Beretta Team Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Αλήθεια τώρα μιλάς για λαγούς σε εμένα? Έχεις παρουσιάσει ότι έχω πει όπως το θέλεις. Και τι να πιστέψω όταν σου βάζουν δοκιμή με 34 κσι εσυ απαντάς με δοκιμή στα 36 για να δείξεις πιο πυκνή?

Ολο δικαιολογιες εισαι...Χανω τον χρονο μου με σενα...
ΑΝΟΙΞΕ τα ματια σου...εβαλα και με 34 γραμμαρια..
Παρε και μια με 33,5 γραμμαρια...

εικόνα_Viber_2020-10-26_13-16-14.jpg
εικόνα_Viber_2020-10-26_13-16-43.jpg

Εγω δεν λεω ΦΟΥΣΚΕΣ σαν και και σενα...Οτι λες αποδειξε το !!
Προσπαθεις να παραποιησεις τα οσα γραφεις...
Και ποιος εισαι εσυ που δεν θα μιλησω για λαγους ???
Οταν σκοτωνα εγω λαγους...εσυ ησουν αγεννητος....μεγαλη ιδεα εχεις για τον εαυτο σου..
Εχει λαγαδες το φορουμ...που εσυ δεν κανεις ουτε τα ''καλαμπαλικια''τους να κουβαλας !!!

Ερώτηση άσχετου (εμένα):
Η τουφέκια που ζητάμε πρέπει να είναι τεζα σφιχτή η να είναι όσο το δυνατόν πιο ανοικτή και ομοιόμορφη και στα κενά να μην χωράει το συγκεκριμένο θήραμα που κυνηγάμε η το δισκάκι σε ένα εύρος απόστασης (15-25, 25-40 κλπ);
Αυτό δεν καθορίζεται από το τσοκ και το φυσιγγι (βάρος γόμωσης και μέγεθος σκαγιων);
Αν θέλετε απαντάτε.
Δε ξέρω περισσότερα να πω.
Μια χαρά τα λες ... απλά "τα παιδία παίζει" τώρα ... και εγώ μέσα σε αυτούς.

Ολο δικαιολογιες εισαι...Χανω τον χρονο μου με σενα...
ΑΝΟΙΞΕ τα ματια σου...εβαλα και με 34 γραμμαρια..
Παρε και μια με 33,5 γραμμαρια...

View attachment 69120
View attachment 69121

Εγω δεν λεω ΦΟΥΣΚΕΣ σαν και και σενα...Οτι λες αποδειξε το !!
Προσπαθεις να παραποιησεις τα οσα γραφεις...
Και ποιος εισαι εσυ που δεν θα μιλησω για λαγους ???
Οταν σκοτωνα εγω λαγους...εσυ ησουν αγεννητος....μεγαλη ιδεα εχεις για τον εαυτο σου..
Εχει λαγαδες το φορουμ...που εσυ δεν κανεις ουτε τα ''καλαμπαλικια'' να κουβαλας !!!
Τώρα έβαλες άλλη πηγαινε πίσω και δες ότι σε αυτή που έβαλε το άλλο το παλικάρι με τα 34 έβαλες απάντηση με δοκιμες με 36 γραμμάρια . Και σου ξανά είπα όταν μιλάμε οι δύο μας δεν θα βάζεις άλλους στη μέση οι άλλοι λαγαδες είναι για την πάρτη τους εγώ μιλάω για εμένα

7 είναι τι να μας πουν τα benelli και τα beretta 18. 3 και 4 με τους κώνους των 2 ? Τα σκάγια τους απο τη βίαιη μετάβαση όταν βγαίνουν από την κάνη είναι φακες
Τα βλέπεις στον αέρα ?
Αν είναι φακές γιατί έχουν την ίδια συγκέντρωση και διάτρηση ?
Έχεις ρίξει με πραγματικά σκάγια φακές να δεις συγκέντρωση ?

Η τουφέκια που ζητάμε πρέπει να είναι τεζα σφιχτή η να είναι όσο το δυνατόν πιο ανοικτή και ομοιόμορφη και στα κενά να μην χωράει το συγκεκριμένο θήραμα που κυνηγάμε η το δισκάκι σε ένα εύρος απόστασης (15-25, 25-40 κλπ)
Ακριβως οπως το ειπες...

Τα βλέπεις στον αέρα ?
Ίδια συγκέντρωση και διατρηση με τι ? Και στα πόσα μετρα ? Εντάξει αν βγάζεις τώρα όλους τους κυνηγους που το παραδέχοντε ότι έχουν χάλια τουφεκια αυτές οι κανες και όσο πιο ζωηρό το φυσιγγιο τόσο χειρότερα και τους ειδικούς που τα λενε πάω πάσο

Ερώτηση άσχετου (εμένα):
Η τουφέκια που ζητάμε πρέπει να είναι τεζα σφιχτή η να είναι όσο το δυνατόν πιο ανοικτή και ομοιόμορφη και στα κενά να μην χωράει το συγκεκριμένο θήραμα που κυνηγάμε η το δισκάκι σε ένα εύρος απόστασης (15-25, 25-40 κλπ);
Αυτό δεν καθορίζεται από το τσοκ και το φυσιγγι (βάρος γόμωσης και μέγεθος σκαγιων);
Αν θέλετε απαντάτε.
Δε ξέρω περισσότερα να πω.

Το ποιο δυσκολο απο ολα ειναι να εχεις ομοιομορφη κατανομη στον κυκλο...Ασχετα απο τα γραμμαρια
νουμερο σκαγιων και τσοκ...
Παντα παιζει σημαντικο ρολο η αποσταση και το θηραμα...που κυνηγας...Οταν κυνηγας σε αποστασεις
μεχρι 25-35 τσιχλα και τα 24 γραμμαρια σκαγια Ν9 σε καλυπτουν απο 40 μετρα και πανω αρχιζουν τα ''ζορια'' .
ΠΧ..Δεν πας στην φασσα - παπι - λαγο με 34 γραμμαρια σκαγια οταν οι βολες ειναι απο 50 +μετρα.
Το πληθος σκαγιων δεν σε καλυπτει ωστε να εχεις επιτυχιες..Οσο κατεβαινεις σε νουμερο σκαγιων....
πρεπει να ανεβαινεις και σε γραμμαρια ωστε να εχεις το απαιτουμενο πληθος σκαγιων για το καθε θηραμα...
Τα τσοκ τα επιλεγεις αναλογα την αποσταση που κυνηγας...οσο ποιο μικρη αποσταση τοσο και ποιο
ανοιχτο τσοκ...οσο ποια πολλα τα μετρα τοσο ποιο κλειστο...Τα πολλα μετρα θελουν φουλ τσοκ.
Δεν ξερω εαν σε καλυψα...αλλα ετσι ειναι τα πραγματα.

Θα τους το είπε ο οπλουργός ή θα ακούσανε ότι σκοτώνουν καλύτερα.
Δεν παει ετσι ρε Βασιλη...εχεις ενα σκεπτικο και βαση αυτου τα κατευθυνεις ολα προς τα εκει...Εμενα δεν ηρθε κανενας οπλουργος να μου πει τιποτα ...στο χωριο μου λεμε" οποιου του πονει κωλος παει στο γιατρο..." δεν ηρθε οπλουργος σε μενα εγω πηγα σε αυτον οπως και οι υπολοιποι πιστευω κατι ειδαν(το θεμα ειναι τι ειδαν...?) που δεν τους αρεσε και εκαναν αυτην την κινηση...Και να σου πω και κατι ενας κωνος κανει 100 ευρω οσο ενα τσοκακι η δυο κουτια φυσιγγια απο εκεινα τα "καλα" που παιρνεις εσυ δεν ειναι και κατι το τραγικο σε θεμα κοστους... οσο για το θεμα της ασφαλειας που λετε αν υπηρχε τετοιο θεμα δε θα ηταν τοσο διαδεδομενοι οι after market κωνοι στην Αμερικη(απο οτι εχω διαβασει εδω μεσα γιατι εγω απο Αμερικη δεν...) γιατι εκει παιζουν μηνυσεις ,δικαστηρια,ιστοριες και τετοια....η κατι αλλοι που λενε να περασουν ξανα απο τραπεζα δοκιμης ουτε και αυτο παιζει γιατι παρα πολλα οπλα που παιζουν στο εμποριο(αμερικανικα τουρκικα δεν εχουν σφραγιδες δοκιμης...)
Οποτε πιο το προβλημα?Τι σας πειραζει αν ο αλλος εκανε κωνο γουστο του καπελο του,αν εκανε μαλακια ο ιδιος θα τη λουστει και κανενας αλλος,ωρες ωρες μου θυμιζετε την ιστορια με την αλεπου αλλα απο την αναποδη...Και το αλλο το τραγικο ειναι που καποιοι που δεν εχουν κανει κωνο μιλανε για τα αποτελεσματα του λες και κυνηγανε χρονια με κωνο(αχρηστευει τα κλειστα τσοκ .δεν μπορεις να κυνηγησεις με ανοιχτα γιατι βγαζει πολυ κλειστη ντουφεκια, εχει αναδρομο Ερμη και παει λεγοντας...)
Μεγαλα παιδια ειμαστε και ο καθενας κανει οτι καταλαβαινει...

Και αυτοι που δεν σημαδευουν καλα η δεν μπορουν να υπολογισουν αποστασεις....και ριχνουν 5-6000 φυσιγγια τι βλεπουν Γιαννη μου ???
Το χαρτονι δειχνει την διαφορα φιλε....!!!!
Ο καψοφυσεκης εξαιρείται από όλα τα τεστ Νίκο αυτός που σηκώνει και ρίχνει στις τσίχλες σαν το ,raniero testa.

Τώρα έβαλες άλλη πηγαινε πίσω και δες ότι σε αυτή που έβαλε το άλλο το παλικάρι με τα 34 έβαλες απάντηση με δοκιμες με 36 γραμμάρια . Και σου ξανά είπα όταν μιλάμε οι δύο μας δεν θα βάζεις άλλους στη μέση οι άλλοι λαγαδες είναι για την πάρτη τους εγώ μιλάω για εμένα

Λοιπον ....Αυτο που καταλαβα...μαλλον καπου ''χανεις στροφες''.....και δεν καταλαβαινεις τι σου λεμε...
δεν εξηγειται αλλιως η κατασταση σου !!
Αυτα που ειχα να σου πω στα ειπα...Εσυ δεν καταλαβαινεις ουτε τι λες...ουτε τι σου λενε...τα δικα σου
δικα σου και τα δικα μας δικα σου....
Σου βαζω και διαβαζεις τα οσα εχεις εσυ γραψει....και αντι να ντρεπεσαι...εσυ αλλου βρεχει...
Τι αλλο να σου πω...οτι και να πω τσαμπα θα παει !!!

Τα βλέπεις στον αέρα ?

Εγω αμφιβαλλω εαν εχει πιασει οπλο στα χερια του....Περιοδικα διαβαζει...βιντεο βλεπει...δεν τα
καταλαβαινει και καλα....και γι'αυτο ολο τα μπαχαλο...
Δεν ξερει τι του γινεται..!!!

Πάντως έχω την εντύπωση ότι η κάννη της 391 δεν έχει την τεχνολογία της Α400 σε θέμα κώνου.Ναι μεν ειναι και η 2 optima άρα 18.6 αυλό αλλά σύμφωνα με το site της beretta τον κώνο της τον ονομάζει τεχνολογία steelium,steelium plus,steelium pro.
Η 391 δεν είναι steelium.

Το ποιο δυσκολο απο ολα ειναι να εχεις ομοιομορφη κατανομη στον κυκλο...Ασχετα απο τα γραμμαρια
νουμερο σκαγιων και τσοκ...
Παντα παιζει σημαντικο ρολο η αποσταση και το θηραμα...που κυνηγας...Οταν κυνηγας σε αποστασεις
μεχρι 25-35 τσιχλα και τα 24 γραμμαρια σκαγια Ν9 σε καλυπτουν απο 40 μετρα και πανω αρχιζουν τα ''ζορια'' .
ΠΧ..Δεν πας στην φασσα - παπι - λαγο με 34 γραμμαρια σκαγια οταν οι βολες ειναι απο 50 +μετρα.
Το πληθος σκαγιων δεν σε καλυπτει ωστε να εχεις επιτυχιες..Οσο κατεβαινεις σε νουμερο σκαγιων....
πρεπει να ανεβαινεις και σε γραμμαρια ωστε να εχεις το απαιτουμενο πληθος σκαγιων για το καθε θηραμα...
Τα τσοκ τα επιλεγεις αναλογα την αποσταση που κυνηγας...οσο ποιο μικρη αποσταση τοσο και ποιο
ανοιχτο τσοκ...οσο ποια πολλα τα μετρα τοσο ποιο κλειστο...Τα πολλα μετρα θελουν φουλ τσοκ.
Δεν ξερω εαν σε καλυψα...αλλα ετσι ειναι τα πραγματα.
Απόλυτα. Έτσι το αντιλαμβάνομαι κι εγώ.

Μεγαλα παιδια ειμαστε και ο καθενας κανει οτι καταλαβαινει...
Εννοείται ...
Καταρχήν σε εκτιμώ ...
Μην κοιτάς μεμονωμένες περιπτώσεις όπως εσύ, μιλάω για την πλειονότητα.
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Σκέφτομαι-να-αγοράσω.4538/page-164#post-859529

Ένας που έχει κάνει ή έχει αποφασίσει να κάνει κώνο ας προχωρήσει.
Ένας που ψάχνεται θα τον συμβούλευα να μην κάνει εκτός αν έχει όντως προβληματική κάνη (στον κώνο).

Οποιοδήποτε όπλο μπορεί να βάλει τα σκάγια που βάζει ένα άλλο όπλο (με κώνο) στον κύκλο αλλάζοντας φυσίγγι και τσοκ.
Και το φυσίγγι δεν χρειάζεται να είναι ακριβό.
Απλώς βαριόμαστε να ψάξουμε, πέφτει και η σχετική πλύση εγκεφάλου ότι "σκοτώνει καλύτερα" και οι "benelli δεν σκοτώνουν παρά μόνο με κώνο" οπότε σου λέει ο άλλος ... δεν .sex hard. θα τον κάνω.

Πάντως έχω την εντύπωση ότι η κάννη της 391 δεν έχει την τεχνολογία της Α400 σε θέμα κώνου.Ναι μεν ειναι και η 2 optima άρα 18.6 αυλό αλλά σύμφωνα με το site της beretta τον κώνο της τον ονομάζει τεχνολογία steelium,steelium plus,steelium pro.
Η 391 δεν είναι steelium.
Οι Optima Urica και α400 ρίχνουν ακριβώς ίδιο σαν φωτοτυπία στο λέω γιατί τις έχω ρίξει δίπλα δίπλα σε χαρτί ίδιο μήκος κάνης και τα 2 μαμά τσοκ. Τα δικανα με τις προ ίσως διαφορετικά δεν έχω ρίξει

Οι Optima Urica και α400 ρίχνουν ακριβώς ίδιο σαν φωτοτυπία στο λέω γιατί τις έχω ρίξει δίπλα δίπλα σε χαρτί ίδιο μήκος κάνης και τα 2 μαμά τσοκ. Τα δικανα με τις προ ίσως διαφορετικά δεν έχω ρίξει
Δεν αμφιβάλω Νίκο απλά μια παρατηρηση ήταν σχετικά με steelium και plus.Πχ η upland στο site αναφέρει κάννη steelium plus.

Status
Not open for further replies.
Back