Καλοριζικη και καλοτουφεκοΓεια σε ολους τελικα απεκτησα μια Beretta AL 391 Stonecoat Titanium-Zirconium θα ηθελα αν ξερει καποιος καποια προταση για τσοκ για κυνηγι λαγου κατι σε 2 με 3 αστρα! Ευχαριστω.
Καλοντουφεκο !!!Γεια σε ολους τελικα απεκτησα μια Beretta AL 391 Stonecoat Titanium-Zirconium θα ηθελα αν ξερει καποιος καποια προταση για τσοκ για κυνηγι λαγου κατι σε 2 με 3 αστρα! Ευχαριστω.
Καλοριzικο το οπλο.Αποψη μου ειναι να δοκιμασεις πρωτα τα εργοστασιακα τσοκ και εαν δεν σου κανουν τοτε πας σε aftermarket Και το ποιο βασικο φερνεις το κοντακι στα μετρα σουΓεια σε ολους τελικα απεκτησα μια Beretta AL 391 Stonecoat Titanium-Zirconium θα ηθελα αν ξερει καποιος καποια προταση για τσοκ για κυνηγι λαγου κατι σε 2 με 3 αστρα! Ευχαριστω.
Καλορίζικο, οπλάρα ! Μην φύγεις από τα τσοκ της Μπερέττα δεν υπάρχει πρακτικά λόγος.
Καλορίζικο και καλά κυνήγια. Αν η κα΄ννη είναι η Optima με 18,6 αυλό, θα σου συνιστούσα από εργοστασιακά τσοκ να δοκιμάσεις άφοβα το 4* και θα δεις ότι κάνει θαύματα. Από after market σου συστήνω ανεπιφύλακτα το Patternmaster Anaconda Mid Range και θα δεις ότι είναι κάτι κάτι παραπάνω από τα 4* Οι προτάσεις μου είναι από δοκιμές που έχω κάνει εγώ αλλά και από κριτικές και άλλων συναδέλφων που χρησιμοποιούν τα παραπάνω τσοκ. Σίγουρα υπάρχουν κι άλλοι συνάδελφοι που μπορούν να σου προτείνουν κάποια τσοκ με τα οποία έμειναν ευχαριστημένοι...Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας! Στην περιοχή μου όλοι σχεδόν έχουν το 2* στο οπλο τους. Στην σεζόν που μας πέρασε η παρέα χτύπησε 12 λαγούς όλους σε απόσταση 15-30 μέτρα και σκέφτομαι να ανοίξω λίγο το Τσόκ και έτσι λέω για κάτι μεταξύ 2*με 3*! Αλλά πάντα ν πρέπει να υπάρχει και το καθαρό 2*.
καλοριζικο και καλοτουφεκο.αμαν καποια ψυχη απ τη καστορια κατι θα παθει.ονοματα δε λεωBeretta Bellmonte II
Καλοριζικο καλοτουφεκο ΑλενξανδρεBeretta Bellmonte II
αμαν καποια ψυχη απ τη καστορια κατι θα παθει.ονοματα δε λεω
και πολυ καλα εκανες. θελουμε φωτο περιγραφη κι εντυπωσειςΓεια σας και απο μενα ειμαι πλεων κατοχος μιας Α350 ΧΤΡΕΜΑ wild bore 89mm 18.6 ειναι πρωτο ντουφεκι και αν εχει και καποιος αλλος στην παρεα θα ηθελα να μειραστει μαζι μου καποιες πληροφοριες για επιλογη τσοκ μου ηπαν να προχωρισω σε αγορα αφτερμαρκετ τα κυνηγια θα ειναι επι το πληστον λαγος τριγωνακια και τσιχλες... (να μου πεις τι το πηρα το θηριο για αυτα αλλα αυτο ηθελα αυτο πηρα ....!)
Καλορίζικο καλοτούφεκο, κράτα τα μαμά τσοκ...Γεια σας και απο μενα ειμαι πλεων κατοχος μιας Α350 ΧΤΡΕΜΑ wild bore 89mm 18.6 ειναι πρωτο ντουφεκι και αν εχει και καποιος αλλος στην παρεα θα ηθελα να μειραστει μαζι μου καποιες πληροφοριες για επιλογη τσοκ μου ηπαν να προχωρισω σε αγορα αφτερμαρκετ τα κυνηγια θα ειναι επι το πληστον λαγος τριγωνακια και τσιχλες... (να μου πεις τι το πηρα το θηριο για αυτα αλλα αυτο ηθελα αυτο πηρα ....!)