Θα σε έχω στα υποψην
Μεγειά το εργαλείο συνονόματε.
Νομιζω 19,7 ειναι.Πήγε μια και καλή στο 18,9!!!!
19,7 ξεκινάει το κωνικό τμήμα της κάνης μέχρι να καταλήξει στο 18,9!Νομιζω 19,7 ειναι.
Steelium είναι! Αναγράφει επάνω στις κάννες τα αρχικά hp (high performance)!Το συγκεκριμένο όπλο έχει 80 mm διπλό κώνο και μετά 18,6 αυλό όπως και το 686 που είχα!!!687 iii sporting
Ερώτηση
Η κάννες υποτίθεται ότι είναι stelioum αν το γράφω σωστά , δεν θα έπρεπε να το αναγραφή πάνω στης κάννες;
Η όλες η κάννες της beretta είναι με αυτήν την τεχνολογία έτσι και αλλιώς.
Περιμενω να δω πως θα εξελιχθει ενα θεμα (προς το καλο) με την δουλεια.Άστα τα καλορίζικα εσύ και πήγαινε να πάρεις. Όλο γύρω γύρω το φέρνεις
Σε ποιο τομεα πιστευεις ειναι καλυτερη η Α400 απο την Χ3 και θελεις να την αλλαξεις?Περιμενω να δω πως θα εξελιχθει ενα θεμα (προς το καλο) με την δουλεια.
Δικαιολογια....;;; Οχι....η αποφαση επαρθικε. Μια μικρη παραταση μονο
Α400 lite είπαμε.
(Να δωσω πρωτα την sx3 ομως γιατι μαζεψα πολλα)
Καπως δεν μου εχει καθησει.Σε ποιο τομεα πιστευεις ειναι καλυτερη η Α400 απο την Χ3 και θελεις να την αλλαξεις?
θα πας σε εναν που φτιαχνει κοντακια να στο φερει στα μετρα σου Κρατα την χ3 θα με θυμηθεις Στο θεμα βαρους η α400 εχει προβαδισμα,γενικα και τα δυο οπλα βλητικα ειναι εξαιρετικα Εαν εχεις πολλα οπλα πουλα καποιο αλλο και παρε την α400 να σου φυγει η καψαΚαπως δεν μου εχει καθησει.
Ωραιο οπλο, δεν λεω...αλλα δεν μου ερχετε το έρμο
Έφτιαξα....αλλά πάλι δεν....θα πας σε εναν που φτιαχνει κοντακια να στο φερει στα μετρα σου Κρατα την χ3 θα με θυμηθεις
Καλοριχτω να το χαρεις!
το δικανο δεν εχει υπεριψομενη ριγα εε?Έφτιαξα....αλλά πάλι δεν....
όταν πιάνω το δίκανο καμιά σχέση το ρίξιμο που κάνω.
με την sx3 λες και πιανω πρωτη φορά όπλο
Ειχαμε αναφερει κι αλλοι παθοντες πως δεν ειναι θέμα μέτρων φιλε.απο καννη το οπλο βαραει ψηλαΈφτιαξα....αλλά πάλι δεν....
όταν πιάνω το δίκανο καμιά σχέση το ρίξιμο που κάνω.
με την sx3 λες και πιανω πρωτη φορά όπλο
Μετα απο 50 χρονιαΠήγε μια και καλή στο 18,9!!!!
Οχι...η ρίγα είναι flat. κανονική.το δικανο δεν εχει υπεριψομενη ριγα εε?
θελεις μια 3901 duck unlimited ?Οχι...η ρίγα είναι flat. κανονική.
αλλά δεν γίνεται να ρίχνω σε "σφαγμένα" πουλιά και να μην....... γιου νόου γατ αϊ μιν?
πρεπει να στησεις αλλιως το κοντακι στην sx3Οχι...η ρίγα είναι flat. κανονική.
αλλά δεν γίνεται να ρίχνω σε "σφαγμένα" πουλιά και να μην....... γιου νόου γατ αϊ μιν?
Αν ψηλοτουφεκαει το όπλο, όπως και να το στήσει το ίδιο πράγμα είναιπρεπει να στησεις αλλιως το κοντακι στην sx3
εχει βγει "δρομολογιο" ήδηθελεις μια 3901 duck unlimited ?