Beretta Team Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Θα το φερουν Ελλαδα αυτο?
ακομα οχι απο οτι μου ειπαν στην beretta λογω αυτο που λεει ο λεωνιδας ,ακομα κατασκευη αμερικη ,υπαρχουν κατι σκεψης να ξεκινησουν και ιταλια γιατι την ζητανε πολλοι απο παντου.ειδη στην αμερικη εχει γινει best seller.

ακομα οχι απο οτι μου ειπαν στην beretta λογω αυτο που λεει ο λεωνιδας ,ακομα κατασκευη αμερικη ,υπαρχουν κατι σκεψης να ξεκινησουν και ιταλια γιατι την ζητανε πολλοι απο παντου.ειδη στην αμερικη εχει γινει best seller.
Στην Αμερική εχει σχεδον οσο εχει η απλη. Εδω μπορεί να τη φουσκωσουν την τιμη αρκετα.

Μπορει καποιος να μου περιγραψει , τι κλειδι χρειαζεται για να αφαιρεσω το κοντακι απο 303. Ειμαι ασχετος εντελως και δεν ξερω ουτε πως λεγεται , ουτε νουμερο κλπ. Ειναι βαθεια στο κοντακι και θελει καποιο μακρυ και καθετο φανταζομαι . Ευχαριστω
Σου απάντησα στα οπλουργικα θέματα.
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Κλειδί-ανοιγματος-κοντακιου-Α303.4572/#post-783332

Μετά από τον πρώτο έλεγχο της καινούργιας a400 lite παρατήρησα πως το ελατήριο του πιστονιού σαν καν άνοιξε στην άκρη του.
Παραθέτω φωτογραφία για να καταλάβατε τι εννοώ. Είναι κάτι ανησυχητικό ή απλά του δίνω εγώ παραπάνω σημασία από όσο χρειάζεται;View attachment 57715View attachment 57716
Σίγουρα έχει θέμα φίλε μου.

Εμένα είναι μέσα κανονικα

Χωρίς τσοκ 800€ ?
Με 300 καλά είναι.

Ένας φίλος πριν μια βδομάδα μου έφερε μια Α302 που ήθελε να πουλήσει γιατί ο πατέρας του γέρασε και δεν ασχολείται με το κυνήγι.
Το όπλο ήταν άψογο.
400€ συζητήσιμη του είπα και την έβαλε 500 συζητήσιμη.
Ακόμα δεν την πούλησε.

Status
Not open for further replies.
Back