Εσύ θέλω να μετρήσεις αν είναι δυνατόν την εσωτερική γεωμετρία μιας Remington που θα έχει πολύ ενδιαφέρον για όλους μας.ναι τι θελεις να μετρησεις?
Εσύ θέλω να μετρήσεις αν είναι δυνατόν την εσωτερική γεωμετρία μιας Remington που θα έχει πολύ ενδιαφέρον για όλους μας.ναι τι θελεις να μετρησεις?
δεν ειναι τιποτα το τρελο απλα εχει εναν 18,55 + - ο οποιος πιστευω οτι ειναι ο ιδανικος αυλοςΕσύ θέλω να μετρήσεις αν είναι δυνατόν την εσωτερική γεωμετρία μιας Remington που θα έχει πολύ ενδιαφέρον για όλους μας.
High Precision Custom Gunworks!Eπισκευη και κολλημα απο μετρ σε μεταλλο παππιας 302 προσεξτε το πριτσινι απο αλουμινιο .εβαλε οτι του κατεβασε η κουτραView attachment 62286
Το αυλόμετρο είναι στην ουσία το κυλινδρόμετρο που κοστίζει 150+ ευρώ;ναι τι θελεις να μετρησεις?
Πιο πολύ με ενδιαφέρουν οι ακριβείς διαστάσεις της θαλαμηςδεν ειναι τιποτα το τρελο απλα εχει εναν 18,55 + - ο οποιος πιστευω οτι ειναι ο ιδανικος αυλος
Σοβαρο να εχει ακριβεια βρισκειs απο 200 και πανωΤο αυλόμετρο είναι στην ουσία το κυλινδρόμετρο που κοστίζει 150+ ευρώ;
Υπάρχει κάτι φθηνότερο;
Αρχαία γαλλική ευρεσιτεχνία αλλά ευπρόσδεκτο.Double single selective trigger
Με αρκετή ανάκρουση θα έλεγα όπως βλέπω.Αρχαία γαλλική ευρεσιτεχνία αλλά ευπρόσδεκτο.
Αν δεν υπήρχαν αυτοί πως θα έλεγες εργασία κ χαράκαννη 302 ο ποιητης που την πηγαν της εκανε αφθονο ποιοτικο sex .71 ποντους κοψε για εξωτ, βγηκαν στραβα κλπ κοψε απο απο εδω να την κανω κυλινδρο για μπεκατσα βγαλε ριγα ,βαλε ριγα η καννη εγινε μ,,,, καλλιγραφια και εφτασε τους 61 ποντους Τελος παντων μου την εστειλαν απο βορειο ελλαδα γα να γινει BELL CHOKEView attachment 62914View attachment 62915
Αν δεν δω αποτύπωση δεν το αγοράζω
Και τενεκέΑν δεν δω αποτύπωση δεν το αγοράζω
Με το μάτι....δε μπορείς να δεις σε τι οφείλεις...αυτή την αποτύπωση....Καλησπερα σας ειχα γραψει και παλια για ενα προβλημα με το super buzzer beretta , οταν βαζω σφερα στην κατω κανι μου κανει σημαδια στον καλικα, τον καλικα αυτον τον εβαλα 2 φορες και μου εκανε αυτα τα 2 σημαδια, Οποιος φιλος εχει γνοση το τι μπορει να φταιει ας μου γραψει. Βαζω και μια φοτο. Σας ευχομαι καλες γιορτες με υγεια.