Και έχει αλλάξει ότι όπλο και μάρκα θέλεις....για να σε προλάβω..... Remington,benelli, Beretta,fabarm,franchi...... μπορεί να μου διαφεύγει και κάποια.....
Με μονοβολο ;Πριν 15 χρόνια έριξα πολλά φυσίγγια για να καταφέρω να κτυπαω έναν άδειο κάλυκα τρεις φορές.....στον αέρα....το κατάφερα πολύ εύκολα με μία auto 5 του συγκυνηγου μου 66 εκατοστά full τσοκ και πολλές φορές την ίδια μέρα...... όλα είναι θέμα εξάσκησης και αντίληψης.....
Με ότι θέλεις Λευτέρη...Με μονοβολο ;
Πολύ ωραία τουφεκιά φίλε!Άλλη μια εδώ 67.4 cx2000 mb32 1.60x30 n9 με μισοταπα diamante και κλείσιμο 56.5, 30 μέτρα με 4* της 391. Το χαρτί ειναι 76x76 και τα σκαγια 372
View attachment 69144
Θα ρίχνουμε μαζί δίπλα δίπλα..... και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο.....θα πιούμε μπύρες ή vat 69 που έγινε μόδα......Με μονοβολο ;
Ωραία....., ωστόσο είχα γεμίσει και με p.skeet την οποία δεν εριξα σε χαρτί, αλλά έγινε το βασικό μου φυσίγγι στα περπατητα!Πολύ ωραία τουφεκιά φίλε!
αν θελεις δοκιμασε 688 μβ32 175 ×29 ακουιλα 28 + φελλό 2χλ +1,2 αλευρι , 8αστερο και ρελι με λαναρα. σε νουμ 3 ειναι 151 σκαγια δεν φαντάζεσαι τι κανει σε αυλο 18,2 μεχρι τον Δεκέμβρη.Ωραία....., ωστόσο είχα γεμίσει και με p.skeet την οποία δεν εριξα σε χαρτί, αλλά έγινε το βασικό μου φυσίγγι στα περπατητα!
Ρε το ξερω ότι είναι πίσω από το κοντάκι το πρόβλημα.. ένας χωριανος μου έχει κάνει με ΜΟΝΟΚΑΝΝΟ 29 ΜΠΕΚΆΤΣΕΣ και σε άλλο κυνήγι 18 ΠΈΡΔΙΚΕΣ τον είχε και ο πατέρας μου στην δουλειά δεν είναι παραμύθια...Σε διαβάζω τόσες μέρες.. τσάι από δω, τσάι από κει.....οι μπεκάτσες στην Κριμαία και την οροσειρά του Καυκάσου είναι όλες αρσενικές και έχουν ένα όνομα γραμμένο στα..... φρύδια τους.......ΧΟΜΠΙΣΤΑΣ......με κεφαλαία γράμματα.... Στο έχω ξαναπεί.....τα χέρια που κρατάνε το όπλο σκοτώνουν.....βρες ένα καλό σκοπευτή και δως του ότι όπλο θέλεις...... εσένα πρέπει να σε γνωρίσω με ένα φίλο..... κυνηγάει τα πάντα μόνο με κανη πάνω από 71 εκατοστά και μόνο full τσοκ.....θα σε χορτάσει τσάι και λουκούμι.....
Θα το δοκιμάσω και με το pose (18.2) αλλά έχω μαχαίρι λαναρα 6* , στροφειο OMV sp2 μπρούτζινο και 2 στάδια.αν θελεις δοκιμασε 688 μβ32 175 ×29 ακουιλα 28 + φελλό 2χλ +1,2 αλευρι , 8αστερο και ρελι με λαναρα. σε νουμ 3 ειναι 151 σκαγια δεν φαντάζεσαι τι κανει σε αυλο 18,2 μεχρι τον Δεκέμβρη.
Ξέρεις γιατί έκανε με μονοκανο τόσα πουλιά; Επειδή σκεφτόταν ότι δεν έχει άλλη ευκαιρία..... Και πατούσε τη σκανδάλη όταν ήταν σίγουρος και όχι στο περίπου.....γι αυτό σου λέω να πάρεις δίκανο..... έχεις μέρη που ρίχνεις μία ή δύο με το ζόρι τουφεκιές και θέλεις καραμπίνα...... επειδή έτσι πιστεύεις ότι σε βολεύει...... ή επειδή δοκίμασες στα 16 σου και τώρα είσαι τα διπλάσια....ΤΑ ΧΕΡΙΑ σκοτώνουν...Ρε το ξερω ότι είναι πίσω από το κοντάκι το πρόβλημα.. ένας χωριανος μου έχει κάνει με ΜΟΝΟΚΑΝΝΟ 29 ΜΠΕΚΆΤΣΕΣ και σε άλλο κυνήγι 18 ΠΈΡΔΙΚΕΣ τον είχε και ο πατέρας μου στην δουλειά δεν είναι παραμύθια...
Αλλα και αυτος έκοβε τα κοντάκια με την σένα γιατί είναι 1.65.
Μετά με την ραφαελο έκανε στο σήκωμα όσα φυσίγγια είχε αλλά δίκαννο δεν είχε ποτέ..Ξέρεις γιατί έκανε με μονοκανο τόσα πουλιά; Επειδή σκεφτόταν ότι δεν έχει άλλη ευκαιρία..... Και πατούσε τη σκανδάλη όταν ήταν σίγουρος και όχι στο περίπου.....γι αυτό σου λέω να πάρεις δίκανο..... έχεις μέρη που ρίχνεις μία ή δύο με το ζόρι τουφεκιές και θέλεις καραμπίνα...... επειδή έτσι πιστεύεις ότι σε βολεύει...... ή επειδή δοκίμασες στα 16 σου και τώρα είσαι τα διπλάσια....ΤΑ ΧΕΡΙΑ σκοτώνουν...
Ο συγκυνηγος μου είναι αριστερόχειρας με κυρίαρχο αριστερό μάτι..... χρόνια κυνηγούσε με δεξιά όπλα.....( Beretta 687,benelli beccacia l , fabarm elos, browning auto 5, Remington 1100,robust 222......) Του έφευγαν οι μπεκάτσες..... πήγε έφτιαξε κοντάκια αριστερά στα δύο όπλα του ( elos και montefeltro left).... δοκίμασε πολλά διαφορετικά φυσίγγια....του έλεγα όλα τα χρόνια..... κάνε ξηρά προπόνηση..... έδωσε λεφτά για να φτιάξει κοντάκια αριστερά στα δύο όπλα του.... απολύτως στα μέτρα του..... φέτος το Φλεβάρη έφτασε να κυνηγάει με το εργοστασιακό κοντάκι του fabarm επειδή ήταν 200 γραμμάρια ελαφρύτερο από το custom αριστερό στα μέτρα του και πήρε όσες μπεκάτσες τουφεκισε.....Μετά με την ραφαελο έκανε στο σήκωμα όσα φυσίγγια είχε αλλά δίκαννο δεν είχε ποτέ..
Θα παρω ΜΟΝΟΚΑΝΝΟ
Τι να κάνουμε κάποιοι έχουν ταλέντο...Ο συγκυνηγος μου είναι αριστερόχειρας με κυρίαρχο αριστερό μάτι..... χρόνια κυνηγούσε με δεξιά όπλα.....( Beretta 687,benelli beccacia l , fabarm elos, browning auto 5, Remington 1100,robust 222......) Του έφευγαν οι μπεκάτσες..... πήγε έφτιαξε κοντάκια αριστερά στα δύο όπλα του ( elos και montefeltro left).... δοκίμασε πολλά διαφορετικά φυσίγγια....του έλεγα όλα τα χρόνια..... κάνε ξηρά προπόνηση..... έδωσε λεφτά για να φτιάξει κοντάκια αριστερά στα δύο όπλα του.... απολύτως στα μέτρα του..... φέτος το Φλεβάρη έφτασε να κυνηγάει με το εργοστασιακό κοντάκι του fabarm επειδή ήταν 200 γραμμάρια ελαφρύτερο από το custom αριστερό στα μέτρα του και πήρε όσες μπεκάτσες τουφεκισε.....
Εγώ δεν είπα να την αλλάξεις ή να τη δώσεις.... αλλά για μπεκάτσα στα μέρη που κυνηγάς είναι άβολη..... από εκεί και πέρα.... δικό σου το μαχαίρι και το πεπόνι.....Τι να κάνουμε κάποιοι έχουν ταλέντο...
Την μπερεττα δεν την αλλάζω ο @gvp9000 σε εβαλε;;;
Εξαρτάται τι έριχναν και τι προσδοκίες είχαν.Φίλε μου τα ίδια έλεγαν και για τους τέρμα διευρυμένους αυλους και πολλοί που τα πίστευαν έπαιρναν κάτι browning καταμπινες και δίκανα και την επόμενη βδομάδα τα πούλαγαν όσο όσο
Σταυρε πιστεύεις πραγματικά ότι έφταιγαν τα όπλα;Φίλε μου τα ίδια έλεγαν και για τους τέρμα διευρυμένους αυλους και πολλοί που τα πίστευαν έπαιρναν κάτι browning καταμπινες και δίκανα και την επόμενη βδομάδα τα πούλαγαν όσο όσο