Νομίζω πως ετοιμάζεται να αλλάξει υδραυλικά στο σπίτι
Νομίζω πως ετοιμάζεται να αλλάξει υδραυλικά στο σπίτι
Τρελός είμαι ότι θέλω κάνω.προφανως κάτι ψήνεται μαναβακο.αλλωστε και η Φράνκι Ουρμπίνο ειναι
Άστο έτσι μέχρι να ψηθεί...Τρελός είμαι ότι θέλω κάνω.προφανως κάτι ψήνεται μαναβακο.αλλωστε και η Φράνκι Ουρμπίνο ειναι
Κι εγώ που τον συζήτησα από κοντά για τουφέκια, άκρη δεν έβγαλα πάντως. Κάποια διπολική διαταραχή είναι, εμμονικός αναγκασμός, παραισθητικός εξιδεασμός, ή και όλα μαζί.Πάρε ένα μπουκάλι αγκαλιά ,πάρε κι ενα πακέτο τσιγάρα και μιλησέ μας.Βγάλε απο μέσα σου το μπενελομαράζι που σε τρώει
Ολο ναι μεν αλλά και κειθε δόθε.Κι εγώ που τον συζήτησα από κοντά για τουφέκια, άκρη δεν έβγαλα πάντως. Κάποια διπολική διαταραχή είναι, εμμονικός αναγκασμός, παραισθητικός εξιδεασμός, ή και όλα μαζί.
Αυτό λογικά το κάνει με την συγκεκριμένη για να την καλοπιάσει,να βγάλει την κυνηγετική ημέρα χωρίς κλικ...benella μου αγάπη μου λατρεία μου τι όπλο είσαι εσύ,
Ναι αλλα βαραει με ολα;Ολο ναι μεν αλλά και κειθε δόθε.
Στο κυνήγι μια εμφανίζεται με τη γριά και στο τέλος τη φυλάει και σταυροκοπιέται , την άλλη φορά έρχεται με την benelli , benella μου αγάπη μου λατρεία μου τι όπλο είσαι εσύ, μετα ξεφυτρώνει με ένα τούρκικο καιπέφτει στα γόνατα και προσκυνάει,την άλλη εμφανίζεται με ένα αμερικάνικο πιο βαρύ και από τον τσιμεντόλιθο . Εκεί τα κάνει όλα μαζί !
Είναι αυτό που λένε " Τέτοια βλέπει ο διάολος και κάνει τον σταυρό του"...
Με πρόλαβες στο νήμα!O @ΓΙΑΝΝΗΣ. αγαπάει όπλα.
Οτι κ να λέτε..τσάμπα σάλιο..
Άλλαξε όνομα τι Σπύρος browning..
Δεν ξερω πως το αλλαζω, ασε που ιιισως καποια στιγμή παρω πάλι ενα ελαφακιΆλλαξε όνομα τι Σπύρος browning..
Ποιο πολλα φυσίγγια και από τους Ολυμπιακούς αγώνες να ρίξεις φέτος
Μα δεν χρειάζεται λύσιμο η σκανδαλοθήκη. Σου δίνει πρόσβαση με το που την λύσεις. Το μόνο δύσκολο είναι να καθαρίσεις την κάνη.Η μόνη μαλακία στη μπελμοντε/βιτορια είναι το ρολ πιν στη σκανδαλοθήκη. Θέλει ειδικό ζουμπά για ρολ πιν και με το σωστό πάχος και λάδωμα πρώτα για να βγεί. Και προσοχή όταν περνάει ο ζουμπάς από το σώμα της σκανδαλοθήκης. Κι εμένα το κλείστρο μου αρέσει καλύτερα. Μου φαίνεται και πιο γρήγορο. Δεν έχει και το ο ριγκ στον πίρο που συγρατεί τον επικρουστήρα που φθείρεται. Εγώ θα το έπαιρνα το bellmonte iii αν το κοντάκι μου ταίριαζε
Μια χαρά καθαρίζει η κάνη και το γεγονός ότι είναι ένα σώμα με το παρεκταμα σε "υποχρεώνει"να το καθαρίσεις κι αυτό.Μα δεν χρειάζεται λύσιμο η σκανδαλοθήκη. Σου δίνει πρόσβαση με το που την λύσεις. Το μόνο δύσκολο είναι να καθαρίσεις την κάνη.
Εσυ κρατας οπλο. Εσενα πρεπει να φοβαται ο λύκοςΦοβούμαι τον λύκο
Φίλε βάλτο στο μαγαζί ν ανέβουν κατακόρυφα οι πωλησεις.χαχαχα@monofranchi πέρνα και από δώ να θυμηθείς λίγο τα παλιά, καλά χρόνια....
Είμαστε φιλόξενη οικογένεια και εκτός από τσάι κερνάμε οποιοδήποτε ρόφημα επιθυμεί ο μουσαφίρης μας!
Μέχρι και στον μεζέ Beretta ρε φουστη μου! Που πάτε! Που πάτε! Νυστικη θα μείνετε!Φίλε βάλτο στο μαγαζί ν ανέβουν κατακόρυφα οι πωλησεις.χαχαχαView attachment 90300