Beretta Team Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
με αυτο κανεις τις μεγαλυτερες πατατες
Στην μαλακασα πολυ φιλος και γνωστος τραπαδορος ειναι στον βατηρα ζηταει το πιατο αλλα το ολο συστημα των μηχανων κατι επαθε, Ανοιγει το οπλο πολυ σωστα αλλα επιασε την κουβεντα με τον υπευθυνο και δεν το αδειασε ξεχαστηκε το κλεινει και το βαζει στον οπλοβαστο ,Του το λεω και μου απαντα ρε μαλακα λες!!! Παει το ανοιγει και εγινε ασπρος σαν το μπλουζακι που φοραγε

Το ασφαλέστερο είναι το κοκοροντουφεκο που κατεβάζεις τα κοκόρια εάν θέλεις να κουβαλάς το όπλο γεμάτο όλα τα άλλα είναι ημίμετρα.
Το ασφαλέστερο είναι να μην ασχολείσαι με την "ασφάλεια"του όπλου,να λειτουργεις σαν να μην υπάρχει,να μην βάζεις αορτηρα(το όπλο δεν είναι ταγαρι να το κρεμάμε) παρά μόνο αποσπώμενο έτσι που να μπορείς, αν χρειαστεί,να δεσμεύσεις τα σκυλιά σου και να συμπεριφέρεσαι πάντα, πάντα,ΠΑΝΤΑ,σα να κρατάς γεμάτο τουφέκι!!
Στα 8/10 ατυχήματα που γνωρίζω να έχουν γίνει με κυνηγετικό,ευθύνεται ο αορτηρας!!

Στην μαλακασα πολυ φιλος και γνωστος τραπαδορος ειναι στον βατηρα ζηταει το πιατο αλλα το ολο συστημα των μηχανων κατι επαθε, Ανοιγει το οπλο πολυ σωστα αλλα επιασε την κουβεντα με τον υπευθυνο και δεν το αδειασε ξεχαστηκε το κλεινει και το βαζει στον οπλοβαστο ,Του το λεω και μου απαντα ρε μαλακα λες!!! Παει το ανοιγει και εγινε ασπρος σαν το μπλουζακι που φοραγε
Πρέπει να ήταν εντελώς αλλού το μυαλό του!

Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα...η benelli, έχει καλύτερο σύστημα λειτουργίας, καλύτερο ζύγισμα, είναι πιο εμφανίσιμη, η beretta, απλά έχει τις κάννες
Το ασφαλέστερο είναι το κοκοροντουφεκο που κατεβάζεις τα κοκόρια εάν θέλεις να κουβαλάς το όπλο γεμάτο όλα τα άλλα είναι ημίμετρα.
Η ειδοποιός διαφορά είναι ότι η κανη είναι η "ψυχή" του όπλου.......

Η Beretta έχει και γαμώ τα μάρκετινγκ! Έχει το πιο δυναμικό μάρκετινγκ από όλους. Για αυτό έχει κυριαρχήσει. Τα αυτογεμή της είναι πατάτες. Τα δίκαννα φανταστικά.
Και το μάρκετινγκ δεν είναι σποτάκια. Είναι σπονσορινγκ αθλητών/ομάδων, όμορφα, κλασάτα και ποιοτικά ρούχα με τη φίρμα της, αξεσουάρ, πιστόλια και ραβφωτά. Πολύ δραστήρια εταιρεία. Κάποια στιγμή θέλω να αγοράσω ένα Beretta σουπερ ποζε.

Δες εδώ μάρκετινγκ σοβαρό, όχι παίξε-γέλασε:
Έτσι φτιάχνει το μύθος της, το Brand Name της δηλαδή.

Μου εβγαλες τον καφε απο την μυτη η 301 -302-303-304-390-391 πατατες οκ

Τι να πω ρε Bill...
Για να το λες,κάτι θα ξέρεις...
Δεν πάει το μυαλό μου σε κάτι άλλο...
Μήπως "βάφεται"πιο εύκολα?
Αν θέλεις πες κάποιο άλλο προτέρημα.
Αντοχή στην οξείδωση και στον χρόνο - το πιο σημαντικό.
Μεγάλο όριο αντοχής, άρα κατασκευή ελαφρύτερων κανών - εξίσου σημαντικό.
Αντοχή στην διάβρωση από τα καψούλια βροντώδους υδραργύρου παλαιότερα ή από μεγάλες θερμοκρασίες (ίσως).
Άλλα ελαστικά όρια, άλλες σκληρότητες (για αντοχή σε γρατζουνιές-χτυπήματα) ... διάλεξε.

Για εμένα είναι αδιανόητο 2 κάνες με την ίδια εσωτερική διαμόρφωση, λειάνσεις κτλ να έχουν βλητικές διαφορές ανάλογα το ατσάλι που χρησιμοποιείται για την κατασκευή τους.
Αν έχει κάποιος στοιχεία ή μελέτες που να αποδεικνύουν το αντίθετο (περί βλητικών υπεροχών) είμαι όλος αυτιά.
Μην μου αρχίσετε τις ταλαντώσεις για τα μονόβολα ή τα έρβια ή τα δηλητήρια.

Αντοχή στην οξείδωση και στον χρόνο - το πιο σημαντικό.
Μεγάλο όριο αντοχής, άρα κατασκευή ελαφρύτερων κανών - εξίσου σημαντικό.
Αντοχή στην διάβρωση από τα καψούλια βροντώδους υδραργύρου παλαιότερα ή από μεγάλες θερμοκρασίες (ίσως).
Άλλα ελαστικά όρια, άλλες σκληρότητες (για αντοχή σε γρατζουνιές-χτυπήματα) ... διάλεξε.

Για εμένα είναι αδιανόητο 2 κάνες με την ίδια εσωτερική διαμόρφωση, λειάνσεις κτλ να έχουν βλητικές διαφορές ανάλογα το ατσάλι που χρησιμοποιείται για την κατασκευή τους.
Αν έχει κάποιος στοιχεία ή μελέτες που να αποδεικνύουν το αντίθετο (περί βλητικών υπεροχών) είμαι όλος αυτιά.
Μην μου αρχίσετε τις ταλαντώσεις για τα μονόβολα ή τα έρβια ή τα δηλητήρια.
απο το κατεβατο μονο τα ερβια δεν καταλαβα

Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα...η benelli, έχει καλύτερο σύστημα λειτουργίας, καλύτερο ζύγισμα, είναι πιο εμφανίσιμη, η beretta, απλά έχει τις κάννες
Καλυτερο συστημα λειτουργιας με το κλειστρο να χοροπηδαει;;;
Πιο εμφανισιμη;;; απο που κ εως που;;;
Εμενα μου αρεσουν οι χοντρουλες πχ

Η Beretta έχει και γαμώ τα μάρκετινγκ! Έχει το πιο δυναμικό μάρκετινγκ από όλους. Για αυτό έχει κυριαρχήσει. Τα αυτογεμή της είναι πατάτες. Τα δίκαννα φανταστικά.
Και το μάρκετινγκ δεν είναι σποτάκια. Είναι σπονσορινγκ αθλητών/ομάδων, όμορφα, κλασάτα και ποιοτικά ρούχα με τη φίρμα της, αξεσουάρ, πιστόλια και ραβφωτά. Πολύ δραστήρια εταιρεία. Κάποια στιγμή θέλω να αγοράσω ένα Beretta σουπερ ποζε.

Δες εδώ μάρκετινγκ σοβαρό, όχι παίξε-γέλασε:
Έτσι φτιάχνει το μύθος της, το Brand Name της δηλαδή.

Καλυτερο συστημα λειτουργιας με το κλειστρο να χοροπηδαει;;;
Πιο εμφανισιμη;;; απο που κ εως που;;;
Εμενα μου αρεσουν οι χοντρουλες πχ
Εγώ δεν ξέρω, μια φορά μου την έδωσε ένας φίλος να την τουφεκισω και είχε όντος ωραίο ζύγισμα, αλλά η τουφεκια της και η συμπεριφορά του οπλου δεν μου άρεσε, συνηθισμένος από την beretta, η έντονη ανάκρουση σήκωσε αρκετά ψηλά το όπλο κατά την εκπυσοκροτηση ...τώρα αν ισχύουν αυτά που γράφω για τα υπέρ της benelli...από αυτά που διαβάζω κυρίως εδώ, εξάγω αυτά τα συμπεράσματα

Status
Not open for further replies.
Back