Beretta Team Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Ο στενός αυλός πήγαινε χέρι χέρι με τον Καρατζαφέρη....μάλλινη τάπα χωρίς κουβερ....σήμερα με τα κουβερ κ τις πλαστικές τάπες εντελώς αναχρονιστικό μάρκετιγκ....στάχτη στα μάτια για καινούργιο καταναλωτικό κοινό ηταν
Καλά άστο! Πρέπει να ρίξεις για να το πιστέψεις!

Ο εμπορος μου ειπε 1800ευρω.Η ερωτηση μου ειναι ποσο το συγκεκριμενο οπλο που δεν ειναι σαν μετ/νο σε αφθονια ποσο λογικα πρεπει να πληρωθει.
Τόσο έκανε καινούργια όταν βγήκε και λίγο πιο ακριβή.και άριστη να είναι τα λεφτά είναι πάρα πολλά.μεχρι 1000 παραπάνω με τιποτα

Τόσο έκανε καινούργια όταν βγήκε και λίγο πιο ακριβή.και άριστη να είναι τα λεφτά είναι πάρα πολλά.μεχρι 1000 παραπάνω με τιποτα
Όπως τα λέει ο ευρι, εγώ νόμιζα θα μας πεις 1200 αλλά εκμεταλλεύονται επειδή δεν βρίσκεις και δεν τα πουλάει κανένας. Όχι, μακριά, πες του να το κρατήσει.

Όπως τα λέει ο ευρι, εγώ νόμιζα θα μας πεις 1200 αλλά εκμεταλλεύονται επειδή δεν βρίσκεις και δεν τα πουλάει κανένας. Όχι, μακριά, πες του να το κρατήσει.
Άκου τι παίχτηκε μ αυτό τ όπλο.οταν βγήκε τρέξανε και τη πήρανε όλοι.μετα δε μπορούσανε να το διαχειριστούνε και τις πουλήσανε.ο μα&€#@ δηλαδή εγώ όταν τις πουλουσανε στα Χανιά δεν ήθελε να πάρει.τωρα τις ψαχνουνε πάρα πολλοί και δεν υπάρχουνε.ακρινως το ίδιο σκηνικό γίνεται και στην Ιταλία.πριν 2-3 μήνες έβγαλες ένας μια στο car κούτα στο 1000αρικο.μεχρι να κάνεις κιχ έφυγε.ουτε ώρα δεν έμεινε στην αγγελια

Δεν κάνω κώνους σε όπλα ... το ξέρεις αυτό.
Αλλά ""αυτοί που ξέρουν"" λένε όσο μεγαλύτερος τόσο καλύτερα 🤣
Άκουγε, πλην όμως μην τα πιστεύεις όλα!
Δεν πάει έτσι το πραμα!
Αφού δεν σκοτώνεις με την 303,αν θεωρείς ότι είναι θέμα απόδοσης κι όχι κάτι άλλο(μέτρα πχ),κάνε ένα πείραμα!🙂
Έτσι κι αλλιώς,μαλλον την έχεις στη ντουλαπα...
Δεν θα σου λείψει!😉
Που ξέρεις,μπορεί να δεις κάτι διαφορετικό...

Άκου τι παίχτηκε μ αυτό τ όπλο.οταν βγήκε τρέξανε και τη πήρανε όλοι.μετα δε μπορούσανε να το διαχειριστούνε και τις πουλήσανε.ο μα&€#@ δηλαδή εγώ όταν τις πουλουσανε στα Χανιά δεν ήθελε να πάρει.τωρα τις ψαχνουνε πάρα πολλοί και δεν υπάρχουνε.ακρινως το ίδιο σκηνικό γίνεται και στην Ιταλία.πριν 2-3 μήνες έβγαλες ένας μια στο car κούτα στο 1000αρικο.μεχρι να κάνεις κιχ έφυγε.ουτε ώρα δεν έμεινε στην αγγελια
Ο σαλαβαντακης την έχει ακόμα.

Άσε με με τον βλαμενο.2 έχει τον έχω κάνει χρυσό να μου πουλήσει τη μια και κάθε φορά που του το λέω γελάει.θα του ρίξω φαπα.μονο μ αυτές κυνηγάει χρόνια τωρα
Τι της θέλει μωρέ!!! Πες του μια εσύ και μια εγώ!

Μην λες για σκοπευτές,δεν ξέρουν!
Φίλε δε μπορείς να καταλάβεις.οταν είχε χρόνο βρισκόμαστε συνέχεια στα μπασίματα στο ίδιο μέρος και καθόμασταν παραδίπλα.δε θέλω να πω από πού τις κατέβαζε με το 3αρι τσοκ κι ένα φυσιγκακι 30 γραμ 8αρι γιατί θα μου πούνε ότι λέω λαλακιες

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back