Χαιλαντερ, κ δεν εγραψα την τουφεκια στα 20 μετρα με lambro μπλε 6αρια.
Γάτος εφταψυχος είσαι!
Καλά κ ηταν με benelli με βελτιωμενο κυλινδρο.
Δεν τη βαζω στα σοβαρα... Εκκλησιες θα κλεβουμε;;;
Χαιλαντερ, κ δεν εγραψα την τουφεκια στα 20 μετρα με lambro μπλε 6αρια.
Γάτος εφταψυχος είσαι!
Στελαρα!!!!4 φορες την εχω γλιτωσει στο τσακ,
Σε γκρεμι σκυβω να κοψω ενα ξυλαρακι για να καθαρισω περδικα, μου φευγει η μπενελαρα, ριχνει μονη της, κ μου παιρνει το γείσο απο το καπελο.
Στην κουζινα του σπιτιου μου, δινω τη μπερεττα να την επεξεργαστει ένας φιλος. Βγαινω στην αυλη να ταισω μια καλη σκυλα που ειχα τοτε, κ μισο μετρο πριν φτασω στην πορτα της κουζινας ακουω το μπαμ. Ο φιλος σημαδευε τα κεραμιδια του απεναντι σπιτιου κ πατησε σκανδαλη. Τα σκαγια περασαν μισο μετρο μπροστα μου.
Ειχα ξεχασει φυσιγγι στη θαλαμη απο την προηγουμενη.
Περασμα τσιχλας κ μαζευομαστε για καφε
Οπως καθομουν αμεριμνος, ξαφνικα εχασα τον κοσμο.
Ο συγκυνηγος μου τουφεκισε τσιχλα τραβερσατη αφου πρωτα κοπανησε την μπουκα στο κεφαλι μου
Εκανα 1 εβδομαδα να συνελθω.
Το τελευταιο με ψαροντουφεκο, αγοραζω ενα δυνατο Rob Allen, παω σπιτι κ το οπλιζω. Το κραταω οπλισμενο κ καποια στιγμη νιωθω οτι κατι εγινε με το οπλο κ κατι να με χτυπαει στο κεφαλι. Οχι, δεν πατηθηκε η σκανδαλη.
Εσπασε η βεργα στο αδυνατο σημειο της, λιγο πανω απο εκει που την κρατουσε ο μηχανισμος.
Με ξυνει δεξια στο κουτελο κ καρφωνεται μερικα εκατοστα στο μπετο στο ταβανι.
Αυτα τα λιγα κ να θυμαστε...
Παντα μα παντα ολα τα οπλα ειναι γεματα κ ετοιμα να πυροβολησουν.
Προσέχω πάρα πολυ. Ομως οταν εισαι καθημερινα με ενα οπλο στο χεριΣτελαρα!!!!
Ημαρτον ρε φιλε!!!!
Μιλαμε μου ανεβηκαν οι παλμοι και μονο απο την αναγνωση!
Την τύχη του την καθορίζουν οι επιλογές του κάθε ενός φίλε.Οποιος ρισκάρει μονίμως κάποια στιγμή χαιρετά τα επίγεια .Και όλοι μετά λένε να πως συνέβηκε αυτό σε αυτόν ήταν τόσα χρόνια έμπειρος και κανείς δε λέει ότι τόσα χρόνια κάνει μόνιμα σοβαρά λάθη .Όπως με τα μηχανάκια στους δρόμους που κάθε μέρα σακατευονται κατά 95% από δική τους ευθύνη και μετά φταίει το μηχανάκι και όχι αυτός που το οδηγεί.Ετσι είναι και με εμάς τους κυνηγούς ποτέ δε φταίει το ντουφέκι ο χειριστής φταίει πάντα.Ακομη και αν βγάλει κάποιο πρόβλημα στο χέρι σου είναι να το αποσύρεις αμέσα μέχρι να επισκευαστεί.Προσέχω πάρα πολυ. Ομως οταν εισαι καθημερινα με ενα οπλο στο χερι
καποια στιγμη θα γινει το λαθος.
Αυτα που εγραψα εχουν συμβει στα 30 χρονια που κυνηγαω.
Αυτο που μου ανεβαζει παλμους ειναι οταν βλέπω στο περασμα να αλλαζουν τσοκ με το οπλο γεματο.
Beretta Victory 4* και δεν θα το βγάλεις από πάνω.Καλησπέρα σε όλους! Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος.. έχω την berreta es 100, και έχασα τα τσοκ, μου έχει μείνει μόνο το ***. Θέλω να πάρω ένα **** για ορτύκι μπεκάτσα. Να πάρω πάλι το ίδιο η έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο? Μέχρι 70 ευρώ πανω κάτω..
Πολυ ωραιο! Καλα κυνηγια με Υγεια! Μπραβο και στον Μαστορα!Και για την σύγκριση πριν.....View attachment 77549
Και μετά.....View attachment 77550
Νομίζω ότι η διαφορά είναι εμφανής..... Γιάννη σ ευχαριστώ για άλλη μια φορά..... είχες δίκιο για το λινέλαιο..... απλό και κομψό και κλασσικό.....
ΩραίοΠολύ ησυχία εδω μέσα. Ας βάλω ένα βιντεάκι.
Χθές μου το έβγαλε προτεινόμενο στο YouTube και Κάθησα το είδα! Πολυ μπροστά η εταιρεία!Πολύ ησυχία εδω μέσα. Ας βάλω ένα βιντεάκι.
1. Κώνος όλη η κάννηΩραίο
Επισημα μετρήσιμα στοιχεία διαφορών-βελτίωσεων (διατρήσεων, ισοκατανομής, συγκεντρώσεων) ανά διαφορετική διαμόρφωση εσωτερικού κάννης, έχει ανακοινώσει κάπου η Beretta;Πολύ ησυχία εδω μέσα. Ας βάλω ένα βιντεάκι.
Δεν μιλάει ούτε μίλησε για αυτό, αυτό που λέει και είδε στης μελέτες της είναι η πιο μικρή ανακρουση και αναπηδηση της κάνης από τα όπλα της.διατρήσεων, ισοκατανομής, συγκεντρώσεων) ανά διαφορετική διαμόρφωση εσωτερικού κάννης, έχει ανακοινώσει κάπου η Beretta;
Ααα...νταξει τότε...Δεν μιλάει ούτε μίλησε για αυτό, αυτό που λέει και είδε στης μελέτες της είναι η πιο μικρή ανακρουση και αναπηδηση της κάνης από τα όπλα της.