Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πολύ καλό όπλο δοκιμασμένο. Ο Σαλαπατας την έβγαλε προσφορά 950 ευρω οπότε μπορείς να τον ρίξεις λίγο πιστεύω η να πάρεις την καινούργια για 200 ευρώ παραπάνω
Το είδα στον σαλαπατα πήρα τηλ και μου είπε ότι είχε μόνο μια και την έδωσε! Μάπα το καρπούζι δηλαδή! Ευχαριστώ για την απάντηση.

Σταματησε και επίσημα η παραγωγη της es 100.
Το μαγαζί απο οπου θελω να την παρω κάνει μετακόμιση και θα με εχει στον παγο για κανενα 20 25ημερο.
Λετε να γινει καμια νηλα και να μην βρισκω σε 20 μερες απο τωρα;
Γινεται να μαθω τι στοκ εχει ο εισαγωγεας;
Αποστόλη μόλις έφυγα από το κυνηγόμαζο που ψωνίζω. Πήγα να πάρω λάδι για τα όπλα και ρώτησα για την S100. Μου είπε ότι περιμένει σήμερα μια (καινούρια εννοείται), ξύλινη με "λευκή" βάση. Δεν ρώτησα μήκος κάννης. Θα την πουλήσει στην τιμή των 850€. Αν θέλεις πληροφορίες στείλε μου π.μ. για να σου δώσω το τηλέφωνο του καταστήματος και ό,τι άλλο θέλεις να ρωτήσεις.

σήμερα το πρωί κατέβηκα στην Beretta να πάρω κάτι o-rings για τα stopper των εξωλκέων ,γιατί είχα αλλοιωθεί και μου γύρναγαν κάποιες φορές σε χειροκίνητο,τα o-rings έχουν διάσταση Μ1Χ3 πολύ μικρά σε μέγεθος δηλ.

ήθελα 4 στο σύνολο δύο για το κάθε stopper ,,,είμαι έτοιμος να πληρώσω και μου λέει €40 ,,,ορίστε λέω μήπως έχει γίνει κάποιο λάθος ; όχι μου λέει €40 κανένα λάθος,,,έφυγα και ούτε γεια δεν είπα

καβαλάω το μηχανάκι πάω Σερρών η οποία είναι κάθετη στην Πάτση στον Σταματιάδη και ρωτάω για τα o-rings,,,μου λέει υπάρχουν αλλά ελάχιστη ποσότητα ώστε να μπορέσω να κόψω απόδειξη με φπα είναι τα 60 κομμάτια και το κόστος είναι €1,5 .asking.

του λέω μη κάτσεις να μετράς τώρα 60 αλλά βγάλε όσα πιάσουν τα δάχτυλα σου μωρέ και είμαστε οκ,,τα λόγια περιττά

17453312_10154613950671799_504984696_o.jpg

Δεν μιλάς βρε Παύλο και ταλαιπορεις τον εαυτό σου, απ´ολα εχω, ελπίζω να πήρες viton που αντέχουν σε Λαδια-καθαριστικά αν και εκείνα έχουν τριπλάσια τιμη.

Εγω στην moss.εχω βαλει λαστιχακι που βρηκα μπολικα σε μαγαζί με υδραυλικά στο ιδιο μεγεθος,Το μαμα αντεξε 14χρονια,δεν ειχε κοπει αλλα ειχε φαγωθει..το καινουργιο εχει καει λιγο με τις τουφεκιες(αυτο δεν το ειχα σκεφτει πριν..)Βεβαια το εχω περιπου δυο σεζον..Αλλα κ καθε τρίμηνο να ηθελε αλλαγη δεν με πειραζε γιατί είναι παμφθηνα κ βρισκονται ευκολα..

Status
Not open for further replies.
Back