τι λες ρε τρελαμενε? 6 μπερετες εχουν περασει απ τα χερια μου και μια η 302 7.τι απωθημενο να εχω? εσενα περιμενω μην αλλαξεις γνωμη και μας ξεπεταχτεις με καμμια breda. γι αυτο δε λεω τιποτα ακομαΧαχαχαχ χαχαχ αχ! Κρητικη Κουφ@λα!
Εχεις απωθημένο μπερεττα και τσινάς! .buy.
Δεν πειραζει καλος και ο ρωσσοποντιος...
Θελει ειδικο ζουμπα για να βγει ξσκανδαλοθηκη, και παραλληλα χαλαει και ο πειρος.Με το καλό Αποστόλη!
Τι έχει ο πειρος ρε παιδιά;
Δεν κάνει την δουλειά του;Για να μην τον αλλάζουν πιστεύω θα υπάρχει κάποιος λόγος.....που είναι έτσι .....
Σε πειραζω πασαμ. Εκλεισα για μπελμοντε ευριππιδη. Μιλισα και με το καταστημα πριν απο ενα διωρο. Οποτε παρω άδεια λιγες μερες παω και την τσιμπαω.τι λες ρε τρελαμενε? 6 μπερετες εχουν περασει απ τα χερια μου και μια η 302 7.τι απωθημενο να εχω? εσενα περιμενω μην αλλαξεις γνωμη και μας ξεπεταχτεις με καμμια breda. γι αυτο δε λεω τιποτα ακομα
Θελει ειδικο ζουμπα για να βγει ξσκανδαλοθηκη, και παραλληλα χαλαει και ο πειρος.
Σε πειραζω πασαμ. Εκλεισα για μπελμοντε ευριππιδη. Μιλισα και με το καταστημα πριν απο ενα διωρο. Οποτε παρω άδεια λιγες μερες παω και την τσιμπαω.
Να σαι καλα Μάνο! Το οπλο θα με περιμένει στα μεσα Μαιου περιπου. Πρεπει να το παρω και να το δηλωσω, την ιδια μερα γιατι μετα δεν με βολεύει. Θα υπαρξει αναλυτικη παρουσιαση για τα μελη.Αφου εκανες και την παραγγελία αντε Καλορίζικη να ειναι! Με το καλο να σου ερθει!
τι είπες τώρα;;;;;Με το καλό Αποστόλη, ο έρωτας έχει ένα βέλος η μπερεττα τρία όχι που θα ξεφευγες. .shake.
Φέτος έπεσε άκυρο του χρόνου πρώτα ο Θεός φίλε.τι είπες τώρα;;;;;![]()
το καλοκαίρι έχει χοντρό κέρασμα αν έρθεις![]()
ολες οι 400 hp φορανε χρηστοH Α400 xtreme unico τι τσοκ φοράει; τα HP;
Οκ φίλε. Ευχαριστώολες οι 400 hp φορανε χρηστο
Καλοριζικη να ειναι με το καλο Αποστολη..!!Να σαι καλα Μάνο! Το οπλο θα με περιμένει στα μεσα Μαιου περιπου. Πρεπει να το παρω και να το δηλωσω, την ιδια μερα γιατι μετα δεν με βολεύει. Θα υπαρξει αναλυτικη παρουσιαση για τα μελη.![]()
Με το καλο Αποστολη να το παρεις στα χερια σουΝα σαι καλα Μάνο! Το οπλο θα με περιμένει στα μεσα Μαιου περιπου. Πρεπει να το παρω και να το δηλωσω, την ιδια μερα γιατι μετα δεν με βολεύει. Θα υπαρξει αναλυτικη παρουσιαση για τα μελη.![]()
Με το καλό Απόστολε.........Π0ππ3
Εντος του επομενου μήνα.
Ετοιμαστε τα χαρτια της μεταγραφης του team!
Καλα Γιαννη!Με το καλό Απόστολε.........
Να σαι
Καλα Γιαννη!
3*και εισαι καλιμενος κοντα μακρια με ενα ποιοτικο τσοκ.Το τσοκακι που παει καλυτερα το οπλο αυτο ειναι τα **. Θελω να παρω για φασσα παπι τρυγονι ενα τσοκακι για μακρια κοντα. Να προτιμησω τα lm briley η ***? Τι λετε?
Ωραιο βιντεο!Αφιερωμένο φιλαράκι, αν και νομίζω θα το έχεις ήδη δει! Πολύ συγκινητικό βίντεο, το γέρικο ποιντεράκι όλα τα λεφτά, τα πρώτα βήματα του κυνηγού προς το κυνηγοτόπι με ανατρίχιασαν. Μου λείπει ήδη πολύ το κυνήγι. Μάστορες οι Ιταλοί σε όλα τους!
εδω ειναι η διαφορα φιλε. οι ρωσσοι δεν τη χρειαζονταιΩραιο βιντεο!
Διαφήμιση με επικληση στο συναισθημα; ) ξερουν να βαζουν μπριζες οι ιταλοι!
Ευριπίδη κάτσε καλά .......Και μη στεναχωρείς το Αποστόλη!ha haaaεδω ειναι η διαφορα φιλε. οι ρωσσοι δεν τη χρειαζονται
ha haaa