Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.

θα μου το έφερνε ο Πλαστουργός από Ιταλία ,,,του το είχα ακυρώσει τελευταία στιγμή γιατί από σπόντα είχα μάθει πώς είχε πρόβλημα με σκανδάλη και αναστολέα,,,μακάρι να το έχουν διορθώσει γιατί είναι ωραίο όπλο

Υπάρχει καποιος κατοχος η καποιος που να εχει πιασει επωμισει του 686 silver pigeon 1 του "οικονομικού" μοντελου της beretta να μας πει γνωμες βαρυ ζυγισμενο κτλ, ειναι οντως οι διαφορες τιμης μονο εμφάνιση η εχει γίνει έκπτωση και στην ποιότητα κατασκευής?

Υπάρχει καποιος κατοχος η καποιος που να εχει πιασει επωμισει του 686 silver pigeon 1 του "οικονομικού" μοντελου της beretta να μας πει γνωμες βαρυ ζυγισμενο κτλ, ειναι οντως οι διαφορες τιμης μονο εμφάνιση η εχει γίνει έκπτωση και στην ποιότητα κατασκευής?
Παναγιώτη έχω το όπλο σε cal 20 αλλά έχω επωμισει και το 12αρι στα μαγαζιά, πιστεύω η διαφορά είναι στο σκαλισμα και στα ξυλα τίποτα παραπάνω κατά την γνώμη μου. Είναι ένα μπερετα με απλά λόγια και δεν νομίζω να έχει γίνει κάποια έκπτωση, αν θέλεις λίγο καλύτερες κάνες κοίτα το ίδιο μοντέλο σε sporting.

Status
Not open for further replies.
Back