Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Γεια σας και απο μενα ειμαι πλεων κατοχος μιας Α350 ΧΤΡΕΜΑ wild bore 89mm 18.6 ειναι πρωτο ντουφεκι και αν εχει και καποιος αλλος στην παρεα θα ηθελα να μειραστει μαζι μου καποιες πληροφοριες για επιλογη τσοκ μου ηπαν να προχωρισω σε αγορα αφτερμαρκετ τα κυνηγια θα ειναι επι το πληστον λαγος τριγωνακια και τσιχλες... (να μου πεις τι το πηρα το θηριο για αυτα αλλα αυτο ηθελα αυτο πηρα ....!)
Καλοριζικο και αναμενουμε φωτο να μας τρελανεις...

Γεια σας και απο μενα ειμαι πλεων κατοχος μιας Α350 ΧΤΡΕΜΑ wild bore 89mm 18.6 ειναι πρωτο ντουφεκι και αν εχει και καποιος αλλος στην παρεα θα ηθελα να μειραστει μαζι μου καποιες πληροφοριες για επιλογη τσοκ μου ηπαν να προχωρισω σε αγορα αφτερμαρκετ τα κυνηγια θα ειναι επι το πληστον λαγος τριγωνακια και τσιχλες... (να μου πεις τι το πηρα το θηριο για αυτα αλλα αυτο ηθελα αυτο πηρα ....!)
Καλοριζικο μην αλλαξεις τσοκ ...

Καλοριζικο και καλοτουφεκο Κώστα όπως λένε τα παιδιά τα εργοστασιακα τής είναι καλά.

aZDmjXM.jpg
ουφ τα καταφερα επιτελους...!

Καλορίζικο! Εύχομαι να το ευχαριστηθείς!

..αυτο ηθελα αυτο πηρα...
.well done.

Ωραίο το καινούριο εργαλείο, κοίτα να το χαρείς Κώστα. Το τσοκάκια της beretta γενικότερα είναι πολύ και αξίζει να τα κρατήσεις και να τα μάθεις. Μετά από αρκετό χρονικό διάστημα και αφού θα έχεις εξοικειωθεί να αρχίσεις να ψάχνεις για afterchoke που θα προσφέρουν το κάτι παραπάνω που θέλεις. Γαα τρυγώνια και τσίχλες ουδέν πρόβλημα, ενώ για το λαγό αφενός δεν κυνηγάω αλλά και αφετέρου οι περισσότερες τουφεκιές σε τι αποστάσεις είναι άραγε, νομίζω κοντινές...;;

Για αυτον που κυνηγα καβαλα σπανια υπερβαινουν τα 30 μετρα. Εκει θελει 4* και νο 4(3.1χιλ).
Στα καρτερια οι βολες μπορει να ειναι απο 5 εως 45+ μετρα. Εκει θελει 4* εως 2* και σπανιοτερα 1*.αναλογα και με το μερος. Με 3* εισαι καλυμενος στις περισσοτερες περιπτωσεις.

Status
Not open for further replies.
Back