Με οποιο τροπο μου μιλανε,μιλαω..) και μπηκα με μοναδικο σκοπο να συζητησω με συναδελφους,να μαθω πραγματα και οπου μπορω και ξερω να βοηθησω,Και οχι για να μαζευω like.

Παλικάρια ηρεμήστε λίγο. Δεν συντρέχει λόγος για εντάσεις. Γνωρίζετε πολύ καλά όλοι ότι ο γραπτός λόγος είναι πολύ εύκολο να παρεξηγηθεί. Για τον λόγο αυτό, πολλές φορές το αστείο και η ειρωνεία χωρίζονται από μια κλωστή. Με αυτόν τον γνώμονα ας είμαστε ΟΛΟΙ μας πιο προσεκτικοί στη διατύπωση των αστείων μας έτσι ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος να παρεξηγηθούν ως ειρωνικά, προσβλητικά ή οτιδήποτε άλλο αρνητικό. Από την άλλη ας είμαστε ΟΛΟΙ λίγο πιο ανεκτικοί με τους συνομιλητές μας δείχνοντας επιείκεια σε κάποια έκφραση συναδέλφου που πιθανώς παρερμηνεύεται λόγω του γραπτού και απρόσωπου λόγου ενώ οι προθέσεις του ήταν αγαθές. Αν μπορέσουμε και τηρήσουμε αυτές της δυο παραμέτρους τότε θα δείτε ΟΛΟΙ πως τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά και δεν αξίζουν οι εντάσεις μεταξύ μας....
Σας τα γράφω μέσα από την καρδιά μου όχι ως διαχειριστής αλλά ως συνάδελφος και ως φίλος...

βρε Τασο αληθεια σου λεω οτι εκανα πλακα και εσυ με πηρες απο τα μουτρα και εκανες επιθεση προσωπικα σε μενα ,ενω ψαχνω Βαικαλ που ειναι σκυλια μαυρα ,στο λεω και εσυ λες οτι διακρινεις ειρωνια.... αντε βγαλε ακρη
αν θελω να γινω ειρωνας θα στο πω στα ισια.... πισω απο πληκρολογια εγω δεν κρυβομαι που μακρια απο μενα βεβαια δεν ειμαι τετοιος τυπος

Φιλε δεν ηταν καθολου γελακια, Αν ηταν γελακια ειλικρινά θα με πειραζε καθολου.Εγω διεκρινα μια ειρωνια κ κεφαλαια γραμματα..

Σου γραφω οτι ταιριαζει ωραια ,το χρωμα τις 930 με τα φυσιγγια σου που ηταν κοκκινα και αντι λοιπον να μου πεις ρε φιλε εχεις δικιο οντως ετσι ειναι,η εστω να μην απαντησεις καθολου,Μου λες παρε και εσυ ενα οπλο να βγαζεις ωραιες φωτογραφιες.Σωστα??
Δηλαδη υπονοεις οτι δεν εχω καλο οπλο κ για αυτο δεν βγαζω καλες φωτο (κ οντως ετσι ειναι,δεν φτανει την 930..)Τι περιμενες να σου απαντησω???Μπραβο Αφεντη μου??Δεν ειναι ειρωνια αυτο??
Εφοσον λοιπον μας λες οτι καταλαβες πως ενοχληθηκα στειλε μου πμ και πεσμου σου εκανα πλακα,Καταλαβες λαθος,Τοσο δυσκολο ειναι????
Μετα απο τοσες μέρες τι θες να μας πεις τωρα???Να αναλαβεις υπερασπιση??
Οσο αφορα τα like, Mου ειχες κανει like στην υπογραφη μου απο περσι και μετα το συμβαν το εσβησες.
Κατσε και μετρα ποσα like σου εχω κανει πριν ολο αυτο και ποσα μου εχεις κανει εσυ κ θα δεις.
Like σε φωτο που εχω βαλει δεν θυμαμε να μου εχεις κανει ποτε αρα οντως δεν βγαζω καλες..Ετσι??
Αν ειναι το θεμα σου που δεν σου κανω like τοτε ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΔΕΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ LIKE ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΣΕΝΑ.ΣΤΑ ΧΑΡΙΖΩ.
Εχω πανω απο ενα χρονο στο φορουμ χωρις να εχω προσβαλει κανεναν (Με οποιο τροπο μου μιλανε,μιλαω..) και μπηκα με μοναδικο σκοπο να συζητησω με συναδελφους,να μαθω πραγματα και οπου μπορω και ξερω να βοηθησω,Και οχι για να μαζευω like.

Τάσο έκατσες και επλασες μια ιστορία τώρα περί ειρωνείας και υπονειας από μέρους μου η οποία δεν με αντιπροσωπεύει και φυσικά δεν αντιπροσώπευε την απάντηση που σου έκανα τότε στην φώτο

Μαζί σχεδόν καναμε εγγραφή στο φόρουμ για τον ίδιο σκοπό είμαστε εδω μεσα και όπως λες δεν έχεις δώσει δικαίωμα σε κανέναν τον ίδιο και εγώ καλε μου φιλε....απλά όπως είπε και ο τζιμης μη τα παίρνεις ολα στο σοβαρό εκτός και αν θες να μας πεις τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να κάνουμε πλάκα χαβαλέ πείραγμα οπως θες πες το προς μερους σου

Όσο για τα like το ανάφερα απλά σαν περιστατικό γιατί έβγαζε μάτι στην κυνηγετική γωνία να κάνεις like στον από πάνω μου να με προσπερνάς και like στον απο κάτω....και αυτό έγινε μετά το περιστατικό...αλήθεια νομίζεις πως τα έχω ανάγκη τα like ;

Τέλος πάντων για εμένα έχει λήξει η "παρεξήγηση" να είμαστε καλά

Εχω μια Beretta A302 αγορασμενη απο τον πατερα μου το 1981αναποφευκτα εγινε το οπλο των πρωτον κην. εξορμησεων.Το τι εχω τραβηξη απο αυτο το οπλο θελω σελιδες να τα αναλησω.απο φησηγκια να δουλευη 1 μαρκα στις 10 σε νο9-10 απο 7 και κατο το χαως.Τρις φορες προσπαθησα να το πουλησω σε σημφονια με τον πατερα μου και τις 3 μας το γηρισαν πισο.Θα μπορουσα να το μαντεψω τορα που γεμιζω αλλα δεν εχω ορεξη ουτε να το ακουμπισο.θημαμαι χαρακτιριστηκα δουλευα 3Α σενο10 και το επομενο νο που δουλευε ηταν το νο2 Της ιδιας μαρκας..sarcastic.
εμενα παντως που ειναι δεκαετιας 80 η 302 και ο πατερας μου της εχει πιει το αιμα το μονο θεμα που εχει ειναι με φυσιγγια 28 γραμ. οτι αλλο της βαλω μεσα το χωνευει και δουλευει απροβληματιστα

εμενα παντως που ειναι δεκαετιας 80 η 302 και ο πατερας μου της εχει πιει το αιμα το μονο θεμα που εχει ειναι με φυσιγγια 28 γραμ. οτι αλλο της βαλω μεσα το χωνευει και δουλευει απροβληματιστα
Θρυλικο οπλο!εχω δει μοντελο αγορασμενο απο ιταλια...76 κανη ...με στολιδια απιστευτα...την κυνηγουσε ενα γεροντακι....τον πετυχα στα παπια...κ με κερασε κονιακ...μολις ειχε κατεβασει 3 μπαμπλεκια στα 60plus μετρα με ν5 Remington nitro mag 46gr....ηταν πανεμορφη!!!!

Θρυλικο οπλο!εχω δει μοντελο αγορασμενο απο ιταλια...76 κανη ...με στολιδια απιστευτα...την κυνηγουσε ενα γεροντακι....τον πετυχα στα παπια...κ με κερασε κονιακ...μολις ειχε κατεβασει 3 μπαμπλεκια στα 60plus μετρα με ν5 Remington nitro mag 46gr....ηταν πανεμορφη!!!!
ετσι ειναι η μια καννη που εχω. 76 ποντους φουλ μαγκνουμ και η αλλη 71 π. με τσοκ. ωραια κληρονομια μου αφησε ο γερος

φίλος με beretta urika 2 έχει το εξής πρόβλημα,

κατά τον πυροβολισμό το κλείστρο στην επαναφορά που κάνει για να ξανακλειδώσει την κεφαλή μένει στα μισά και χρειάζεται μια μικρή σφαλιάρα για να ξεκολλήσει,η συχνότητα που το παρουσιάζει δεν είναι τακτική,από την αρχή της σεζόν μετράμε σχεδόν 8-10 φορές με πολλά φυσίγγια

1ον δεν διαλέγει συγκεκριμένα φυσίγγια για να το κάνει
2ον έχει αλλαχτεί το ελατήριο κοντακίου
3ον έχει αλλαχτεί το ελατήριο στον επικρουστήρα
4ον το όπλο είναι καθαρό από λάδια γράσσα
5ον επίσης καθαρές είναι και οι οπές αερίων στην κάννη
6ον τα φυσίγγια δεν είναι χτυπημένα μπροστά ώστε να βρίσκουν στην θαλάμη και να μη κλείνει το κλείστρο

αυτό που έχω υποθέσει είναι κάποιο πρόβλημα στον σιδηρόδρομο,,,,μαστόρια και μπερετακιδες την γνώμη σας

κατά τον πυροβολισμό το κλείστρο στην επαναφορά που κάνει για να ξανακλειδώσει την κεφαλή μένει στα μισά και χρειάζεται μια μικρή σφαλιάρα για να ξεκολλήσει,η συχνότητα που το παρουσιάζει δεν είναι τακτική,από την αρχή της σεζόν μετράμε σχεδόν 8-10 φορές με πολλά φυσίγγια

6ον τα φυσίγγια δεν είναι χτυπημένα μπροστά ώστε να βρίσκουν στην θαλάμη και να μη κλείνει το κλείστρο

αυτό που έχω υποθέσει είναι κάποιο πρόβλημα στον σιδηρόδρομο,,,,μαστόρια και μπερετακιδες την γνώμη σας

Τα ίδια έκανε και η δικιά μου (ίδιο μοντέλο με του φίλου σου) πριν από λίγο καιρό. Πήγε στο μάστορα και αλλάχθηκε ο αναστολέας και το ελατήριο επαναφοράς του κλείστρου και το πρόβλημα λύθηκε εν μέρει. Τώρα μου κάνει κάποιες φορές εμπλοκή, δεν τροφοδοτεί το 2ο ή το 3ο φυσίγγι στη θαλάμη, το φυσίγγι ανεβαίνει μεν αλλά δεν τροφοδοτείται σωστά αφήνοντας το κλείστρο ανοιχτό.

Παύλε το είχε κάνει παλιότερα και στην urika 2 gold του συγκυνηγού μου του Γιώργου. Δεν ξέρω αν πρόκειται για το ίδιο πρόβλημα αλλά κι εκείνου του το έκανε πολύ αραιά. Είχε κάνει όλα αυτά που περιγράφεις αλλά τίποτα. Ώσπου άλλαξε νένα ελατηριάκι και δεν του το ξανάκανε. Δεν θυμάμαι όμως ποιο. Μάλιστα το είχε αντικαταστήσει με ελατήριο από εξάρτημα άσχετο από όπλο. Λεπτομέρειες το απόγευμα που θα μιλήσω μαζί του.

Τάσο έκατσες και επλασες μια ιστορία
Ειδες που εχω μεγαλη φαντασια??Και σκεφτηκα εσενα για να περασει η ωρα ..Ασε ρε φιλε..
Όσο για τα like το ανάφερα απλά σαν περιστατικό γιατί έβγαζε μάτι στην κυνηγετική γωνία να κάνεις like στον από πάνω μου να με προσπερνάς και like στον απο κάτω....και αυτό έγινε μετά το περιστατικό...
Γιατι εσυ τι εκανες??Δεν εκανες like σε ολους τους αλλους στην σειρα και σε εμενα οχι???Δεν εσβησες το like που μου ειχες κανει??Δεν καταλαβα το λογο που απορεις.
Να εισαι καλα και εσυ και καλα κυνηγια.

Last edited:
Θα ηθελα να μου πει καποιος εαν θα εχω προβλημα με φυσιγγια 24-28-30 γραμμαριων απο θεμα εμπλοκων με μια 303?σιγουρα εχετε εμπειρια καποιοι απο εδω με τετια φυσιγγια και αυτο το οπλο η με οποιοδηποτε αλλο τελος παντων Beretta της σειρας...

Θα ηθελα να μου πει καποιος εαν θα εχω προβλημα με φυσιγγια 24-28-30 γραμμαριων απο θεμα εμπλοκων με μια 303?σιγουρα εχετε εμπειρια καποιοι απο εδω με τετια φυσιγγια και αυτο το οπλο η με οποιοδηποτε αλλο τελος παντων Beretta της σειρας...
με 30 γραμ.σιγουρα οχι.με τ αλλα ισως.εμενα παντως η 302 και του φιλου η 303 με 28αρια εχουν θεμα.24 δεν τολμω να βαλω

Γιατί δεν δοκιμάζεις ο ίδιος ; έχω δει όμοια όπλα το ένα να μην κάνει εμπλοκές και το άλλο να κοντεύει να φάει την καννη ο κάτοχος και μιλάω για Α300 της κουτας
Εγω θα δοκιμασω το καλοκαιρι αυτο τον καιρο δεν μπορω για αυτο ηθελα την γνωμη και των υπολοιπων...

Status
Not open for further replies.
Back