Φτιάχνεται μόνο στο εργοστάσιο των ΗΠΑ οπότε πολύ χλωμό να έρθει.Θα το φερουν Ελλαδα αυτο?
Φτιάχνεται μόνο στο εργοστάσιο των ΗΠΑ οπότε πολύ χλωμό να έρθει.Θα το φερουν Ελλαδα αυτο?
Κρίμα. Φαινεται πολυ καλο.Φτιάχνεται μόνο στο εργοστάσιο των ΗΠΑ οπότε πολύ χλωμό να έρθει.
Εχει σφιξει ο κωλος μου τωρα με την ακριβεια, αλλιως θα σου λεγα εγω τι θα γινοταν.Ρε αχορταγε πάλι για αγορά συζητάς? Πωπωπωπω τι είσαι εσύ ρε παιδάκι μου
Με μπενελι θα ριξω. Μπας και κανω χερι.Το πρωί τι θα ρίξουμε beretta ή benelli? Εγώ θα είμαι με την δικανια πάντως..
Για το συγκεκριμένο στην Αμερική διαβάζω έχει θεματακια
Και μια παλιότερη έκδοση που είχε βγει Αμερική η 3901 είχε θέμα με εμπλοκές , γιαυτο δεν ξέρω?Για το συγκεκριμένο στην Αμερική διαβάζω έχει θεματακια
Στα πολλα κρυα τιποτα δεν ειναι σα μια μεγαλη σομπα αχαχαχαχαχΚρίμα. Φαινεται πολυ καλο.
Μου αρεσουν τα μεγαλα χειριστηρια. Κανουν τη ζωη ευκολη στο κρυο.
ακομα οχι απο οτι μου ειπαν στην beretta λογω αυτο που λεει ο λεωνιδας ,ακομα κατασκευη αμερικη ,υπαρχουν κατι σκεψης να ξεκινησουν και ιταλια γιατι την ζητανε πολλοι απο παντου.ειδη στην αμερικη εχει γινει best seller.Θα το φερουν Ελλαδα αυτο?
Στην Αμερική εχει σχεδον οσο εχει η απλη. Εδω μπορεί να τη φουσκωσουν την τιμη αρκετα.ακομα οχι απο οτι μου ειπαν στην beretta λογω αυτο που λεει ο λεωνιδας ,ακομα κατασκευη αμερικη ,υπαρχουν κατι σκεψης να ξεκινησουν και ιταλια γιατι την ζητανε πολλοι απο παντου.ειδη στην αμερικη εχει γινει best seller.
Σου απάντησα στα οπλουργικα θέματα.Μπορει καποιος να μου περιγραψει , τι κλειδι χρειαζεται για να αφαιρεσω το κοντακι απο 303. Ειμαι ασχετος εντελως και δεν ξερω ουτε πως λεγεται , ουτε νουμερο κλπ. Ειναι βαθεια στο κοντακι και θελει καποιο μακρυ και καθετο φανταζομαι . Ευχαριστω
Τέλειο, σε ευχαριστώ πολύΣου απάντησα στα οπλουργικα θέματα.
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Κλειδί-ανοιγματος-κοντακιου-Α303.4572/#post-7833
Σίγουρα έχει θέμα φίλε μου.Μετά από τον πρώτο έλεγχο της καινούργιας a400 lite παρατήρησα πως το ελατήριο του πιστονιού σαν καν άνοιξε στην άκρη του.
Παραθέτω φωτογραφία για να καταλάβατε τι εννοώ. Είναι κάτι ανησυχητικό ή απλά του δίνω εγώ παραπάνω σημασία από όσο χρειάζεται;View attachment 57715View attachment 57716
Λίγο τσίμπημα η τιμη αλλά πολύ καλό όπλο
Χωρίς τσοκ 800€ ?