Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
την εχει φιλος πολλα χρονια τωρα χωρις προβληματα. αν τ οπλο ειναι σε καλη κατασταση παρ το με κλειστα ματια.μηκος καννης?
Καλησπέρα σε όλους!! Θέλω αν είναι εύκολο την γνώμη σας ενδιαφέρομαι να αγοράσω από φίλο μια
Beretta AL 391 Stonecoat Titanium-Zirconium το οπλο είναι 3 χρόνων σε παρά πολύ καλή κατάσταση!! Η τιμή που μου το δίνει είναι γύρω στα 750€! Θέλω την γνώμη σας για τυχόν προβλήματα ή αν γενικά αξίζει μια τέτοια αγορά;;; ευχαριστώ εκ τον προτέρων!!
την εχω εγω απο το 2012,την εχω κυνηγησει παρα πολυ σε τσιχλα φασσα παπι και γουρουνι εχω ριξει πολλα φυσιγγια απροβληματιστο οπλο καλες ντουφεκιες,
μεχρι τωρα δεν μου εχει κανει καθολου εμπλοκες ουτε με ελαφρια φυσιγγια ουτε με βαριες γομωσεις ειναι τιμιο οπλο για τα λεφτα κοιταξε μονο να δεισ στη βαση του οπλου για τυχον σκασιματα στο χρωμα του γιατι τα πρωτα οπλα της σειρας το ειχαν,την ειχε φιλος που την πηρε πριν απο εμενα και του εσκαγε το χρωμα στη βαση. αυτα τα ολιγα...!!!

Οχι αυτο το προβλημα το ειχαν οι 301 και καποιες 302. Η α304 δεν ειχε κανενα προβλημα. Πολυ πολυ καλυτερη απο 302 με σκαλοπατι στη βαση και εξαιρετικο ζυγισμα. Παναλαφρο οπλο που δεν κλοτσαει καθολου. Μεχρι σεμι μαγκνουμ ριχνει χωρις κανενα προβλημα

Ηθελα καιρο να ρωτησω μα ξεχνουσα. Εχω ενα μομπιλ τσοκ για μπερεττα που εχει συμβολισμο ****C. Oστοσο οι ενκοπες που εχει εκει που εφαπτει με το στομιο της καννης ειναι 5. Καπου ειχα ακουει πως ο συμβολισμος ****c ειναι 4,5* και οχι 5*. Ισχυει?

Ηθελα καιρο να ρωτησω μα ξεχνουσα. Εχω ενα μομπιλ τσοκ για μπερεττα που εχει συμβολισμο ****C. Oστοσο οι ενκοπες που εχει εκει που εφαπτει με το στομιο της καννης ειναι 5. Καπου ειχα ακουει πως ο συμβολισμος ****c ειναι 4,5* και οχι 5*. Ισχυει?
Μάριε κανονικά είναι 5* και συνήθως έχουν σύσφιξη 18,4
αν όμως έχεις αυλό 18,3 <<θεωρείται>>4.5* :)

Το τσοκακι που παει καλυτερα το οπλο αυτο ειναι τα **. Θελω να παρω για φασσα παπι τρυγονι ενα τσοκακι για μακρια κοντα. Να προτιμησω τα lm briley η ***? Τι λετε?

Το τσοκακι που παει καλυτερα το οπλο αυτο ειναι τα **. Θελω να παρω για φασσα παπι τρυγονι ενα τσοκακι για μακρια κοντα. Να προτιμησω τα lm briley η ***? Τι λετε?
lm γιατί η εντύπωση σου θα είναι πολλή καλή και θα είσαι σ αυτό που θες μακριά κοντά
αν πας στο m *** πάλι καλή εντύπωση θα έχεις αλλά θα είσαι πιο κοντά στο μακριά κάποιες μέρες με αλλαγή στην διάμετρο σκαγιών που πιθανόν να κάνεις
σαν διαφορές,αμελητέες στην πράξη,μετρήσιμες στην θεωρία
προσωπικά όμως με όπλο στα μέτρα μου αυτά τα θηράματα θα τα κυνηγούσα με im ** :)

lm γιατί η εντύπωση σου θα είναι πολλή καλή και θα είσαι σ αυτό που θες μακριά κοντά
αν πας στο m *** πάλι καλή εντύπωση θα έχεις αλλά θα είσαι πιο κοντά στο μακριά κάποιες μέρες με αλλαγή στην διάμετρο σκαγιών που πιθανόν να κάνεις
προσωπικά όμως με όπλο στα μέτρα μου αυτά τα θηράματα θα τα κυνηγούσα με im ** :)
Με μπέρδεψες γέροντα... :)

γράφω αμελητέες οι διαφορές και μη ορατές μετρήσιμες αναγνωρίσιμες στον κυνηγότοπο......οπόταν άστο κατά την γνώμη μου κι αν έχει πουλιά θα βαρέσεις ;)
Μπερδεύτηκα για το πώς με το im είσαι μακριά-κοντά ενώ με το m είσαι πιο κοντά στο μακριά; .xm.

Μπερδεύτηκα για το πως με το im είσαι μκριά-κοντά ενώ με το m είσαι πιο κοντά στο μακριά; .xm.
θες γυαλιά Χρήστο μου lm not im γράφω .sarcastic.

θες γυαλιά Χρήστο μου lm not im γράφω .sarcastic.
Εγώ έμαθα στο σχολείο ότι την πρόταση την ξεκινάμε με κεφαλαίο!!!!!!!!!!!!!!! .sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Το έσωσα καλά; .very happy.

Καλησπερα Χριστος Ανεστη και χρονια πολλα σε ολους.. Εχει αγορασει καποιος τον πιρο της σκανδαλοθηκης για Beretta 303 να μου πει ποσο του κοστισε; Για να μην με πιασουν μ@λ@κ@ οχι τιποτα αλλο...yelling..buy.

Πέρνα από κανά 2 μαγαζιά, χτύπα και ένα τηλέφωνο στην beretta.

Σημερα επωμισα την bellmonte 2.
Μακραν καλυτερη σε αισθηση απο την 1.
Καλυτερο ζυγισμα με διαφορα.
Τσοκακια 70χιλοστων και οχι mobile.
Στοχαστο lpa.
Φλατζες αλλαγης κλισης πανω κατω και δεξια αριστερα.
Πλαστικη βαλιτσα μεταφορας και οχι χαρτινο κουτί.
Αορτιριουχοι.
Πολυ καλη ποιοτητα ψαθας και αρκετα καλο πελμα.
Κοκκινο τερματικο αποθηκης (πολυ συμαντικο για την ασφαλεια μας)
Ποιοτικοτερη ρηγα.
Η σκανδαλη ειναι ιδια με της 1. (αρνητικό)

Γενικα πολυ καλυτερη απο την 1.

Status
Not open for further replies.
Back