Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αντώνης ;). Αν δουλειει παραγματικα θεωρώ ατι θα το ανεβάσει πολύ βλητικά. Αν και δεν εχω παραπονο. Αντιθέτως!!! .shoot.
.sarcastic. sorry φίλε, ούτε εγώ ή τουφεκιες τούς είναι που είναι σφιχτες αλλά το ψάξιμο γενικά σε ότι αφορά το κυνήγι είναι κι αυτό μια ωραία διαδικασία.

στο cal 20 εχεις χρησιμοποιησει τσοκ φρενου? το σκέφτομαι για την beretta. Αν και το 3 που εχει κανει σφιχτές συγκεντρωσεις το οποιο μου δεινη σιγουρες καταβολες αρκει να εχω συμαδεψει καλα

Δυστυχώς Κώστα όχι ακόμα στο εικοσαρι μόνο briley αλλά υπάρχουν για μελλοντικες δοκιμές
ρε δε πατε καλα.τσοκ φρενου στο 20αρι???? θελετε να ριχνετε στα διαστημοπλοια???HOUSTON WE HAVE A PROBLEM
ha haaa

Τσοκ φρένου έχω εγώ στην 20άρα την Benelli και συγκεκριμένα το Kicks Smoke σε σύσφιξη LM.
Πραγματικά μου έχει δώσει πολύ ωραίες τουφεκιές ένα χρόνο περίπου που το έχω και στο κυνήγι αλλά και στο σκοπευτήριο που το δοκίμασα.
Και πιστεύω ότι η συγκεκριμένη σύσφιξη είναι ότι πρέπει για γενικό καρτέρι.
Ούτε πιο σφιχτό θέλει αλλά ούτε και πιο ανοιχτό.

Τσοκ φρένου έχω εγώ στην 20άρα την Benelli και συγκεκριμένα το Kicks Smoke σε σύσφιξη LM.
Πραγματικά μου έχει δώσει πολύ ωραίες τουφεκιές ένα χρόνο περίπου που το έχω και στο κυνήγι αλλά και στο σκοπευτήριο που το δοκίμασα.
Και πιστεύω ότι η συγκεκριμένη σύσφιξη είναι ότι πρέπει για γενικό καρτέρι.
Ούτε πιο σφιχτό θέλει αλλά ούτε και πιο ανοιχτό.

Γιωργο μια και ισως εισαι ο μοναδικος που ξερουμε που ριχνει τσοκ φρενου στο Cal 20 και ψοφαμε για λεπτομερειες κανε αν μπορεις ενα περιλιπτικο με τις διαφορες που ειδες/αισθανθηκες σε σχεση με το αναλογο μαμισιο.

Γιωργο μια και ισως εισαι ο μοναδικος που ξερουμε που ριχνει τσοκ φρενου στο Cal 20 και ψοφαμε για λεπτομερειες κανε αν μπορεις ενα περιλιπτικο με τις διαφορες που ειδες/αισθανθηκες σε σχεση με το αναλογο μαμισιο.

Παύλο για να μην ''χαλάμε'' το topic θα σου απαντήσω εδώ...http://www.hunterslife.gr/forums/th...rn-kicks-muller-δοκιμες-αγορες-προτασεις.427/

Έχετε καμία ιδέα που μπορούμε να βρούμε κάννη από 303 με mobil τσοκακια;έχετε τίποτα υπόψιν;
Εγώ πριν 2 χρόνια που αποφάσισα να πάρω κάννη για την 390 επειδή είχε σταθερό 2 άστρα,βρήκα στον Αβραμίδη στην Ελευσίνα καινούργια κ συνοδευόταν απο 3 τσοκ

Εγώ πριν 2 χρόνια που αποφάσισα να πάρω κάννη για την 390 επειδή είχε σταθερό 2 άστρα,βρήκα στον Αβραμίδη στην Ελευσίνα καινούργια κ συνοδευόταν απο 3 τσοκ
Πόσο κοστίζει καινούρια;θέλω να πάρω και εγώ μια με τσοκακια για την 302 μου

Έχετε καμία ιδέα που μπορούμε να βρούμε κάννη από 303 με mobil τσοκακια;έχετε τίποτα υπόψιν;
υπαρχει στο car τωρα αλλα τις πουλαει 400.ειμαι απο κινητο και δεν μπορω να βαλω το link.αν παρεις κοιτα να ειναι με 18,4 αυλο

Γιατί συγκεκριμένα 18.4 Ευρυπίδη;
γιατι θα εχεις καλυτερες κατανομες απο 18,3 οχι τοσο πολυ ανακρουση και το 98% των τσοκ μετρανε σωστα στον 18,4.στο 18,3 πεφτεις 1/10.δες στο car στις αγγελιες για καραμπινες σελιδα 9.βλαχιωτης λεγεται κι εχει και τηλ. δεν τον εχω ξανακουσει

Status
Not open for further replies.
Back