Εγω εχω 9 οπλα .Αν μου ελεγαν να κρατισω 2 θα κρατουσα τη Becaccia και το Rompust το 16αριΤα λέω καιρό!
Εγω εχω 9 οπλα .Αν μου ελεγαν να κρατισω 2 θα κρατουσα τη Becaccia και το Rompust το 16αριΤα λέω καιρό!
μη χάνεις τα λόγια σου γιανο 2χρονια του τα λέω αφού το.παλικαρι είπαμε δε μπορεί...Τα λέω καιρό!
Έχει πιο σφιχτό αυλό, άρα έπρεπε να τα πάει πιο σφιχτά.Του χομπίστα είναι Optima από τα Lidl... Δεν έχει 18,6 αυλό
Για τέτοιες swingers καταστάσεις να ρωτήσετε τον @Θοδωρής-Εύβοια πρώτα
Έχει πτυχίο και προϋπηρεσία
Αν μπορέσεις Ρώτα. Να δω την διαφορά plus με hpΔεν το ξερω αυτό αλλά μπορώ να ρωτήσω
Φιλε μου το οπλο το εχω, ειναι πιστευω ιδανικο για το συγκεκριμενο κυνηγι(μπεκατσα...) που απο οτι εχω καταλαβει ειναι το βασικο σου κυνηγι μαζι με την περδικα...Εγω το χρησιμοποιω και στο λαγο μια και κυνηγαω καβαλα και δεν εχω κανενα παραπονο(η αληθεια ειναι οτι της εχω κανει κωνο ,οχι μεγαλο ενα τοσο δα...)Αν σε παιρνει οικονομικα πας το επωμιζεις και αν δεις οτι σου κανει το χτυπας..Για τον τόπο και τον τρόπο και το κυνήγι που παω πιστεύω είναι στην πρώτη λίστα..
Με δελεάζει το 61cm 2750γρ
Συσσωματώσεις ... ???Λοιπόν επειδή νομίζω ότι μιλάω Κινέζικα δεν είπα πουθενά ότι πάει μονοβολο στα 100 με όλα τα φυσιγγια μίλησα για κάποιες βολές με συγκεκριμένα φυσιγγια
Το πολύ πιο σφιχτά το έχω ακούσει πολλές φορές αλλά δεν το έχω δει.και για πολύ σφιχτες τουφεκιες ΜΕ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ
Δεν θα σου απαντάω αλλά και εσύ μην πετάς μπηχτές και υπονοούμενα σε κάθε μήνυμα σου εγώ τιμώ τα παντελονια μου και σου απάντησα στα ίσα δεν πετάω καρφιά στα λόγια σου τώρα για τις απειλές σου αστες για εκεί που σε παίρνει
Λοιπόν επειδή νομίζω ότι μιλάω Κινέζικα δεν είπα πουθενά ότι πάει μονοβολο στα 100 με όλα τα φυσιγγια μίλησα για κάποιες βολές με συγκεκριμένα φυσιγγια και για πολύ σφιχτες τουφεκιες ΜΕ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ
Πάρα πολλές με κώνο ναααα πουλιούνται γιατί "αχρηστεύεται" η κάνη με τα ανοιχτά τσοκ.Αυτο που με ειχε προβληματισει ειναι οτι πολλες που εβλεπα να πουλιουνται στο car ηταν οι περισσοτερες με πειραγμενες καννες κωνος porting και παει λεγοντας
6.5 εδώ μέσα το εχω διαβάσει.Αν μπορέσεις Ρώτα. Να δω την διαφορά plus με hp
Έχει πιο σφιχτό αυλό, άρα έπρεπε να τα πάει πιο σφιχτά.
Πες του τέτοια τώρα να δοκιμάσει ότι 391 υπάρχει στην περιοχή και να μετρήσω κάνα εκατομμύριο σκάγια.
Αλήθεια τώρα μιλάς για λαγούς σε εμένα? Έχεις παρουσιάσει ότι έχω πει όπως το θέλεις. Και τι να πιστέψω όταν σου βάζουν δοκιμή με 34 κσι εσυ απαντάς με δοκιμή στα 36 για να δείξεις πιο πυκνή?ΘΕΜΑ
Κυνηγετικες Πυριτιδες Σελιδα 190 .Απαντηση 3.792
'' Δεν ήθελα να θίξω κανένα και αν μπορέσει κάποιος να μου βγάλει το Wing να πετάει η τουφεκια πίσω τους λαγους και να τους κάνει τρύπες στα 100 + μετρα και όχι τυχαία τότε θα το γυρίσω και εγω στην ιδιογωμοση μέχρι τότε ψηφίζω εμπορικα''
Ευτυχως που τα γραπτα μενουν....τα λογια του αερα οχι...
Εαν εσυ τιμας τα παντελονια σου σκεψου τι θα ελεγες....εαν φορουσες και κιλοτα !!!
Οσο για τα ''καρφια σου''....οταν παραλαβω τα φυσιγγια που ριχνεις...θα σου αποδειξω οτι δεν
μπορεις να μας παραμυθιαζεις λεγοντας για τρυπες στους λαγους στα 100 μετρα !!
Δεν εχεις ουτε κοτσια ουτε ''αντερα'' να κανεις δοκιμες...αλλωστε ξερεις οτι θα εκτεθεις...και ΔΕΝ μπορεις
να υποστηριξεις αυτα που λες !!
Καλα ειπα ...μια ετσι μια γιουβετσι εισαι...100 μετρα με τις τρυπες στον λαγο ...τωρα μας το γυρισες
για πολυ σφιχτες τουφεκιες...
Εισαι τοσο ασχετος που δεν γνωριζεις οτι το Ν4 στα 100 μετρα δεν τρυπαει ουτε χαρτοπετσετα
οχι λαγο !!!
Και εχεις και το θρασσος να υποτιμας την νοημοσυνη μας...
Και για να σε προλαβω...γιατι το ειπες και αυτο...χεστικα εαν δεν πιστευεις τις δοκιμες μου...
Κανε και ....Δειξε μας τις δικες στα 100 μετρα...να δουμε εαν εισαι αντρας...ή ''αντρας'' !!!
Βασιλη μου πας πρωτα στο αιτιατο και οχι στο αιτιο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΠΕΙΡΑΞΑΝΕ?Πάρα πολλές με κώνο ναααα πουλιούνται γιατί "αχρηστεύεται" η κάνη με τα ανοιχτά τσοκ.
Και όχι μόνο οι μπεκάτσια.
Εκανες κώνο; ;;; γιατί ποιος ο λογος;; αν ήταν θέμα κατανομής στην μπεκάτσα μας συμφέρει αν είναι η κάννη διασποράςΦιλε μου το οπλο το εχω, ειναι πιστευω ιδανικο για το συγκεκριμενο κυνηγι(μπεκατσα...) που απο οτι εχω καταλαβει ειναι το βασικο σου κυνηγι μαζι με την περδικα...Εγω το χρησιμοποιω και στο λαγο μια και κυνηγαω καβαλα και δεν εχω κανενα παραπονο(η αληθεια ειναι οτι της εχω κανει κωνο ,οχι μεγαλο ενα τοσο δα...)Αν σε παιρνει οικονομικα πας το επωμιζεις και αν δεις οτι σου κανει το χτυπας..
Περα απο την πλακα πριν απο αυτο το οπλο δεν ειχα πειραξει ποτε μου οπλο ουτε καν aftermarket τσοκ δεν ειχα αγορασει ποτε... τι να πω μπορει να ετυχα στην περιπτωση δεν ξερω...Αυτο που με ειχε προβληματισει ειναι οτι πολλες που εβλεπα να πουλιουνται στο car ηταν οι περισσοτερες με πειραγμενες καννες κωνος porting και παει λεγοντας(εγω την αγορασα το 13 μεταχειρισμενη...) αν αυτο σημαινει κατι...
Δεν ξερω μπορει να ετυχα στην περιπτωση κατα τα αλλα παντως το οπλο ειναι τελειο...Παντως αν την παρεις πρωτα την κυνηγας και μετα κανε οτι θελεις...
(Σιγα μην την παρεις τωρα με αυτα που σου ειπα...)
Παντως οπως λεει και ο φιλος ο Αρης το οπλο ειναι λαχειο και οτι κατσει στον καθενα...
7 είναι τι να μας πουν τα benelli και τα beretta 18. 3 και 4 με τους κώνους των 2 ? Τα σκάγια τους απο τη βίαιη μετάβαση όταν βγαίνουν από την κάνη είναι φακες6.5 εδώ μέσα το εχω διαβάσει.
www arvest bank
Κερνάω και τις άλλες και με αφτερ μαρκετ τσοκ ή urica 391 18.3 lm gemini
Τι τσοκ έχεις?Συσσωματώσεις ...
Το πολύ πιο σφιχτά το έχω ακούσει πολλές φορές αλλά δεν το έχω δει.
Με κάποια φυσίγγια και τσοκ, ... ναι είναι δυνατό.
Δεν μιλάω για εικόνα, μιλάω να την μετρήσεις την τουφεκιά.
Πχ αυτή την τουφεκιά στα 36,5μ με 36gr #3 την βρίσκεις φυσιολογική, ανοιχτή, κλειστή ή μπάλα ?
View attachment 69119
Η κατανομη της μια χαρα ηταν απλα δυσκολευοταν λιγο να σκοτωσει ή μπορει εγω να δυσκολευομουν να σκοτωσω με αυτην...Εκανες κώνο; ;;; γιατί ποιος ο λογος;; αν ήταν θέμα κατανομής στην μπεκάτσα μας συμφέρει αν είναι η κάννη διασποράς
Θα τους το είπε ο οπλουργός ή θα ακούσανε ότι σκοτώνουν καλύτερα.Βασιλη μου πας πρωτα στο αιτιατο και οχι στο αιτιο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΠΕΙΡΑΞΑΝΕ?
Ωχ ωχ ωχ μην τα πετάς έτσι και δεν θα κοιμηθούν οι νεροσολινακιδεςΗ κατανομη της μια χαρα ηταν απλα δυσκολευοταν λιγο να σκοτωσει ή μπορει εγω να δυσκολευομουν να σκοτωσω με αυτην...