Καθίστε να κυκλοφορήσει ωραία φένεται με καλύτερα τσοκ κλώνος των νέων μπενελι ποίο όμορφη γιατί να είναι χειρότερη? Και απο ότι είδα τιμή 1020
γιαυτό ένας στο car την ζητάει 2500??Η es 100 είναι και 100 φορές ποιοτικότερη.
Γιάννη όσο πάμε σε πιο σύγχρονα μοντέλα, πέφτει και η ποιότητα .Καθίστε να κυκλοφορήσει ωραία φένεται με καλύτερα τσοκ κλώνος των νέων μπενελι ποίο όμορφη γιατί να είναι χειρότερη? Και απο ότι είδα τιμή 1020
Εκείνη είναι και επαναλαμβανόμενη. Την δικιά μου που είναι ημιαυτόματη την δίνω 1000, μην κοροϊδέψω και κανέναν.γιαυτό ένας στο car την ζητάει 2500??
Αναλόγως, μην τα τσουβαλιάζουμε και όλα.όσο πάμε σε πιο σύγχρονα μοντέλα, πέφτει και η ποιότητα .
Νίκο επειδή έχω καιρό να παρακολουθήσω τα τελευταία μοντέλα , ποιο έχεις κατά νου;Αναλόγως, μην τα τσουβαλιάζουμε και όλα.
Σου απαντησε αλλος για εμενα .ότι να 'ναι...
Η bellmonte 2 είναι ποιοτικά φτωχότερη από την es 100. Η δική μου bellmonte είχε απαράδεκτη ποιότητα ,στραβή Ρήγα στραβό στόμιο κάννης και η συμπεριφορά της αντιπροσωπείας απαράδεκτη .
Την καινούργια την Μ2 και την Montefeltro, την σειρά raffaello που μένει σταθερή στην ποιότητα της και θα έλεγα τις καινούργιες remington, V3 και τις 870 (αν και χοντροκομμένες για τα γούστα μου).Νίκο επειδή έχω καιρό να παρακολουθήσω τα τελευταία μοντέλα , ποιο έχεις κατά νου;
Την ειδες από κοντα?Η es 100 είναι και 100 φορές ποιοτικότερη.
ΝαιΤην ειδες από κοντα?
και πως σου φάνηκε?
Την es 100 την έχει συγκυνηγος μου σίγουρα 15 χρόνια .και πως σου φάνηκε?
Για την bellmonte III λεμε!Την es 100 την έχει συγκυνηγος μου σίγουρα 15 χρόνια .
Την bellmonte 2 την είχα εγώ.
Η 100 πιο στιβαρή κατασκευή και ωραίες ντουφεκιες . Η bellmonte πιο ψεύτικη κατασκευή, κάναν εκπτωσεις
πόσο έκανε καινούργια η 100es?Την es 100 την έχει συγκυνηγος μου σίγουρα 15 χρόνια .
Την bellmonte 2 την είχα εγώ.
Η 100 πιο στιβαρή κατασκευή και ωραίες ντουφεκιες . Η bellmonte πιο ψεύτικη κατασκευή, κάναν εκπτωσεις
750 ,800πόσο έκανε καινούργια η 100es?
Αφού επαναλαμβάνεται ,αυτό σημαίνει βάση μαθηματικών τύπων ότι στο κενό μπορεί οποιοδήποτε υλικό αγαθό να επαναληφθεί (αυτοδημιοργηθει)θεωρητικά δηλαδή να δημιουργήσει αντίγραφο ομοιο .