Δεν κανουν σιγουρα,το ξερω αυτο!Ηλια σπουσαν καμια φορα μετα απο πολυχρονη χρηση και βαρια φυσιγγια.οι κανες των 302-303 δεν κανουν στην 304 με μια μικρη επιφυλαξη δεν ειμαι 100% σιγουρος.
Δεν κανουν σιγουρα,το ξερω αυτο!Ηλια σπουσαν καμια φορα μετα απο πολυχρονη χρηση και βαρια φυσιγγια.οι κανες των 302-303 δεν κανουν στην 304 με μια μικρη επιφυλαξη δεν ειμαι 100% σιγουρος.
Κανει το κλειστρο την 390 σε 302;και στην 303 το κλειστρο ειναι βελτιωμενο.ρωτησα αθηνα σε περιπτωση που θα εχω θεμα με το κλειστρο της γριας και με 100 ευρωπαικα μπαινει κλειστρο απο 390
μπαινει με μετατροπες τις οποιες δεν τις ξερω.μιλησα με τον κ. παπαιωαννου νομιζωΚανει το κλειστρο την 390 σε 302;
Μακρυα απο μας ευρυπιδη οι μετατροπες...εχει καει η γουνα μας!μπαινει με μετατροπες τις οποιες δεν τις ξερω.μιλησα με τοκ κ. παπαιωαννου νομιζω
χαχαχα.οχι ηλια ο ανθρωπος το εχει κανει αρκετες φορες και μου ειπε ακριβως τι γινεται.απλα εγω δεν θυμαμαι.παντως επειδη ρωτησα και τον πατερα μου οταν μου την εδωσε της εχει μαμησει τα ραματα και με σεμι και με μαγκνουμ γιατι η φουλ κανει που εχω ειναι μαγκνουμ δεν του παρουσιασε ποτε προβλημα το κλειστρο.ελπιζω να μην ειμαι εγω ο γκαντεμης.αλλωστε δεν εχω χρησ.ποτε πανω απο 36 γραμ.σε κανενα οπλοΜακρυα απο μας ευρυπιδη οι μετατροπες...εχει καει η γουνα μας!
Ουτε εγω σε κανενα θηραμα παραπανω απο 36...εγω παντως ευρυπιδη μια καννουλα με mobil τσοκακια να της κοτσαρω και κανενα muller πανω την γουσταραχαχαχα.οχι ηλια ο ανθρωπος το εχει κανει αρκετες φορες και μου ειπε ακριβως τι γινεται.απλα εγω δεν θυμαμαι.παντως επειδη ρωτησα και τον πατερα μου οταν μου την εδωσε της εχει μαμησει τα ραματα και με σεμι και με μαγκνουμ γιατι η φουλ κανει που εχω ειναι μαγκνουμ δεν του παρουσιασε ποτε προβλημα το κλειστρο.ελπιζω να μην ειμαι εγω ο γκαντεμης.αλλωστε δεν εχω χρησ.ποτε πανω απο 36 γραμ.σε κανενα οπλο
Δεν στην δινωπρωτος στοχος θα ηταν η 304
μπραβο.ωραιος τροπος.αλλα τετοιος εισαιΔεν στην δινω
Και ο φίλος μου που την έχει είναι αρκετά ικανοποιημένος . Είναι μακρια βέβαια και δεν την έχω κυνηγήσει για να έχω κάποιες εντυπώσεις την είχα επομισει πριν κάτι μηνες στον καλκατζακο και με τράβηξε αρκετά το ζύγισμα της και το πόσο εύκολα έμπαινε στο μάτι μου .Γιώργο καλημέρα
φίλος που κυνηγάμε μαζί κι έχουμε την ίδια μούρλια με τα όπλα(πάνω από 50 έχουμε αλλάξει)πήρε πέρυσι την συνθετική outlander 71 πόντους κάννη
είναι η 1η beretta που πήρε γιατί μέχρι τότε δεν του άρεσαν κι έλεγε δεν θα πάρω ποτέ beretta
ευχαριστημένος από την 1η στιγμή χωρίς προβλήματα κι εμπλοκές δεν βρωμίζει σχεδόν καθόλου δεν διαλέγει φυσίγγια κι ότι της βάλεις τα ρίχνει από 28-36 γρ που έχει κυνηγήσει μέχρι και 9βολα που έχει δοκιμάσει τσόκ είχε πάρει gemini αλλά τον ενοχλούσε(κι εμένα)ο θόρυβος και κυνηγά με τα δικά της χωρίς να ψάχνεται πια αφού είναι ευχαριστημένος
την έχω κυνηγήσει κι εγώ πολλές φορές με τις καλύτερες εντυπώσεις
δεν κλωτσάει ανεβαίνει και επωμίζεται τέλεια θα έλεγα ενώ όταν το πιάσεις σου δίνει την εντύπωση ελαφρώς μπροστόβαρου και άβολου όπλου όταν το σηκώσεις κουμπώνει άριστα,(τουλάχιστον και στους 2 μας)
βλητικά πάρα πολύ καλό,μάλιστα στα μπασίματα 2 μέρες που το είχα πήρα πουλιά απ αυτά που μ αρέσουν για τις αποστάσεις και τον τρόπο καταβολής του θηράματος
προσωπικά θα την έπαιρνα και αυτή σε άλλες καλύτερα οικονομικά εποχές
καλή επιλογή
302 303 304 πιστεύω οτι ηταν όπλα θρύλος και με βαριά ιστορία το θέμα είναι οτι όταν είναι η πρωτη σου καραμπίνα δύσκολα μπορείς να εμπιστευτείς μεταχειρισμένο μιας και δεν ξέρεις τι να ελέγξεις και τι να αποφύγεις . Αν έβγαινε η 391 ακόμη καινούργια αυτή θα προτιμούσα ( αν ηταν βεβαια στα χρηματα που μπορω να διαθεσω )έχω ακούσει αρκετά καλά λόγια και για την urica2 και για teknys .προσωπικα μιλωντας κι επειδη μ αρεσει η beretta αν εψαχνα ν αγορασω οπλο δεν θα επερνα ουτε την 400 ουτε την α300.θα εψαχνα να παρω μεταχ,την 304 η οποια για μενα ειναι το πιο καλοζυγισμενο οπλο της σειρας η αν ηθελα να ριχνει και ατσαλινα την 391.τωρα αν ηθελα κατι πιο απλο θα πηγαινα στο best seller και αποδεδειγμενα χωρις προβληματα και αξιοπιστο es 100.αλλα πρωτος στοχος θα ηταν η 304
2 πραγματα ελεγχεις εκτος της εξωτερικης εμφανισης.την κατασταση της καννης εσωτερικα και τα ελατηρια.πριν ενα μηνα περιπου ειχα δει στο car μια 304 600 ευρωπαικα και ηταν σε κατασταση βιτρινας.απο κει και περα αν σ αρεσει μιλας και πας και την τσεκαρειςΚαι ο φίλος μου που την έχει είναι αρκετά ικανοποιημένος . Είναι μακρια βέβαια και δεν την έχω κυνηγήσει για να έχω κάποιες εντυπώσεις την είχα επομισει πριν κάτι μηνες στον καλκατζακο και με τράβηξε αρκετά το ζύγισμα της και το πόσο εύκολα έμπαινε στο μάτι μου .
302 303 304 πιστεύω οτι ηταν όπλα θρύλος και με βαριά ιστορία το θέμα είναι οτι όταν είναι η πρωτη σου καραμπίνα δύσκολα μπορείς να εμπιστευτείς μεταχειρισμένο μιας και δεν ξέρεις τι να ελέγξεις και τι να αποφύγεις . Αν έβγαινε η 391 ακόμη καινούργια αυτή θα προτιμούσα ( αν ηταν βεβαια στα χρηματα που μπορω να διαθεσω )έχω ακούσει αρκετά καλά λόγια και για την urica2 και για teknys .
Μιας και η σεζόν έλειξε λέω να περιμένω ακόμη και να ψάχνω καλύτερα μέχρι την καινούργια σεζόν !!!
α ρε Γιώργη μέχρι πριν 1 μήνα υπήρχε καινούργια 391 stonecoat με παλιές κάννες(ατουφέκιστες)που είχαν μείνει στοκ και είχε 1100 ευρώΑν έβγαινε η 391 ακόμη καινούργια αυτή θα προτιμούσα ( αν ηταν βεβαια στα χρηματα που μπορω να διαθεσω )έχω ακούσει αρκετά καλά λόγια και για την urica2 και για teknys .
θα στο πω πιο απλα. τα ελατηρια που μετα απο πολλες χιλιαδες φυσιγγια θελουν αλλαγμα ειναι της σκανδαλης του κοντακιου και της αποθηκης. ειναι πιο ευκολο να βρεις το σχεδιαγραμμα της 391 και θα τα βρεις με τα νουμερα που γραφουν. ελλαδα πιθανον και τα τρια πρεπει να κανουν κοντα στα 50 ευρωΜια βοήθεια από Μπερεττακηδες και μη. Είμαι κάτοχος της AL 391 Urika από το 2004. Κατά καιρούς διαβάζω ότι μετά από κάποια χρήση πρέπει να γίνεται ένα σέρβις με αλλαγές κάποιων ελατηρίων. Εγώ δεν έχω αλλάξει τίποτα στο όπλο παρά μόνο την τζαβέτα πριν 5 χρόνια. Μπορεί να μου πει κάποιος ποια είναι τα ελατήρια που πρέπει να αλλαχθούν και αν υπάρχουν στο παρακάτω site; http://estore.beretta.com/en-eu/sto...ic/#sort=priceasc&gs=AL391&gauge=12-GA&mpp=24
Να είσαι καλά Ευριπίδηθα στο πω πιο απλα. τα ελατηρια που μετα απο πολλες χιλιαδες φυσιγγια θελουν αλλαγμα ειναι της σκανδαλης του κοντακιου και της αποθηκης. ειναι πιο ευκολο να βρεις το σχεδιαγραμμα της 391 και θα τα βρεις με τα νουμερα που γραφουν. ελλαδα πιθανον και τα τρια πρεπει να κανουν κοντα στα 50 ευρω
Μια βοήθεια από Μπερεττακηδες και μη. Είμαι κάτοχος της AL 391 Urika από το 2004. Κατά καιρούς διαβάζω ότι μετά από κάποια χρήση πρέπει να γίνεται ένα σέρβις με αλλαγές κάποιων ελατηρίων. Εγώ δεν έχω αλλάξει τίποτα στο όπλο παρά μόνο την τζαβέτα πριν 5 χρόνια. Μπορεί να μου πει κάποιος ποια είναι τα ελατήρια που πρέπει να αλλαχθούν και αν υπάρχουν στο παρακάτω site; http://estore.beretta.com/en-eu/sto...ic/#sort=priceasc&gs=AL391&gauge=12-GA&mpp=24
http://www.omps2.it/en/firearm-spare-parts/beretta-spare-parts/semiautomatics.html
Δες εδω, αν εχεις δυνατοτητα αγορας απ'εξω