gvp9000
Banned
Γιατί μαρσάρεις ?Μπρρρρρρρρρρρ!!!!
Γιατί μαρσάρεις ?Μπρρρρρρρρρρρ!!!!
Δεν είναι μαρσαρισμα... Το αλεζουαρ είναι!Γιατί μαρσάρεις ?
Κοουτς εχεις πειραξει το pich στο οπλο;Ηταν κριτήριο η επιλογη σου για τον λογο αυτο η οχι;Είμαι! Ένα τσοκ 3*. Ξύλο
Με νοιάζει η κάννη να ρίχνει ίσια σε σχέση με τη ρίγα. Το κοντάκι εύκολα ή δύσκολα θα το βρω.Κοουτς εχεις πειραξει το pich στο οπλο;Ηταν κριτήριο η επιλογη σου για τον λογο αυτο η οχι;
Ξέχασα και κάτι πολύ σημαντικό. Η σκανδάλη τι λέει;Με νοιάζει η κάννη να ρίχνει ίσια σε σχέση με τη ρίγα. Το κοντάκι εύκολα ή δύσκολα θα το βρω.
Για το pitch έχω βάλει μία ροδέλα κάτω επειδή με την 65αρα φλάντζα είχε αυξηθεί κάμποσο.
Πολύ καλή. Τα Beretta με κλείστρο falling block έχουν εξαιρετικές σκανδάλες σε αντίθεση με αυτά με περιστροφικό κλείστρο.Ξέχασα και κάτι πολύ σημαντικό. Η σκανδάλη τι λέει;
Αυτό λες να συνδέεται με τις μέτριες σκανδάλες που έχουν σχεδόν όλα τα όπλα αδρανείας;Πολύ καλή. Τα Beretta με κλείστρο falling block έχουν εξαιρετικές σκανδάλες σε αντίθεση με αυτά με περιστροφικό κλείστρο.
Αν και δεν βλέπω τη μηχανική σχέση, σίγουρα ο συνειρμός συμφωνεί με αυτό που λες.Αυτό λες να συνδέεται με τις μέτριες σκανδάλες που έχουν σχεδόν όλα τα όπλα αδρανείας;
Ανάμεσα στο πλαστικό και στο ξύλο, διαπίστωσες σοβαρή διαφορά σε ζύγισμα ή βάρος;Αν και δεν βλέπω τη μηχανική σχέση, σίγουρα ο συνειρμός συμφωνεί με αυτό που λες.
Το πλαστικό είναι πιο βαρύ.Ανάμεσα στο πλαστικό και στο ξύλο, διαπίστωσες σοβαρή διαφορά σε ζύγισμα ή βάρος;
Να υποθέσω ότι τα πλαστικά είναι ανάλογης ποιότητας με τα ξύλα, δηλαδή... από μπιτόνια;
Leo + HunterPassion = Love For Ever!Τα "μπιτονια" αν δεν κάνω λάθος είναι δικό μου copyright και αν πάλι δεν κάνω λάθος πρέπει να ήταν από άρθρο δοκιμής Versamax Sportsman!
Ωραία προσπάθεια εκείνο το περιοδικό που δεν την κατάλαβε ποτέ ο κόσμος. Ίσως να μην είμαστε έτοιμοι να ακούμε αλήθειες. Τι ίσως δηλαδή.... Κρίμα!Leo + HunterPassion = Love For Ever!
Πόσο σωστό και πόσο άγνωστο!Με νοιάζει η κάννη να ρίχνει ίσια σε σχέση με τη ρίγα. Το κοντάκι εύκολα ή δύσκολα θα το βρω.
Δάσκαλε καλημέρα, υπάρχει τρόπος εκπαίδευσης εξ αποστάσεως ( φυσικά όχι δωρεάν)Με νοιάζει η κάννη να ρίχνει ίσια σε σχέση με τη ρίγα. Το κοντάκι εύκολα ή δύσκολα θα το βρω.
Για το pitch έχω βάλει μία ροδέλα κάτω επειδή με την 65αρα φλάντζα είχε αυξηθεί κάμποσο.
Το κάνει ένας συνάδελφος εδώ και αρκετοί στο εξωτερικό, αλλά.... Πολλά τα αλλά. Δεν θα αισθανομουν άνετα να το κάνω, αν και "από το ολότελα" όλο και κάτι θετικό θα έβγαινε.Δάσκαλε καλημέρα, υπάρχει τρόπος εκπαίδευσης εξ αποστάσεως ( φυσικά όχι δωρεάν)
Ήταν ένα από τα καλύτερα περιοδικά που έχουν κυκλοφορήσει στην Ελλάδα.Ωραία προσπάθεια εκείνο το περιοδικό που δεν την κατάλαβε ποτέ ο κόσμος. Ίσως να μην είμαστε έτοιμοι να ακούμε αλήθειες. Τι ίσως δηλαδή.... Κρίμα!
Πλαστική βαλίτσαΉταν ένα από τα καλύτερα περιοδικά που έχουν κυκλοφορήσει στην Ελλάδα.
Μια ακόμη ερώτηση: την Α300 την παρέλαβες σε πλαστική βαλίτσα ή χαρτόκουτα;
Ωραία προσπάθεια εκείνο το περιοδικό που δεν την κατάλαβε ποτέ ο κόσμος. Ίσως να μην είμαστε έτοιμοι να ακούμε αλήθειες. Τι ίσως δηλαδή.... Κρίμα!