Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ηλια σπουσαν καμια φορα μετα απο πολυχρονη χρηση και βαρια φυσιγγια.οι κανες των 302-303 δεν κανουν στην 304 με μια μικρη επιφυλαξη δεν ειμαι 100% σιγουρος.
Δεν κανουν σιγουρα,το ξερω αυτο!

Μακρυα απο μας ευρυπιδη οι μετατροπες...εχει καει η γουνα μας!
χαχαχα.οχι ηλια ο ανθρωπος το εχει κανει αρκετες φορες και μου ειπε ακριβως τι γινεται.απλα εγω δεν θυμαμαι.παντως επειδη ρωτησα και τον πατερα μου οταν μου την εδωσε της εχει μαμησει τα ραματα και με σεμι και με μαγκνουμ γιατι η φουλ κανει που εχω ειναι μαγκνουμ δεν του παρουσιασε ποτε προβλημα το κλειστρο.ελπιζω να μην ειμαι εγω ο γκαντεμης.αλλωστε δεν εχω χρησ.ποτε πανω απο 36 γραμ.σε κανενα οπλο

χαχαχα.οχι ηλια ο ανθρωπος το εχει κανει αρκετες φορες και μου ειπε ακριβως τι γινεται.απλα εγω δεν θυμαμαι.παντως επειδη ρωτησα και τον πατερα μου οταν μου την εδωσε της εχει μαμησει τα ραματα και με σεμι και με μαγκνουμ γιατι η φουλ κανει που εχω ειναι μαγκνουμ δεν του παρουσιασε ποτε προβλημα το κλειστρο.ελπιζω να μην ειμαι εγω ο γκαντεμης.αλλωστε δεν εχω χρησ.ποτε πανω απο 36 γραμ.σε κανενα οπλο
Ουτε εγω σε κανενα θηραμα παραπανω απο 36...εγω παντως ευρυπιδη μια καννουλα με mobil τσοκακια να της κοτσαρω και κανενα muller πανω την γουσταρα

Ξεχαστε την beretta που ξερατε ,η εταιρια μετα το 2οοο γυρισε τον διακοπτη στο off .Ειδικα στις καραμπινες αστα να πανε O τελευταος των μοικανων ηταν η 304 και η 391 sporting'Καλα δεν μιλαμε για την Α400 με το dvd και το wifi αυτη ειναι απο μονη της μια κατηγορια.Ημουν ετοιμος να την αγορασω αλλα ευτυχως πηρα την χ3 Πιστευω οτι το προβλημα της beretta ειναι καθαρα σχεδιαστικο και δεν εχει να κανει τοσο με την ποιοτητα κατασκευης Δεν πιστευω οτι αυτη η εταιρια θρυλος ξεχασε να φτιαχνει οπλα Πχ τα κλειστρα στην 303 και στην 391 σπανε στο ποδαρακι Γιατι δεν καθονται να σχεδιασουν ενα κλειστρο που να μην εχει αυτο το προβλημα και μου βγαζουν την α300 με το ιδιο περιπου κλειστρο?

Μάριε πραγματικά όπως τα λες αν πιάσουμε τα μοντέλα καραμπίνας που έχει βγάλει αυτή η εταιρεία τα τελευταία χρόνια πραγματικά είναι μια απογοήτευση. Και ειλικρινά όσο απομακρύνονται από το παραδοσιακό τρόπο τόσο χειρότερα θα γίνονται τα πράγματα. Το όπλο ναι μεν είναι εργαλείο αλλά όπως και να το κάνουμε θέλουμε να λειτουργεί άψογα και για τουλάχιστον μια δεκαετία. Χμ και που να στραφούμε άραγε;

Γιώργο καλημέρα
φίλος που κυνηγάμε μαζί κι έχουμε την ίδια μούρλια με τα όπλα(πάνω από 50 έχουμε αλλάξει)πήρε πέρυσι την συνθετική outlander 71 πόντους κάννη
είναι η 1η beretta που πήρε γιατί μέχρι τότε δεν του άρεσαν κι έλεγε δεν θα πάρω ποτέ beretta .big smile.
ευχαριστημένος από την 1η στιγμή χωρίς προβλήματα κι εμπλοκές δεν βρωμίζει σχεδόν καθόλου δεν διαλέγει φυσίγγια κι ότι της βάλεις τα ρίχνει από 28-36 γρ που έχει κυνηγήσει μέχρι και 9βολα που έχει δοκιμάσει τσόκ είχε πάρει gemini αλλά τον ενοχλούσε(κι εμένα)ο θόρυβος και κυνηγά με τα δικά της χωρίς να ψάχνεται πια αφού είναι ευχαριστημένος
την έχω κυνηγήσει κι εγώ πολλές φορές με τις καλύτερες εντυπώσεις
δεν κλωτσάει ανεβαίνει και επωμίζεται τέλεια θα έλεγα ενώ όταν το πιάσεις σου δίνει την εντύπωση ελαφρώς μπροστόβαρου και άβολου όπλου όταν το σηκώσεις κουμπώνει άριστα,(τουλάχιστον και στους 2 μας)
βλητικά πάρα πολύ καλό,μάλιστα στα μπασίματα 2 μέρες που το είχα πήρα πουλιά απ αυτά που μ αρέσουν για τις αποστάσεις και τον τρόπο καταβολής του θηράματος
προσωπικά θα την έπαιρνα και αυτή σε άλλες καλύτερα οικονομικά εποχές
καλή επιλογή :)
Και ο φίλος μου που την έχει είναι αρκετά ικανοποιημένος . Είναι μακρια βέβαια και δεν την έχω κυνηγήσει για να έχω κάποιες εντυπώσεις την είχα επομισει πριν κάτι μηνες στον καλκατζακο και με τράβηξε αρκετά το ζύγισμα της και το πόσο εύκολα έμπαινε στο μάτι μου .
προσωπικα μιλωντας κι επειδη μ αρεσει η beretta αν εψαχνα ν αγορασω οπλο δεν θα επερνα ουτε την 400 ουτε την α300.θα εψαχνα να παρω μεταχ,την 304 η οποια για μενα ειναι το πιο καλοζυγισμενο οπλο της σειρας η αν ηθελα να ριχνει και ατσαλινα την 391.τωρα αν ηθελα κατι πιο απλο θα πηγαινα στο best seller και αποδεδειγμενα χωρις προβληματα και αξιοπιστο es 100.αλλα πρωτος στοχος θα ηταν η 304
302 303 304 πιστεύω οτι ηταν όπλα θρύλος και με βαριά ιστορία το θέμα είναι οτι όταν είναι η πρωτη σου καραμπίνα δύσκολα μπορείς να εμπιστευτείς μεταχειρισμένο μιας και δεν ξέρεις τι να ελέγξεις και τι να αποφύγεις . Αν έβγαινε η 391 ακόμη καινούργια αυτή θα προτιμούσα ( αν ηταν βεβαια στα χρηματα που μπορω να διαθεσω )έχω ακούσει αρκετά καλά λόγια και για την urica2 και για teknys .
Μιας και η σεζόν έλειξε λέω να περιμένω ακόμη και να ψάχνω καλύτερα μέχρι την καινούργια σεζόν !!!

Και ο φίλος μου που την έχει είναι αρκετά ικανοποιημένος . Είναι μακρια βέβαια και δεν την έχω κυνηγήσει για να έχω κάποιες εντυπώσεις την είχα επομισει πριν κάτι μηνες στον καλκατζακο και με τράβηξε αρκετά το ζύγισμα της και το πόσο εύκολα έμπαινε στο μάτι μου .

302 303 304 πιστεύω οτι ηταν όπλα θρύλος και με βαριά ιστορία το θέμα είναι οτι όταν είναι η πρωτη σου καραμπίνα δύσκολα μπορείς να εμπιστευτείς μεταχειρισμένο μιας και δεν ξέρεις τι να ελέγξεις και τι να αποφύγεις . Αν έβγαινε η 391 ακόμη καινούργια αυτή θα προτιμούσα ( αν ηταν βεβαια στα χρηματα που μπορω να διαθεσω )έχω ακούσει αρκετά καλά λόγια και για την urica2 και για teknys .
Μιας και η σεζόν έλειξε λέω να περιμένω ακόμη και να ψάχνω καλύτερα μέχρι την καινούργια σεζόν !!!
2 πραγματα ελεγχεις εκτος της εξωτερικης εμφανισης.την κατασταση της καννης εσωτερικα και τα ελατηρια.πριν ενα μηνα περιπου ειχα δει στο car μια 304 600 ευρωπαικα και ηταν σε κατασταση βιτρινας.απο κει και περα αν σ αρεσει μιλας και πας και την τσεκαρεις

Αν έβγαινε η 391 ακόμη καινούργια αυτή θα προτιμούσα ( αν ηταν βεβαια στα χρηματα που μπορω να διαθεσω )έχω ακούσει αρκετά καλά λόγια και για την urica2 και για teknys .
α ρε Γιώργη μέχρι πριν 1 μήνα υπήρχε καινούργια 391 stonecoat με παλιές κάννες(ατουφέκιστες)που είχαν μείνει στοκ και είχε 1100 ευρώ
κάνε τηλ, αύριο στον καλκαντζάκο στο κατάστημα Αθηνάς 63 μήπως υπάρχει ακόμα αζίζει τον κόπο

Μια βοήθεια από Μπερεττακηδες και μη. Είμαι κάτοχος της AL 391 Urika από το 2004. Κατά καιρούς διαβάζω ότι μετά από κάποια χρήση πρέπει να γίνεται ένα σέρβις με αλλαγές κάποιων ελατηρίων. Εγώ δεν έχω αλλάξει τίποτα στο όπλο παρά μόνο την τζαβέτα πριν 5 χρόνια. Μπορεί να μου πει κάποιος ποια είναι τα ελατήρια που πρέπει να αλλαχθούν και αν υπάρχουν στο παρακάτω site; http://estore.beretta.com/en-eu/sto...ic/#sort=priceasc&gs=AL391&gauge=12-GA&mpp=24

Μια βοήθεια από Μπερεττακηδες και μη. Είμαι κάτοχος της AL 391 Urika από το 2004. Κατά καιρούς διαβάζω ότι μετά από κάποια χρήση πρέπει να γίνεται ένα σέρβις με αλλαγές κάποιων ελατηρίων. Εγώ δεν έχω αλλάξει τίποτα στο όπλο παρά μόνο την τζαβέτα πριν 5 χρόνια. Μπορεί να μου πει κάποιος ποια είναι τα ελατήρια που πρέπει να αλλαχθούν και αν υπάρχουν στο παρακάτω site; http://estore.beretta.com/en-eu/sto...ic/#sort=priceasc&gs=AL391&gauge=12-GA&mpp=24
θα στο πω πιο απλα. τα ελατηρια που μετα απο πολλες χιλιαδες φυσιγγια θελουν αλλαγμα ειναι της σκανδαλης του κοντακιου και της αποθηκης. ειναι πιο ευκολο να βρεις το σχεδιαγραμμα της 391 και θα τα βρεις με τα νουμερα που γραφουν. ελλαδα πιθανον και τα τρια πρεπει να κανουν κοντα στα 50 ευρω

θα στο πω πιο απλα. τα ελατηρια που μετα απο πολλες χιλιαδες φυσιγγια θελουν αλλαγμα ειναι της σκανδαλης του κοντακιου και της αποθηκης. ειναι πιο ευκολο να βρεις το σχεδιαγραμμα της 391 και θα τα βρεις με τα νουμερα που γραφουν. ελλαδα πιθανον και τα τρια πρεπει να κανουν κοντα στα 50 ευρω
Να είσαι καλά Ευριπίδη .well done.

http://www.omps2.it/en/firearm-spare-parts/beretta-spare-parts/semiautomatics.html
Δες εδω, αν εχεις δυνατοτητα αγορας απ'εξω

Να είσαι καλά Βίκτωρα. Επειδή υπάρχει ενδεχόμενο μαζί με φίλο να κάνω παραγγελία από το site της Beretta και για αυτό ρώτησα αν υπάρχουν εκεί και ποια είναι τα ελατήρια που πρέπει να αλλαχθούν...

Status
Not open for further replies.
Back