Beretta Team Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
🤣

Τα ποσοστά είναι πάνω κάτω τα ίδια σχεδόν με όλα τα όπλα και εξαρτώνται μόνο από το πόσο ταιριάζει το φυσίγγι στη σωλήνα και το τσοκ.
+ Από την σύσφιξη του τσοκ και αν είναι "φρενάτο".

Κώνοι, αυλοί ξεχάστε τους ... δεν παίζουν κανέναν ρόλο.
Το φυσίγγι ακούει τέλεια στον τσοκ και τα ποσοστά είναι τέλεια και για τα 3 τσοκ για #6 στα 36,5μ.

Το "ευχαριστώ πολύ" το είπα για τον κόπο του Γιώργου γιατί του το ζήτησα εγώ και δεν ήταν υποχρεωμένος να το κάνει τόσο σύντομα.

Το ξέρω ότι το λες για πλάκα και είσαι πειραχτήρι αλλά βρήκα ευκαιρία τώρα ...
Εγώ παντός αν είχα την μπενελι θα σα έβαζα εκπρόσωπο τυπου 😇

Οσοι γράφουμε ότι υπάρχουν διάφορες στης κανες εγώ λεο είμαστε ψιλό άσχετοι .. όταν σας το λέει ο λεονιδας ( δάσκαλος σκοποβολής) τι του απαντάτε
Μήπως να σου θυμίσω με τι όπλο κυνηγάει ο Λεωνίδας?Και τι φυσίγγια προτιμά για μεγάλες αποστάσεις?

Μήπως να σου θυμίσω με τι όπλο κυνηγάει ο Λεωνίδας?Και τι φυσίγγια προτιμά για μεγάλες αποστάσεις?
Εγώ ρωτησα αν ξερουμε τη γνωμη του για την βλητική υπέροχη μερικων κανων όχι με τη κυνηγαει( αυτό το ξέρω)

Εγώ παντός αν είχα την μπενελι θα σα έβαζα εκπρόσωπο τυπου 😇
Μα ποτέ δεν είπα ότι είναι καλύτερη σε τουφεκιά.
Οπότε δεν κάνω για εκπρόσωπος τύπου ...
Επίσης δεν έχω ανάγκη από χρήματα για να γίνω εκπρόσωπος τύπου κανενός ... δόξα τον Θεό μου φτάνουν όσα βγάζω.

Οπότε η άποψή μου είναι σίγουρα αμερόληπτη.

Έχω ποστάρει επίσης τις χειρότερες δοκιμές εδώ μέσα με εμπορικά ...
Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι δεν είμαι Βενελλ-οπαδός ούτε κάνω για εκπρόσωπος τύπου.

Εσείς με βάλατε στο λούκι με τα όπλα που σκοτώνουν και από όλες τις δοκιμές που έκανα πουθενά δεν το είδα.
Τώρα θα λουστείτε τον κόπο που έχω ρίξει 😍🤣
Αν έβλεπα κάτι που δεν μου άρεσε θα είχε φύγει βράδυ το όπλο.

Και οι συγκριτικές που έχω δεν είναι μόνο αυτές που έχω ποστάρει.
Τώρα αν στο χαρτί είναι τα ίδια, και στην διάτρηση τα ίδια και σκοτώνουν με κάποιο μαγικό τρόπο. συγνώμη αλλά δεν πιστεύω στα μάγια.

Πραγματικά θα χαρώ πολύ να βρεθεί μια κάνη που θα βγάζει ΠΟΛΥ μεγαλύτερη συγκέντρωση και διάτρηση από μια άλλη να την πάρω και εγώ.
Αλλά έχω βαρεθεί τις δοκιμές οπότε τις αφήνω για αυτούς που ισχυρίζονται ότι κατέχουν τέτοιες κάνες.

Μα ποτέ δεν είπα ότι είναι καλύτερη σε τουφεκιά.
Οπότε δεν κάνω για εκπρόσωπος τύπου ...
Επίσης δεν έχω ανάγκη από χρήματα για να γίνω εκπρόσωπος τύπου κανενός ... δόξα τον Θεό μου φτάνουν όσα βγάζω.

Οπότε η άποψή μου είναι σίγουρα αμερόληπτη.

Έχω ποστάρει επίσης τις χειρότερες δοκιμές εδώ μέσα με εμπορικά ...
Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι δεν είμαι Βενελλ-οπαδός ούτε κάνω για εκπρόσωπος τύπου.

Εσείς με βάλατε στο λούκι με τα όπλα που σκοτώνουν και από όλες τις δοκιμές που έκανα πουθενά δεν το είδα.
Τώρα θα λουστείτε τον κόπο που έχω ρίξει 😍🤣
Αν έβλεπα κάτι που δεν μου άρεσε θα είχε φύγει βράδυ το όπλο.

Και οι συγκριτικές που έχω δεν είναι μόνο αυτές που έχω ποστάρει.
Τώρα αν στο χαρτί είναι τα ίδια, και στην διάτρηση τα ίδια και σκοτώνουν με κάποιο μαγικό τρόπο. συγνώμη αλλά δεν πιστεύω στα μάγια.

Πραγματικά θα χαρώ πολύ να βρεθεί μια κάνη που θα βγάζει ΠΟΛΥ μεγαλύτερη συγκέντρωση και διάτρηση από μια άλλη να την πάρω και εγώ.
Αλλά έχω βαρεθεί τις δοκιμές οπότε τις αφήνω για αυτούς που ισχυρίζονται ότι κατέχουν τέτοιες κάνες.
Βασιλη δεν το έγραψα για να σε προσβάλω αν έχεις λεφτά η όχι μακριά από μένα αυτά τα πραγματα!!!!!

Βασιλη δεν το έγραψα για να σε προσβάλω
Δεν υπάρχει πρόβλημα Ηλία μεταξύ μας ... το κατάλαβα ότι κάνεις πλάκα ...
Απλά ίσως μερικοί νομίζουν ότι είμαι ο εκπρόσωπος του Κύργια στο HL. 🤣
Βρείτε μου ένα όπλο που να .sex hard.(ας είναι και no name) και εγώ θα το αγοράσω (αφού δοκιμαστεί προφανώς).

Βρείτε μου ένα όπλο που να .sex hard.(ας είναι και no name) και εγώ θα το αγοράσω (αφού δοκιμαστεί προφανώς).
Μπενελι

Ούτε για πλάκα δεν γράφω τέτοια πραγματα φίλε….. τώρα αν διαφωνούμε και μερικοί εδώ μέσα λογικο είναι τα θελο μας διαφέρουν παντα έτσι ήταν με τους κυνηγους

Βρε και κινέζικο θα πάρω άμα βρείτε 🤣 ... 杀人的武器
.pray to God.
Ψάξτε εσείς όμως ... εγώ βαρέθηκα
Κάποια στιγμή είχαν κάνει την εμφάνισή τους σε μία έκθεση στο εξωτερικό
Τώρα τι όπλα ήταν αυτά ο Μάο Τσε Τούνγκ και η ψυχή τους ξέρει

Μήπως τον εχει κανει ο φιλος σου;;;
10 χρόνια έχει ο συγκυνηγος μου Μ2 δεν έχω δει τίποτα καλύτερο από την οπτιμα..
Ξέρεις τα περισσότερα οπλα που έκαναν κώνο είναι η BENELLI τυχαίο δεν νομίζω.
αυτος απο κατω ο λευκος νεροσωληνας καννη απο μπενελλι ειναι?

Μόλις πάρεις Benelli θα αγοράσω Beretta, να το ξέρεις ... 🤣

Μην κάνεις καμιά μ@λ@κι@!!
Θα ψάχνεσαι ν'ανοιξεις την τουφεκιά!!
Είδες Γιάννη ... είπες την αλήθεια και οι άλλοι γελάνε ...
Αυτό κάνει το συνεχόμενο πιπίλισμα μυαλού επί 15 χρόνια.
Άντε εξήγησε τώρα ότι είπες την αλήθεια. :cool:

@Χομπίστας... μην κάνεις καμιά μ@λακία και κάνεις κώνο.

Status
Not open for further replies.
Back