φιλε θα αγορασω BAIKAL KAI Τασο ηρεμησε απο κατω τα γελακια δεν τα βλεπεις ιμαρτον αμεσως να αρπαχτης
ειστε ολοι στην γωνια για κοντρα....
Φιλε δεν ηταν καθολου γελακια, Αν ηταν γελακια ειλικρινά θα με πειραζε καθολου.Εγω διεκρινα μια ειρωνια κ κεφαλαια γραμματα..
Εδώ τσαντίστηκε που του έκανα πλάκα με την 930 τα κόκκινα φυσίγγια και τις τσίχλες και δεν μας κάνει like αλλά το έχω πάρει στον χαβαλέ δεν θα τσαντιστεί για το baikal ;
Ε Τάσο ;
Σου γραφω οτι ταιριαζει ωραια ,το χρωμα τις 930 με τα φυσιγγια σου που ηταν κοκκινα και αντι λοιπον να μου πεις ρε φιλε εχεις δικιο οντως ετσι ειναι,η εστω να μην απαντησεις καθολου,Μου λες παρε και εσυ ενα οπλο να βγαζεις ωραιες φωτογραφιες.Σωστα??
Δηλαδη υπονοεις οτι δεν εχω καλο οπλο κ για αυτο δεν βγαζω καλες φωτο (κ οντως ετσι ειναι,δεν φτανει την 930..)Τι περιμενες να σου απαντησω???Μπραβο Αφεντη μου??Δεν ειναι ειρωνια αυτο??
Εφοσον λοιπον μας λες οτι καταλαβες πως ενοχληθηκα στειλε μου πμ και πεσμου σου εκανα πλακα,Καταλαβες λαθος,Τοσο δυσκολο ειναι????
Μετα απο τοσες μέρες τι θες να μας πεις τωρα???Να αναλαβεις υπερασπιση??
Οσο αφορα τα like, Mου ειχες κανει like στην υπογραφη μου απο περσι και μετα το συμβαν το εσβησες.
Κατσε και μετρα ποσα like σου εχω κανει πριν ολο αυτο και ποσα μου εχεις κανει εσυ κ θα δεις.
Like σε φωτο που εχω βαλει δεν θυμαμε να μου εχεις κανει ποτε αρα οντως δεν βγαζω καλες..Ετσι??
Αν ειναι το θεμα σου που δεν σου κανω like τοτε ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΔΕΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ LIKE ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΣΕΝΑ.ΣΤΑ ΧΑΡΙΖΩ.
Εχω πανω απο ενα χρονο στο φορουμ χωρις να εχω προσβαλει κανεναν (Με οποιο τροπο μου μιλανε,μιλαω..) και μπηκα με μοναδικο σκοπο να συζητησω με συναδελφους,να μαθω πραγματα και οπου μπορω και ξερω να βοηθησω,Και οχι για να μαζευω like.