Μπήκε μπουρλοτο μεσα?
Το σπορτινγκ θα τον κουραζει τον Παναγιωτη που περπαταει πολυ. ΝομιζωΠαναγιώτη έχω το όπλο σε cal 20 αλλά έχω επωμισει και το 12αρι στα μαγαζιά, πιστεύω η διαφορά είναι στο σκαλισμα και στα ξυλα τίποτα παραπάνω κατά την γνώμη μου. Είναι ένα μπερετα με απλά λόγια και δεν νομίζω να έχει γίνει κάποια έκπτωση, αν θέλεις λίγο καλύτερες κάνες κοίτα το ίδιο μοντέλο σε sporting.
Σημερα ακουσα βρισιες και μπι@@@@@ που ειλικρινα δεν ειχα ξανακουσει Ειχα παει για απογευματινο στην αυλωνα, διπλα μου ηταν ενας συναδελφος με μια Α400 η οποια ηταν μονοκανο.Το τι πουστιρλικι επεσσε παιδια δεν εχετε ιδεα.kkk.Η καταρες που εφαγε γνωστο κυνηγομαγαζο ηταν το κατι αλλο Μιλαμε το παληκαρι ηταν εκτος εαυτου Σε ενα σημειο ειχα γονατισει απο τα γελια τετοια μπινελικια δεν υπαρχουν ο τυπος το τερματισε.Ξερω δεν ειναι σωστο που γελαγα με τα νευρα του αλλου ,αλλα εαν ακουγατε τι εριχνε πιστευω το ιδιο θα κανατε
Υπάρχουν και αυτά. Φαντάζομαι το μαγαζί το έβριζε γτ δεν του έκανε καλή δουλειά σε κάποια επιδιόρθωση;
Απαντησες για εμεναΜαλλον μαγαζατορας τα ακουγε γιατι ηταν αυτος που του πουλησε το οπλο ..Οπως γινεται απο πολλους κ με τα φυσιγγια που αγορασαν και δεν τους αρεσαν λες και φταιει παντα ο μαγαζατορας..
Κάτι παρόμοιο μου είχε τύχει σε ένα απογευματινό πριν χρόνια με έναν μεσήλικα συμπαθή κατά τα άλλα συνάδελφο που η 303 του έριχνε μονοτούφεκα, κάποια στιγμή αφού είχε κατεβάσει ένα καράβι αγίους πήγα κοντά του, να μην τα πολυλογώ είχε να καθαρίσει το όπλο όπως μου είπε 2 σεζόν. Την λύνω και το πιστονι είχε πάνω την Άρτα και τα Γιάννενα από καπνα αλλά το πρόβλημα ήταν αλλού, είχε βουλώσει η μια από τις δύο τρύπες των αερίων στη κανη, με ένα κομμάτι σύρμα την ξεβουλωσα και το όπλο για την υπόλοιπη ώρα δούλεψε ρολόι. Του εξήγησα ότι θέλουν και αυτά κάποια συντήρηση πότε πότε.Σημερα ακουσα βρισιες και μπι@@@@@ που ειλικρινα δεν ειχα ξανακουσει Ειχα παει για απογευματινο στην αυλωνα, διπλα μου ηταν ενας συναδελφος με μια Α400 η οποια ηταν μονοκανο.Το τι πουστιρλικι επεσσε παιδια δεν εχετε ιδεα.kkk.Η καταρες που εφαγε γνωστο κυνηγομαγαζο ηταν το κατι αλλο Μιλαμε το παληκαρι ηταν εκτος εαυτου Σε ενα σημειο ειχα γονατισει απο τα γελια τετοια μπινελικια δεν υπαρχουν ο τυπος το τερματισε.Ξερω δεν ειναι σωστο που γελαγα με τα νευρα του αλλου ,αλλα εαν ακουγατε τι εριχνε πιστευω το ιδιο θα κανατε
upload pictures
δεν ξερω τι, πως και γιατι.. απλα για να έχουμε να ασχολούμαστε.. είναι γνωστού μου..
μοντελο ? για brenda μου κανει και ο μοχλος του κλειστρου δειχνει αναποδα
αν ειναι σε καλη κατασταση γυρω στα 400-500.δεν νομιζω παραπανωΜνμ προς σχετικούς συνάδελφους............
έχω το 1201F σε σταθερό τσοκάρισμα στα 3*........παρκαρισμένο.......
τί θα μπορούσα να ζητήσω ώστε να το πουλήσω, για τα μάτια ενός πλάγιου ???
Ευχαριστώ
Σε καταλαβαίνω απόλυταΜνμ προς σχετικούς συνάδελφους............
έχω το 1201F σε σταθερό τσοκάρισμα στα 3*........παρκαρισμένο.......
τί θα μπορούσα να ζητήσω ώστε να το πουλήσω, για τα μάτια ενός πλάγιου ???
Ευχαριστώ
αν ειναι σε καλη κατασταση γυρω στα 400-500.δεν νομιζω παραπανω
Σε καταλαβαίνω απόλυτα![]()
Παυλο εγω να πάρω και τα δυο ενδεχόμενα.η breda δεν σπάει κλείστρα,,,,,beretta vitoria ειναι το όπλο το είδα στο fb
@θα βάλω και στην ενότητα με τις μπενελι πρόσφατη εμπλοκή σε κυνήγι φάσσας γιατί μας τα έχουν ζαλίσει πώς δεν κάνουν εμπλοκή,,,μετά ο συνάδελφος το γύρισε ότι είχε περάσει από πυκνό και μπήκε κλαδάκι μέσα γκουχου γκουχου
την ξερω. την ειχα. ειναι πολυ εργαλειοκάπως έτσι τα υπολογίζω τα πράγματα και εγώ.......συμφωνούμε........
το συγκεκριμένο το αποκαλώ "εργαλείο δουλειάς"........"στεγνό", αυστηρά στημένο για τη δουλειά που πρέπει να κάνει, απροβλημάτιστα...
μένει να βγάλω και αντιπροσωπευτικές φωτό........