Beretta Team Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Το κλικ για τα συγκεκριμένα όπλα είναι λάθος χειρισμος,άσχετα αν στα νέα όπλα δεν υφίσταται.
Πες τα χρυσόστομε γιατί μας έχουνε πρίξει και με τα κλικ της benelli . Μου αφήνει ο άλλος το κλείστρο σαν ψυχούλα για να μην τον ακούσει το γουρούνι , δε κλειδώνει στη θέση που πρέπει και μόλις το σηκώσει ... τσάφ ... και ξεκινάει το ευαγγέλιο.

Εχω δει κωνους σε φαμπαρμ l4s -XLR και λοιπα το ιδιο σε brow gold -fusion σε ρεμι σε βρεντα γενικα σχεδον σε ολα τα οπλα .Ερωτηση τελικα υπαρχει οπλο που να σκοτωνει χωρις νατο πηδηξεις
Της στραβης ψ...... της φταίνε οι τρίχες.

Πες τα χρυσόστομε γιατί μας έχουνε πρίξει και με τα κλικ της benelli . Μου αφήνει ο άλλος το κλείστρο σαν ψυχούλα για να μην τον ακούσει το γουρούνι , δε κλειδώνει στη θέση που πρέπει και μόλις το σηκώσει ... τσάφ ... και ξεκινάει το ευαγγέλιο.
Ισχύει!!
Όπως ισχύει πως αν πηδήξεις έναν οχτο η ένα αυλάκι μπορεί να ξεκλειδώσει το κλείστρο...
Το "μπενελι κλικ"έχει απασχολήσει πολύ...
Όταν φτάνει η ίδια η εταιρία να κάνει "αντικλικ"σχεδιασμο,.....καταλαβαίνεις...

Ισχύει!!
Όπως ισχύει πως αν πηδήξεις έναν οχτο η ένα αυλάκι μπορεί να ξεκλειδώσει το κλείστρο...
Το "μπενελι κλικ"έχει απασχολήσει πολύ...
Όταν φτάνει η ίδια η εταιρία να κάνει "αντικλικ"σχεδιασμο,.....καταλαβαίνεις...
Όταν πηδάς αυλάκι πρέπει να αδειάσεις την θαλάμη ,δεν το έκανα έχασα την ισορροπία μου και έσκασα με δύναμη την m2 με την ράχη στην άσφαλτο, το όπλο έριξε και πως δεν σκοτωθηκα.Δεν υπάρχει δικαιολογία να μην ξέρεις κάθε στιγμή αν το κλείστρο είναι στη θέση του.

Εντάξει ελαττωματικά όπλα υπάρχουν σε όλες τις εταιρείες. Ευτυχώς σε μένα δεν έτυχε κάποιο. Όμως καθαριζω προσεκτικά και διατηρώ τα όπλα μου σαν καινούρια. Πιστευω όμως οτι στο κομμάτι αξιοπιστία η benelli δεν πιάνεται, να λέμε τα συκα συκα και τη σκάφη σκάφη. Αν αφήσω ένα χρονο τη diamond ακαθάριστη θα ρίχνει κανονικά, αν αφήσω ενα χρόνο ακαθαριστο την xlr5 ,αμφιβάλλω. Όμως με κανονικό καθάρισμα και τα 2 οπλα δεν έχουν κανένα θέμα.

Όταν πηδάς αυλάκι πρέπει να αδειάσεις την θαλάμη ,δεν το έκανα έχασα την ισορροπία μου και έσκασα με δύναμη την m2 με την ράχη στην άσφαλτο, το όπλο έριξε και πως δεν σκοτωθηκα.Δεν υπάρχει δικαιολογία να μην ξέρεις κάθε στιγμή αν το κλείστρο είναι στη θέση του.
Και πως δεν σκότωσα κάποιον από την παρέα,ο Θεός μας φύλαξε.

Στις καινούριες κλείνει απο πολύ χαμηλά είχα ανεβάσει και βιντεακι που το οδηγούσα απο πολύ χαμηλα με το χερι στη diamond. Όμως και στις παλιές που είχα μια φορά που πήδηξα ενα πεζούλι μου το κανε, αλλά κανονικά δε πηδάμε πεζούλια με γεμάτο όπλο. Η χρησιμοτητα του νέου συστήματος είναι να μην ακούγεται το κλείστρο στο κλείσιμο.

Last edited:
Ποτε δεν μου εκανε κλικ η ES100 και ας κλεινω το κλειστρο με το χερι σαν πουπουλο.
Δεν έχει περιστροφική κεφαλή το συγκεκριμένο και κλειδώνει όσο κοντά και να το αφήσεις. Επίσης το συγκεκριμένο κλείστρο κλειδώνει από την κάτω μεριά της ουράς που βρίσκεται η γλώσσα.

Οι απόψεις σου Νίκο στηρίζονται στην ιδιογομωση και μόνο εμένα στηρίζονται στην πλειοψηφία όπλων φυσιγγίων κυνηγιων του μεγαλύτερου συνόλου άρα ποιός έχει δίκιο και ποιος άδικο άστο να το κρίνει κάποιος τρίτος .Εξαλου μόνος είπες ότι η bereta είναι καλύτερη από το boiti και έχεις αποδείξεις δε το είπα εγώ και τώρα λες 2/3 % σιγά τη διαφορά .Τότε γιατί το λες ότι είναι καλύτερη και όταν ακούσεις ντουφέκια με 5/8% λόγο κώνου ή άλλης βελτίωσης με εμπορικό γράφεις δεν είναι κάτι μπορεί να είναι και η διαφορά μεταξύ φυσιγγίων .Για να μη μπλεκομαστε .Όταν χτίσεις σε μια κανη και χτίσεις και σε μια άλλη προσπαθώντας να πάρεις το μέγιστο δυνατό κάποια από τις δύο θα σου δώσει το παραπάνω και σε μεγαλύτερη γκάμα.Τωρα αν δε μετράει το 3% το 5% το 8% όπως το βλέπει κανείς για εμένα μετράει και το 2% γιατί πάντα θέλω το καλύτερο από το όπλο όπως εσύ θέλεις από το φυσίγγι.Αποδεδειγμενα η optima κάποια wintsister, οι remington ,κάποια Browning έχουν ξεχωρίσει από την πλειοψηφεία των κυνηγών ως όπλα που αποδίδουν καλύτερα στο κυνήγι .Από κει και έπειτα ο κάθε ένας ας κρατήσει ότι νομίζει .Και είναι βέβαιο ότι και το vinkers το μονοκανο που έχω άμα ψάχνω κάνα μήνα θα του φτιάξω φυσίγγι που θα σκοτώνει στα 40 σίγουρα αλλά κάποιος άλλος θα σκοτώνει εκεί με ένα νορμάλ φυσίγγακια απλά με άλλο όπλο και δεν θα έχει βασανιστεί να κάνει το μαέστρο της βλητικής .

Last edited:
Σεβαστές οι απόψεις σου, αλλά μήπως έχεις φτάσει σε ένα σημείο που δεν χαίρεσαι την έξοδο ,δεν απολαμβάνεις το κυνήγι όπως εξελίσσεται κάποιες μέρες .
Νομίζεις απολαμβάνω και τη βόλτα χωρίς θήραμα απλά ξέρω πολύ καλά τι μου γίνεται καθώς έχω δοκιμάσει και έχω διασταυρώσει απόψεις από πολύ φτασμένος ανθρώπους στο χώρο άσε το τι έχω δει στη πράξη γιατί άλλο να νομίζεις άλλο να βλέπεις,έχει μεγάλη διαφορά..Είναι απλό όταν κανείς ιδιογομωση μπορείς να ψάξεις να δοκιμάσεις και να φτιάξεις ανάλογα του γούστου σου κάποιο φυσίγγι,όταν δεν κάνεις όμως και κυνηγάς παντού με όλες τις συνθήκες και μεγάλη γκάμα θηραμάτων και σηκώνεις άνω των 40 μέτρων το όπλο οφείλεις να ψάξεις και τι ντουφέκι θα κρατάς για να μην αγοράζεις φυσίγγια των 50€ το κουτί και να μη ρίχνεις απλά για να ακούσεις μπαμ.

Διαφωνώ κάθετα.
Εγώ στο μόνο που διαφωνώ είναι ότι όλα τα όπλα είναι ίδια.Και ξαναλέω η beneli ποτέ δεν φημιστηκε για την. βλητικη της απόδοση .Δεν είναι το χειρότερο όπλο είναι ένα μέτριο βλητικα αλλά το αξιοπιστοτετο όπλο που υπάρχει καθώς και το πιο εύκολα μετατρέψιμο σε 3 σφαιρο η 8 ασφαιρο κτλ και μέσα στα ομορφότερα γι'αυτό πουλάει έτσι για κανέναν άλλο λόγο .

Status
Not open for further replies.
Back