Antipalevon
Banned
Ξέρει κανείς τι κώνο έχει η A300 Outlander;
5cm νομίζωΞέρει κανείς τι κώνο έχει η A300 Outlander;
Καλό ακούγεται.5cm νομίζω
Μου φάνηκε πολύ το 5 και το μέτρησα μόλις, κάπως μπακαλιστικα με ένα καλαμάκι στο φως. Με πάσα επιφύλαξη, το βγάζω γύρω στα 2,5 εκατοστά.5cm νομίζω
Από Μπενέλλι δηλαδή, τον έχει μεγαλύτερο!Μου φάνηκε πολύ το 5 και το μέτρησα μόλις, κάπως μπακαλιστικα με ένα καλαμάκι στο φως. Με πάσα επιφύλαξη, το βγάζω γύρω στα 2,5 εκατοστά.
Δεν ξέρω, μπορεί να έπεσα και πολύ έξω. "Της νύχτας τα καμώματα". Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν μπήκα ποτέ στον πειρασμό να τον πειράξω. Ούτε κλωτσαει, ούτε σκορπάει.Από Μπενέλλι δηλαδή, τον έχει μεγαλύτερο!
Πραγματικά ακούγεσαι πολύ ικανοποιημένος. Με ένα τσοκ παρέλαβες το όπλο; Ξύλο ή πλαστικό;Δεν ξέρω, μπορεί να έπεσα και πολύ έξω. "Της νύχτας τα καμώματα". Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν μπήκα ποτέ στον πειρασμό να τον πειράξω. Ούτε κλωτσαει, ούτε σκορπάει.
Είμαι! Ένα τσοκ 3*. ΞύλοΠραγματικά ακούγεσαι πολύ ικανοποιημένος. Με ένα τσοκ παρέλαβες το όπλο; Ξύλο ή πλαστικό;
Ψήνομαι πολύ να τσιμπήσω την συνθετική σε 71 πόντους που παρέχει και τις φλάντζες επιμήκυνσης του κοντακιού συν τις φλάντζες για τις κλίσεις!!! Πιστεύω ότι πρέπει να είναι από το πιο ευπροσάρμοστα όπλα που κυκλοφορούν!!!Είμαι! Ένα τσοκ 3*. Ξύλο
Κάνη 71 εκατοστά να υποθέσω; Από ζύγισμα τι λέει; Ποιότητα ξύλων;Είμαι! Ένα τσοκ 3*. Ξύλο
με 66 εχει καλυτερο ζυγισμα ,με 71 ειναι λιγο μπροστο βαρυ αλλα βοηθαει πιο πολυ στο καρτερι.Κάνη 71 εκατοστά να υποθέσω; Από ζύγισμα τι λέει; Ποιότητα ξύλων;
71 ναι. Λιιιιιγο μπροστοβαρη. Ποιότητα και φινίρισμα ξύλων από τάκο τροχόσπιτουΚάνη 71 εκατοστά να υποθέσω; Από ζύγισμα τι λέει; Ποιότητα ξύλων;
Συνθετική σε 66εκ είναι ότι πρέπει !!Ψήνομαι πολύ να τσιμπήσω την συνθετική σε 71 πόντους που παρέχει και τις φλάντζες επιμήκυνσης του κοντακιού συν τις φλάντζες για τις κλίσεις!!! Πιστεύω ότι πρέπει να είναι από το πιο ευπροσάρμοστα όπλα που κυκλοφορούν!!!
Λεωνίδα η Silver πρέπει να έχει καλύτερη ποιότητα ξύλων. Υποθέτω πως έχεις την ξύλινη με μαύρη βάση σωστά ;71 ναι. Λιιιιιγο μπροστοβαρη. Ποιότητα και φινίρισμα ξύλων από τάκο τροχόσπιτου
ΣωστάΛεωνίδα η Silver πρέπει να έχει καλύτερη ποιότητα ξύλων. Υποθέτω πως έχεις την ξύλινη με μαύρη βάση σωστά ;
Εχεις δικιο για την ακριβεια ειναι 2,55Μου φάνηκε πολύ το 5 και το μέτρησα μόλις, κάπως μπακαλιστικα με ένα καλαμάκι στο φως. Με πάσα επιφύλαξη, το βγάζω γύρω στα 2,5 εκατοστά.
Έχω τη ραφαέλο σε 66 οπότε θα έπαιρνα την outlander σε 71 αποκλειστικά για καρτέρι φάσσας και τσίχλας στα περάσματα!!!Συνθετική σε 66εκ είναι ότι πρέπει !!
1,05/1,5 = 70% αύξηση απόδοσης από την Μ2 που έχει μόνο 1,5cmΕχεις δικιο για την ακριβεια ειναι 2,55
Είδες πώς επιβεβαιώνονται οι "μύθοι"; Εσύ να τα βλέπεις που τα κοροϊδεύεις!1,05/1,5 = 70% αύξηση απόδοσης από την Μ2 που έχει μόνο 1,5cm
Αστείοοοοοοοο
Μπρρρρρρρρρρρ!!!!1,05/1,5 = 70% αύξηση απόδοσης από την Μ2 που έχει μόνο 1,5cm
Αστείοοοοοοοο