Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Για όσους φίλους ενδιαφερονται για αγορά ανταλλακτικων για bertta-benelli υπάρχει το omps2.it Παραγγέλνεις σήμερα, αύριο τα στέλνουν, μεθαύριο τα έχεις. Παρήγγειλα σετ εξολκεων προχτές το βράδυ και σήμερα το μεσημέρι μου ήρθαν

Εξωλκεις ή ελατηρια και τετοια;
Ολο το σετ μαζί με τα στοπ των εξωλκεων, μου έχει σπάσει ένα στοπ και το πέρασα στην εγγύηση. Προκειμένου να μην ξανασυμβεί θα παίξω με τα ελατήρια και τους αποστάτες

Γιατί δεν δοκιμάζεις ο ίδιος ; έχω δει όμοια όπλα το ένα να μην κάνει εμπλοκές και το άλλο να κοντεύει να φάει την καννη ο κάτοχος και μιλάω για Α300 της κουτας
Γενικα για τις Α300 εχουν ακουστει πολλα με εμπλοκες. Ειναι η 391 σε πιο φτηνη εκδοση.βαλαμε και τις δυο διπλα και καμμια σχεση....
Η π#$τανα η 391 gold με την optima καννη ειναι φοβερη. Εχω ριξει σε κυνηγι και μαμουσε με τσοκ 5*

εμενα παντως που ειναι δεκαετιας 80 η 302 και ο πατερας μου της εχει πιει το αιμα το μονο θεμα που εχει ειναι με φυσιγγια 28 γραμ. οτι αλλο της βαλω μεσα το χωνευει και δουλευει απροβληματιστα

Εκεινες τις εποχες κατω απο 32 γρ τσιχλα δεν εβαζες ποτε. Ο πατερας μου εριχνε θυμαμαι με Gevelot 33 gr, μετα Αρτεμις 34 γρ και στο κρυο Πυρκαλ μαυρο 32 γρ. 28 γρ δεν πρεπει να κυκλοφορουσαν πολυ, τα 30 γρ τα θεωρουσε μισοκαργες. Ρε πως αλλαξαν οι καιροι!!

Εκεινες τις εποχες κατω απο 32 γρ τσιχλα δεν εβαζες ποτε. Ο πατερας μου εριχνε θυμαμαι με Gevelot 33 gr, μετα Αρτεμις 34 γρ και στο κρυο Πυρκαλ μαυρο 32 γρ. 28 γρ δεν πρεπει να κυκλοφορουσαν πολυ, τα 30 γρ τα θεωρουσε μισοκαργες. Ρε πως αλλαξαν οι καιροι!!
παυλο ο δικος μου οταν αρχισα το κυνηγι και τον ρωτησα τι φυσιγγια να ριχνω η απαντηση ηταν 3α 7αρια παντου. αααααλλα κολπα

Παυλο συμφωνω!Ισως ομως αυτο να αφορουσε κατόχους καραμπινας και οσους επερναν αγοραστα φυσιγγια.
Γιατι εχω κανει απειρες συζητησεις με παλιους κυνηγους ιδιογωμοτες κ δεν ηταν λιγοι
αυτοι που γεμιζαν πολυ ελαφρες γομωσεις για τα δικαννα τους.
Πιθανων να ηταν και οι πιο ψαγμενοι..

Θα ηθελα να μου πει καποιος εαν θα εχω προβλημα με φυσιγγια 24-28-30 γραμμαριων απο θεμα εμπλοκων με μια 303?σιγουρα εχετε εμπειρια καποιοι απο εδω με τετια φυσιγγια και αυτο το οπλο η με οποιοδηποτε αλλο τελος παντων Beretta της σειρας...
Φιλε δημητρη εγω με την 302 ριχνω κανονικοτατα 28αρια και εχει τυχει στο σκοπευτηριο να μου δωσει ενας φιλος καλος σκοπευτης σκεετ κατι 24αρια ιδιογομωση και τα εριξε κανοκικοτατα!

Θα ηθελα να μου πει καποιος εαν θα εχω προβλημα με φυσιγγια 24-28-30 γραμμαριων απο θεμα εμπλοκων με μια 303?σιγουρα εχετε εμπειρια καποιοι απο εδω με τετια φυσιγγια και αυτο το οπλο η με οποιοδηποτε αλλο τελος παντων Beretta της σειρας...
Και η δικια μου η γρια (302)κανενα προβλημα με τα 24/28γρ.

φίλος με beretta urika 2 έχει το εξής πρόβλημα,

κατά τον πυροβολισμό το κλείστρο στην επαναφορά που κάνει για να ξανακλειδώσει την κεφαλή μένει στα μισά και χρειάζεται μια μικρή σφαλιάρα για να ξεκολλήσει,η συχνότητα που το παρουσιάζει δεν είναι τακτική,από την αρχή της σεζόν μετράμε σχεδόν 8-10 φορές με πολλά φυσίγγια

1ον δεν διαλέγει συγκεκριμένα φυσίγγια για να το κάνει
2ον έχει αλλαχτεί το ελατήριο κοντακίου
3ον έχει αλλαχτεί το ελατήριο στον επικρουστήρα
4ον το όπλο είναι καθαρό από λάδια γράσσα
5ον επίσης καθαρές είναι και οι οπές αερίων στην κάννη
6ον τα φυσίγγια δεν είναι χτυπημένα μπροστά ώστε να βρίσκουν στην θαλάμη και να μη κλείνει το κλείστρο

αυτό που έχω υποθέσει είναι κάποιο πρόβλημα στον σιδηρόδρομο,,,,μαστόρια και μπερετακιδες την γνώμη σας

Τα ίδια έκανε και η δικιά μου (ίδιο μοντέλο με του φίλου σου) πριν από λίγο καιρό. Πήγε στο μάστορα και αλλάχθηκε ο αναστολέας και το ελατήριο επαναφοράς του κλείστρου και το πρόβλημα λύθηκε εν μέρει. Τώρα μου κάνει κάποιες φορές εμπλοκή, δεν τροφοδοτεί το 2ο ή το 3ο φυσίγγι στη θαλάμη, το φυσίγγι ανεβαίνει μεν αλλά δεν τροφοδοτείται σωστά αφήνοντας το κλείστρο ανοιχτό.

Παύλε το είχε κάνει παλιότερα και στην urika 2 gold του συγκυνηγού μου του Γιώργου. Δεν ξέρω αν πρόκειται για το ίδιο πρόβλημα αλλά κι εκείνου του το έκανε πολύ αραιά. Είχε κάνει όλα αυτά που περιγράφεις αλλά τίποτα. Ώσπου άλλαξε νένα ελατηριάκι και δεν του το ξανάκανε. Δεν θυμάμαι όμως ποιο. Μάλιστα το είχε αντικαταστήσει με ελατήριο από εξάρτημα άσχετο από όπλο. Λεπτομέρειες το απόγευμα που θα μιλήσω μαζί του.
Λοιπόν μίλησα με τον Γιώργο και μου είπε ότι το πρόβλημα ήταν στο ελατήριο της γλώσσας που ανεβάζει το φυσίγγι από την αποθήκη προς τη θαλάμη. Μου είπε ότι του έβαλαν ελατήριο από πόμπα πετρελαίου αυτοκινήτου. Σας το αναφέρω χωρίς να θέλω να σας πάρω στον λαιμό μου ;)

Παυλο συμφωνω!Ισως ομως αυτο να αφορουσε κατόχους καραμπινας και οσους επερναν αγοραστα φυσιγγια.
Γιατι εχω κανει απειρες συζητησεις με παλιους κυνηγους ιδιογωμοτες κ δεν ηταν λιγοι
αυτοι που γεμιζαν πολυ ελαφρες γομωσεις για τα δικαννα τους.
Πιθανων να ηταν και οι πιο ψαγμενοι..

Tασο γεμιζα κι εγω με το πατερα μου παιδακι. Με εμπορικα φυσιγγια ασχοληθηκε απο το 75 και μετα, του αρεσαν και δεν ξαναγεμισε. Αποτι θυμαμαι ολες οι γομωσεις του στα τσιχλοφυσιγγα ηταν στα 33 με 34 γρ. Εκει κινουταν κι ολη η γειτονια. Δεν αμφιβαλω οτι υπηρχαν και τοτε ιδιογομωτες στα λιγα γραμμαρια. Σημειωτεον και ο πατερας μου μεχρι το 82 αποκλειστικα με δικαννο κυνηγουσε, μετα επαιρνε και τη καραμπινα που και που.

Δημητρη γιατι δεν μπορεις τωρα;
Διοτι σπουδαζω...και να ηθελα δεν μπορω ομως διοτι δεν το εχω το οπλο εδω που ειμαι...αν και δεν με νιαζει κιωλας αν εχει θεμα με εμπλοκες σε αυτα τα γραμμαρια,ας ριχνει τα παντα απο 30 και πανω χωρις εμπλοκες και εχουμε αλλα εργαλεια για τα σκοπευτηρια...

Last edited:
Λοιπόν μίλησα με τον Γιώργο και μου είπε ότι το πρόβλημα ήταν στο ελατήριο της γλώσσας που ανεβάζει το φυσίγγι από την αποθήκη προς τη θαλάμη. Μου είπε ότι του έβαλαν ελατήριο από πόμπα πετρελαίου αυτοκινήτου. Σας το αναφέρω χωρίς να θέλω να σας πάρω στον λαιμό μου ;)
Να σαι καλά για την πληροφορία. Θα ξαναπάει στο μάστορα και θα τον ρωτήσω για το συγκεκριμένο ελατήριο όπως και για το ελατήριο της αποθήκης, μπας και είναι και από εκεί το πρόβλημα.
Γενικά η συγκεκριμένη καραμπίνα κάθε χρόνο θα μου παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα με εμπλοκές που ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί τί ακριβώς φταίει. Μέσα σε δύο χρόνια έχω αλλάξει αναστολέα δυο φορές και ελατήριο κλείστρου 3 και ακόμα έχει θέματα.

Status
Not open for further replies.
Back