Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Θα βρούμε!!!
Σε όλη την Ελλάδα δεν θα βρεις μία vitoria;;;
Αρε κοπελι! Μου αρεσε πολυ το α πλυθηντικο;)

Α

Αποστολή πριν 10μερες που πέρασα από τον καραμανιδη είχε 2 καινούργιες στη βιτρίνα, άμα θες πες μου και πάω και ρωτάω....
Χρήστο, θα κανω καποια τηλεφωνα αύριο και αν δε βγαλω ακρη θα σου πω. Ευχαριστω!!
*τη θελω μονο με 71 ποντους καννη

το ιδια ακριβως οπλα,απλα με διαφορετικα ονοματα,ειναι οι BENELLI PREMIUM PLUS και BERETTA BELMONTE.
Φιλε μου, δεν μου αρεσει κανενα απο τα αλλα δύο. Τα ειδα και απο κοντα :)

Kastora μεγαλε αρχοντα επειδη καινεγω παω για αγορα καραμπινας να σου πω τι θα κανεις...baikal mp155 και τα μυαλα στα καγκελα 550 ευρωπαικα και με τα υπολοιπα κερνας ποτακια τις αγριογατες μεχρι να ανοιξει το κυνηγιha haaa.yelling..my man.
Εσας τους κρητικους δε ξερω τι πρεπει να σας καμω!

Είχε και ο Καλκατζακος μια πριν 10 μέρες που είχα δει. Άξιος αντικαταστάτης της είναι η BELMONTE II κοίτα και προς τα κει...
Βάλε στο Google Vitoria Es 100 και όλο και κάποια θα βρεις,αλλιώς πας στην μπελμόντε που είναι η εξέλιξη της και εξίσου πολύ καλό όπλο.
Ευχαριστω Διαμαντη, αν δεν βρω θα ρωτήσω και προς εκεί.
Θελω αποκλειστικά es 100 stadard wood 71 ποντους. Το γουσταρω πολυ το ντουφεκι.

δεν έχει στοκ η αντιπροσωπεία από καιρό
υπάρχουν όμως σε μαγαζιά όπως στον Καραμανίδη που έγραψε ο Χρήστος έχει κι ο Μπεκιάρης 1 στη Ν.Μάκρη και ψάχνωντας όλο και βρίσκεις μέχρι το καλοκαίρι τουλάχιστον αλλά όχι κοντά που να μπορείς να το δείς και να το πιάσεις :)
Δεν το πιστευω ρε φιλε!
Πωωωωω!

Δεν το πιστευω ρε φιλε!
Πωωωωω!
άσε τα πωωωωω από 2 χρόνια έχει σταματήσει η εισαγωγή της
όσο μπορείς και ευκολίνεσαι πιο σύντομα κάνε την αγορά
μετά υπάρχει η belmonte που ειναι ίδιος μηχανισμός με κάποιες αλλαγές κυρίως στο καπάκι της βάσης σε μέταλλα θα έλεγα και το κοντάκι μ ένα grip άλλο..................
όταν κάποτε βρεθείς και την συγκρίνεις με την es100 θα θυμηθείς τον Μάκη τον γκρινιάρη που λέει κρατήστε παλιά όπλα.....όσοι δεν τ αλλάζετε όπως εγώ ;)

Last edited:
Μακη
άσε τα πωωωωω από 2 χρόνια έχει σταματήσει η εισαγωγή της
όσο μπορείς και ευκολίνεσαι πιο σύντομα κάνε την αγορά
μετά υπάρχει η belmonte που ειναι ίδιος μηχανισμός με κάποιες αλλαγές κυρίως στο καπάκι της βάσης σε μέταλλα θα έλεγα και το κοντάκι μ ένα grip άλλο..................................
όταν κάποτε βρεθείς και την συγκρίνεις με την es100 θα θυμηθείς τον Μάκη τον γκρινιάρη που λέει κρατήστε παλιά όπλα.....όσοι δεν τ αλλάζετε όπως εγώ ;)
Τις συγκρινα μακη, αλλα μου αρεσει πιο πολυ η 100. Ο εισαγωγεας δεν εχει στοκ. Και καστορια-θεσνικη δεν βρισκω με 71 εκατοστα που θελω. Μετα αν κοιταξω και σε αλλες πολεις που μου ειπαν.

εχω 76αρα στανταρ φουλ μαγκνουμ με τη ριγα που λες και βοηθαει πολυ στη σκοπευτικη γραμμη. την χρησ.σε μπασιματα τσιχλας επι το πλειστον αλλα και σε καρτερια με ψηλωμενα πουλια. αναφερομαι στην 302.φανταζομαι οτι με την 81 θα εχεις ακομα καλυτερη σκοπευτικη γραμμη. τωρα αν ειναι φτιαγμενη για trap ισως τ οπλο να ψηλοτουφεκαει. αυτο πρεπει να δεις. απο κει και περα για καρτερι ειναι οτι καλυτερο
Μια τετοια χρειαζομαι ευρυπιδη για τα μπασιματα και τις φασσες!

Μακη

Τις συγκρινα μακη, αλλα μου αρεσει πιο πολυ η 100. Ο εισαγωγεας δεν εχει στοκ. Και καστορια-θεσνικη δεν βρισκω με 71 εκατοστα που θελω. Μετα αν κοιταξω και σε αλλες πολεις που μου ειπαν.
έχει ο Ζώτος μια απλή στα 800€ με 66αρα κάννη
http://e-zotos.gr/index.php/hunting-session/weaponmenu/35-beretta-es-100-vitoria

και περιμένω απάντηση και από αλλού και θα σου πω.Ο Καλκαντζάκος δεν έχει...
ΠΡΟΣΟΧΗ αν το θες πραγματικά το όπλο να βιαστείς,επειδή έχει καταργηθεί σαν μοντέλο,υπάρχουν περιορισμένα κομμάτια,έως καθόλου σε ορισμένα μαγαζιά.Για καινούριο πάντα μιλάμε....η deluxe δεν σε ενδιαφέρει;

Last edited:
ρωτησα στη μπερετα σημερα υπαρχουν 2-3 στανταρ με 66 εκατ. κι αλλες 1-2 με 61 εκατ. και μετα παπα. με 71 μονο bellmonte.σε μαγαζια στην κρητη διοτι εκανα και μια ερευνα αγορας δεν υπαρχει στανταρ με 71 ποντους. ε ρε μπαικαλα που θα πεσει
.yelling.

Last edited:
έχει ο Ζώτος μια απλή στα 800€ με 66αρα κάννη
http://e-zotos.gr/index.php/hunting-session/weaponmenu/35-beretta-es-100-vitoria

και περιμένω απάντηση και από αλλού και θα σου πω.Ο Καλκαντζάκος δεν έχει...
ΠΡΟΣΟΧΗ αν το θες πραγματικά το όπλο να βιαστείς,επειδή έχει καταργηθεί σαν μοντέλο,υπάρχουν περιορισμένα κομμάτια,έως καθόλου σε ορισμένα μαγαζιά.Για καινούριο πάντα μιλάμε....η deluxe δεν σε ενδιαφέρει;
Μίλα και εδώ: http://www.specialforces.gr/contact-us.html

Και αν θες τη γνώμη μου,αν φυσικά δεν βρεις σε 71'' ,βούτα αυτή που σου λεω στου Ζώτου με 66'',αρκεί να την προλάβεις.Εγώ αν την έπαιρνα τώρα,με 66'' κάννη θα αγόραζα.

.sarcastic.
Σταματησε και επίσημα η παραγωγη της es 100.
Το μαγαζί απο οπου θελω να την παρω κάνει μετακόμιση και θα με εχει στον παγο για κανενα 20 25ημερο.
Λετε να γινει καμια νηλα και να μην βρισκω σε 20 μερες απο τωρα;
Γινεται να μαθω τι στοκ εχει ο εισαγωγεας;
Ενταξει! Δεν εχασες και το perazzi..sarcastic.παντος εχει και στην Κερκυρα πολες

Αποστόλη το σαητ που σου έστειλε ο Διαμαντης το specialforce.gr εχει τις περισσότερες εκδόσεις τις vitoria αν ισχύουν αυτά που λέει το σαητ
επικοινώνησα και με πήραν οι άνθρωποι και είπαν ότι απλή έκδοση,μαύρη με 71 κάννη δεν υπάρχει.Τώρα αν υπάρχει άλλη έκδοση,ας επικοινωνήσει ο ενδιαφερόμενος...
Στην αντιπροσωπεία δεν υπάρχει στοκ,μου είπαν ότι είναι καταργημένο μοντέλο δυο χρόνια τώρα.
Αν τη θέλει πραγματικά,ας βιαστεί και να ακούσει τους φίλους που του προτείνουν κάποια μαγαζιά,που την έχουν σίγουρα...

Καλησπέρα σε όλους!! Θέλω αν είναι εύκολο την γνώμη σας ενδιαφέρομαι να αγοράσω από φίλο μια
Beretta AL 391 Stonecoat Titanium-Zirconium το οπλο είναι 3 χρόνων σε παρά πολύ καλή κατάσταση!! Η τιμή που μου το δίνει είναι γύρω στα 750€! Θέλω την γνώμη σας για τυχόν προβλήματα ή αν γενικά αξίζει μια τέτοια αγορά;;; ευχαριστώ εκ τον προτέρων!!

Καλησπέρα σε όλους!! Θέλω αν είναι εύκολο την γνώμη σας ενδιαφέρομαι να αγοράσω από φίλο μια
Beretta AL 391 Stonecoat Titanium-Zirconium το οπλο είναι 3 χρόνων σε παρά πολύ καλή κατάσταση!! Η τιμή που μου το δίνει είναι γύρω στα 750€! Θέλω την γνώμη σας για τυχόν προβλήματα ή αν γενικά αξίζει μια τέτοια αγορά;;; ευχαριστώ εκ τον προτέρων!!
την εχει φιλος πολλα χρονια τωρα χωρις προβληματα. αν τ οπλο ειναι σε καλη κατασταση παρ το με κλειστα ματια.μηκος καννης?

την εχει φιλος πολλα χρονια τωρα χωρις προβληματα. αν τ οπλο ειναι σε καλη κατασταση παρ το με κλειστα ματια.μηκος καννης?
71 πόντους είναι ο φίλος κυνηγάει μόνο λαγό και το οπλο είναι αδούλευτο. Σε ευχαριστώ για την απάντηση! Και εγώ για κυνήγι λαγού το θέλω!

Status
Not open for further replies.
Back