Beretta Team Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Beretta 391 optima plus 18.6 αυλός
68.5-686-MB32-1.75×34 -Drago 20-No6-56.5........Σκάγια 310......36.5 μετρα ακριβώς.View attachment 68840View attachment 68841

Μπραβο Γιωργαρε !!!
Και παλι μπραβο....γιατι εγω τουλαχιστον εχω χορτασει απο λογια για φαρμακερες κανες...και πρασινα
αλογα...
Κοιτα δυο δικες μου δοκιμες που ειχα κανει για τον καλο μου τον Λευτερη ( Xklefteris ) με σκαγια που ειχαν 5%
αντιμονιο...με και χωρις αλευρι στα 35 μετρα με 3* αστρα μαμα τσοκ !!!

εικόνα_Viber_2021-12-13_16-34-32-819.jpg
εικόνα_Viber_2021-12-13_16-34-52-921.jpg

Και με αλευρι τωρα.

εικόνα_Viber_2021-12-13_16-33-46-632.jpg
εικόνα_Viber_2021-12-13_17-00-12-764.jpg

Χωρις ιχνος αντιπαραθεσης με κανεναν συναδελφο...Αλλα δεν πιστευω στις φαρμακερες κανες .
Πιστευω στο φυσιγγιο !!!

Μπραβο Γιωργαρε !!!
Και παλι μπραβο....γιατι εγω τουλαχιστον εχω χορτασει απο λογια για φαρμακερες κανες...και πρασινα
αλογα...
Κοιτα δυο δικες μου δοκιμες που ειχα κανει για τον καλο μου τον Λευτερη ( Xklefteris ) με σκαγια που ειχαν 5%
αντιμονιο...με και χωρις αλευρι στα 35 μετρα με 3* αστρα μαμα τσοκ !!!

View attachment 69066
View attachment 69067

Και με αλευρι τωρα.

View attachment 69069
View attachment 69070

Χωρις ιχνος αντιπαραθεσης με κανεναν συναδελφο...Αλλα δεν πιστευω στις φαρμακερες κανες .
Πιστευω στο φυσιγγιο !!!
Μα και βέβαια υπάρχουν διάφορες σε κάννες αλλιώς θα υπήρχε ενα νούμερο αυλού ένα συγκεκριμένο μήκους κάννης ένα συγκεκριμένο τσοκ..
Εγω ΝΙΚΟ πιστεύω στον συνδιασμό όλων αυτών
Και για να μην ξεφεύγουμε πάλι η δοκιμή σου είναι με BERETTA.

screenshot program windows

Παράδειγμα ένα ίδιο σεταπ με 3 ίδιας σύσφιξης τσοκ έχω 3 διαφορετικά αποτελέσματα.

Μα και βέβαια υπάρχουν διάφορες σε κάννες αλλιώς θα υπήρχε ενα νούμερο αυλού ένα συγκεκριμένο μήκους κάννης ένα συγκεκριμένο τσοκ..

Παράδειγμα ένα ίδιο σεταπ με 3 ίδιας σύσφιξης τσοκ έχω 3 διαφορετικά αποτελέσματα.

Nαι οι δοκιμες μου ειναι με την Μπερετα Α-390 . Το γραφω επανω στον στοχο...
Διαφορες σιγουρα θα υπαρχουν....αλλα ειναι αμελητεες απο κανη σε κανη...
Την μεγαλη διαφορα την κανει το φυσιγγιο Νικο !!!
Οπως ειδες ο Γιωργος με απλα σκαγια εβγαλε με ΦΟΥΛ ΤΣΟΚ 70,3%
Και με 3 ΑΣΤΡΑ...63,8%
Και εγω με 3 ΑΣΤΡΑ με αλευρι και 5% αντιμονιο στα σκαγια 87%
Και χωρις αλευρι με 5% αντιμονιο ξεπερασα το 70,3% του Γιωργου...και εβγαλα 76%.
Λοιπον ποιο κανει την διαφορα ???
Τα οπλα η το φυσιγγιο ??? η τα υλικα του φυσιγγιου ???
Και μην μου πεις...οτι το οπλο του Γιωργου...δεν ειναι καλο....γιατι θα ουρλιαξω !! :)

Όποιος πιστεύει ότι μια κάνη σαν την Optima που έχει όλες τις βελτιώσεις που κάνουν άλλοι μετά έξτρα με αμφιβολο αποτελεσμα με τα συμβατικά τουφεκακια είναι απλά αφελής η optima με τα φυσιγγια του εμπορίου απλά γαζώνει

Το όπλο του Γιώργου δεν είναι Καλό!
Αυτό είναι το όπλο....δοκιμασμένο με ένα σεταπακι άκρως κυνηγετικό για νορμάλ μετρα που μπορείς να το βρεις και σε πολλά εμπορικά.Αν ήθελα να εντυπωσιάσω θα μπορούσα να κάνω πολλά πράγματα και μετά να φουσκωσω σαν το παγώνι για την τουφεκαρα που κρατάω στα χέρια μου.Δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα,εδώ είμαστε για να ξεμπλεκουμε το κουβάρι όχι για να γινόμαστε μαλλιά κουβάρια.

Nαι οι δοκιμες μου ειναι με την Μπερετα Α-390 . Το γραφω επανω στον στοχο...
Διαφορες σιγουρα θα υπαρχουν....αλλα ειναι αμελητεες απο κανη σε κανη...
Την μεγαλη διαφορα την κανει το φυσιγγιο Νικο !!!
Οπως ειδες ο Γιωργος με απλα σκαγια εβγαλε με ΦΟΥΛ ΤΣΟΚ 70,3%
Και με 3 ΑΣΤΡΑ...63,8%
Και εγω με 3 ΑΣΤΡΑ με αλευρι και 5% αντιμονιο στα σκαγια 87%
Και χωρις αλευρι με 5% αντιμονιο ξεπερασα το 70,3% του Γιωργου...και εβγαλα 76%.
Λοιπον ποιο κανει την διαφορα ???
Τα οπλα η το φυσιγγιο ??? η τα υλικα του φυσιγγιου ???
Και μην μου πεις...οτι το οπλο του Γιωργου...δεν ειναι καλο....γιατι θα ουρλιαξω !! :)
Ρε μαζί σου στο φυσιγγι αλλά εσύ το έκανες με mb36 αλευρι και νικελ.. δεν αντιλέγω αλλά όχι αμελητεες διάφορες σκέψου μόνο με τα τσοκ έχει διαφορά...
Και μένα μου αρέσει να εχω 5τσοκ 20 διασποράς και 10 υπερσυγκεντρωσεις για κανα αλλο θήραμα και 5 μονοβολα στην ζώνη μου και να μην αλλάζω συνεχεια τσόκ απλά να παίζω με τα φυσίγγια...
Αλλα στο ξανά είπα 100 είναι στην Ελλάδα που θα κάνουν τέλειο φυσίγγι μιλάμε για τους υπόλοιπους εκατομμύρια κυνηγούς που αγοράζουν εμπορικά και μερικές κάννες είναι πολύ επιλεκτικές.

Ρε μαζί σου στο φυσιγγι αλλά εσύ το έκανες με mb36 αλευρι και νικελ.. δεν αντιλέγω αλλά όχι αμελητεες διάφορες σκέψου μόνο με τα τσοκ έχει διαφορά...
Και μένα μου αρέσει να εχω 5τσοκ 20 διασποράς και 10 υπερσυγκεντρωσεις για κανα αλλο θήραμα και 5 μονοβολα στην ζώνη μου και να μην αλλάζω συνεχεια τσόκ απλά να παίζω με τα φυσίγγια...
Αλλα στο ξανά είπα 100 είναι στην Ελλάδα που θα κάνουν τέλειο φυσίγγι μιλάμε για τους υπόλοιπους εκατομμύρια κυνηγούς που αγοράζουν εμπορικά και μερικές κάννες είναι πολύ επιλεκτικές.

Γιατι εκει ''ζοριστηκες''...στην ΜΒ36??
Παρε χαμπαρι....οι κανες δεν εχουν ουσιαστηκες διαφορες...και μιλαω παντα για οπλα που εχουμε και
τα λεω οπλα ''σειρας''...και μαζικης παραγωγης...
Θα μπορουσα να παρω και την Μπενελι του φιλου μου του Δημητρη να ριξω τα ιδια φυσιγγια να δεις
οτι δεν υπαρχουν ουσιαστηκες διαφορες....
Μην επιρεαζεσαι απο λογια καφενειου...και οτι η optima γαζωνει...αυτα ειναι λογια του αερα!!
Τα λενε αυτοι που δεν ΕΧΟΥΝ ιδεα απο οπλα...!!!

Παρε και μια δοκιμη...με ΜΒ32..

εικόνα_Viber_2020-10-26_12-59-45.jpg

εικόνα_Viber_2020-10-26_13-00-09.jpg

Ολα ειναι θεμα φυσιγγιου Νικο !!! Το αλευρι και η ποιοτητα σκαγιων κανουν την διαφορα !!! :)

Παρε χαμπαρι....οι κανες δεν εχουν ουσιαστηκες διαφορες...και μιλαω παντα για οπλα που εχουμε και
Θα μπορουσα να παρω και την Μπενελι του φιλου μου του Δημητρη να ριξω τα ιδια φυσιγγια να δεις
Μην επιρεαζεσαι απο λογια καφενειου...και οτι η optima γαζωνει...αυτα ειναι λογια του αερα!!

View attachment 69073

View attachment 69074

Ολα ειναι θεμα φυσιγγιου Νικο !!! Το αλευρι και η ποιοτητα σκαγιων κανουν την διαφορα !!! :)
Η Optima η ΘΆΝΑΤΟΣ 😅😅😅😈😈😈
εσυ τότε γιατί δεν αγορασες benelli 🤔🤔😅😅

Η Optima η ΘΆΝΑΤΟΣ 😅😅😅😈😈😈
εσυ τότε γιατί δεν αγορασες benelli 🤔🤔😅😅

Γιατι το 1995 που αγορασα την μπερετα η Μπενελι ηταν 50.000 δραχμες ακριβοτερη...και το 1000κο
τοτε ηταν μεγαλο σαν σεντονι !!!

Πιστευε οτι θελεις για την optima....αλλα σκαψε λαγουμι να μπεις μεσα..... μετα απο το ''κλισμα'' που θα σου
κανει Μπενελι...hippo:)

Αυτη Μπενελι crio που εχει ο Δημητρης και η δευτερη κανη η ντελουξ....κεντανε και οι δυο...Εχω κανει
δοκιμες και το εχω δει με τα ματια μου....Βγαζουν απιστευτες τουφεκιες...
''Μαζεψε'' λιγο τα λογια σου......Και εγω με μπερετα κυνηγαω !!! :)

Λοιπόν ο ένας κάνει δοκιμές με 34 γραμμάρια κσι ο άλλος με 36 πολύ δίκαια η σύγκριση κσι κάπως έτσι προσπαθεί να μας πείσει ότι δεν κάνουν διαφορά οι κανες θα ήταν βέβαια ενδιαφέρον να ρίχνουν δύο φυσιγγια ίδια εστω και ιδιογωμοση αφού τη γουστάρουμε τόσο από μια κάνη με τον απλό κώνο και τα απλά τσοκ και τον απλό αυλό είτε beretta είναι είτε μπενελι κσι από μια Οptima μπας και το καταλάβουν κάποιοι που μάλλον δικαιολογούν τις αστοχίες τους όταν κατηγορούν τα φυσιγγια τα εμπορικά που κυνηγάνε οι περισσότεροι κυνηγοι

View attachment 69073

View attachment 69074

Δεν έχουμε ιδέα από όπλα ήξερες ότι η optima έχει μεγαλύτερο κώνο πιο φαρδύ αυλό και καλύτερα τσοκ ? Από κάποιον που δεν ξέρει από όπλα...

Δεν μου άρεσε αυτό σαν ΛΆΔΩΜΑ μου ακουστικε🤔🤔🤔
Βρήκες χαμηλό ποσοστό και λες ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΎ.
🤣

Τα ποσοστά είναι πάνω κάτω τα ίδια σχεδόν με όλα τα όπλα και εξαρτώνται μόνο από το πόσο ταιριάζει το φυσίγγι στη σωλήνα και το τσοκ.
+ Από την σύσφιξη του τσοκ και αν είναι "φρενάτο".

Κώνοι, αυλοί ξεχάστε τους ... δεν παίζουν κανέναν ρόλο.
Το φυσίγγι ακούει τέλεια στον τσοκ και τα ποσοστά είναι τέλεια και για τα 3 τσοκ για #6 στα 36,5μ.

Το "ευχαριστώ πολύ" το είπα για τον κόπο του Γιώργου γιατί του το ζήτησα εγώ και δεν ήταν υποχρεωμένος να το κάνει τόσο σύντομα.

Το ξέρω ότι το λες για πλάκα και είσαι πειραχτήρι αλλά βρήκα ευκαιρία τώρα ...

Γιατι το 1995 που αγορασα την μπερετα η Μπενελι ηταν 50.000 δραχμες ακριβοτερη...και το 1000κο
τοτε ηταν μεγαλο σαν σεντονι !!!

Πιστευε οτι θελεις για την optima....αλλα σκαψε λαγουμι να μπεις μεσα..... μετα απο το ''κλισμα'' που θα σου
κανει Μπενελι...hippo:)

Αυτη Μπενελι crio που εχει ο Δημητρης και η δευτερη κανη η ντελουξ....κεντανε και οι δυο...Εχω κανει
δοκιμες και το εχω δει με τα ματια μου....Βγαζουν απιστευτες τουφεκιες...
''Μαζεψε'' λιγο τα λογια σου......Και εγω με μπερετα κυνηγαω !!! :)

Μήπως τον εχει κανει ο φιλος σου;;;
10 χρόνια έχει ο συγκυνηγος μου Μ2 δεν έχω δει τίποτα καλύτερο από την οπτιμα..
Ξέρεις τα περισσότερα οπλα που έκαναν κώνο είναι η BENELLI τυχαίο δεν νομίζω.

🤣
Τα ποσοστά είναι πάνω κάτω τα ίδια σχεδόν με όλα τα όπλα και εξαρτώνται μόνο από το πόσο ταιριάζει το φυσίγγι στη σωλήνα και το τσοκ.
+ Από την σύσφιξη του τσοκ και αν είναι "φρενάτο".

Κώνοι, αυλοί ξεχάστε τους ... δεν παίζουν κανέναν ρόλο.
Το φυσίγγι ακούει τέλεια στον τσοκ και τα ποσοστά είναι τέλεια και για τα 3 τσοκ για #6 στα 36,5μ.

Το "ευχαριστώ πολύ" το είπα για τον κόπο του Γιώργου γιατί του το ζήτησα εγώ και δεν ήταν υποχρεωμένος να το κάνει τόσο σύντομα.

Το ξέρω ότι το λες για πλάκα και είσαι πειραχτήρι αλλά βρήκα ευκαιρία τώρα ...
Δηλαδή οι εταιρείες κάνουν πειράματα και βγάζουν οπλα με διαφορετικούς αυλους ?Και οι κυνηγοι που πάνε και επιμηκύνουν τον κώνο σαν πείραγμα για καλύτερα αποτελέσματα πάλι κάνουν πειράματα?

Μήπως τον εχει κανει ο φιλος σου;;;
10 χρόνια έχει ο συγκυνηγος μου Μ2 δεν έχω δει τίποτα καλύτερο από την οπτιμα..
Ξέρεις τα περισσότερα οπλα που έκαναν κώνο είναι η BENELLI τυχαίο δεν νομίζω.
Ξέρεις τι κάνουν με αυτο έτσι?

Status
Not open for further replies.
Back