Προσπαθούν τα benelli να γίνουν κάννεςΞέρεις τι κάνουν με αυτο έτσι?
Προσπαθούν τα benelli να γίνουν κάννεςΞέρεις τι κάνουν με αυτο έτσι?
Μην πιστεύεις ότι ακούς.υπόλοιπους εκατομμύρια κυνηγούς που αγοράζουν εμπορικά και μερικές κάννες είναι πολύ επιλεκτικές.
Κάνε εσύ συγκριτικές γιατί αυτές που κάνουμε εμείς δεν θα τις πιστέψεις.Λοιπόν ο ένας κάνει δοκιμές με 34 γραμμάρια κσι ο άλλος με 36 πολύ δίκαια η σύγκριση κσι κάπως έτσι προσπαθεί να μας πείσει ότι δεν κάνουν διαφορά οι κανες θα ήταν βέβαια ενδιαφέρον να ρίχνουν δύο φυσιγγια ίδια εστω και ιδιογωμοση αφού τη γουστάρουμε τόσο από μια κάνη με τον απλό κώνο και τα απλά τσοκ και τον απλό αυλό είτε beretta είναι είτε μπενελι κσι από μια Οptima μπας και το καταλάβουν κάποιοι που μάλλον δικαιολογούν τις αστοχίες τους όταν κατηγορούν τα φυσιγγια τα εμπορικά που κυνηγάνε οι περισσότεροι κυνηγοι
Γιατί ρωτάς Σταύρο ?34 γραμμάρια έριξες έτσι?
Κοίτα να έρθεις σύντομα κάτω...Γιατί ρωτάς Σταύρο ?
Η optima διαλέγει γραμμάρια ?
Εσύ μάλλον δεν έχεις κάνει δοκιμές για να αναφέρεις κώνο και αυλό.Δεν έχουμε ιδέα από όπλα ήξερες ότι η optima έχει μεγαλύτερο κώνο πιο φαρδύ αυλό και καλύτερα τσοκ ? Από κάποιον που δεν ξέρει από όπλα...
Θα αργήσω μάλλον ... ρίξε εσύ και βγάλε φωτό τον πίνακα ... θα τις φτιάξω εγώ ...Κοίτα να έρθεις σύντομα κάτω...
Μόλις πάρεις την μπεκάτσια ... τράβα την κατευθείαν για κώνο
Κάνε μόνος σου ΣΩΣΤΕΣ δοκιμές ... αυτή είναι η συμβουλή που σου δίνω.Δηλαδή οι εταιρείες κάνουν πειράματα και βγάζουν οπλα με διαφορετικούς αυλους ?
Πήγαινε πλήρωσε και εσύ ένα κατοστάρικο να τον κάνεις μεγαλύτερο τον κώνο απ όσο είναι ... λογικά θα σκοτώνεις ακόμα μακρύτερα και θα έχεις ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Και οι κυνηγοι που πάνε και επιμηκύνουν τον κώνο σαν πείραγμα για καλύτερα αποτελέσματα πάλι κάνουν πειράματα?
Δεν έχουμε ιδέα από όπλα ήξερες ότι η optima έχει μεγαλύτερο κώνο πιο φαρδύ αυλό και καλύτερα τσοκ ? Από κάποιον που δεν ξέρει από όπλα...
Για αυτό ψάχνεις ακόμα θαυματουργή κάνη ...Θαυματουργές κανες βλέπουν όσοι ρίχνουν πολλά φυσίγγια εμπορικά σε διάφορα θηράματα και συνθήκες εφόσον σκοπεύουν καλά και υπολογίζουν σωστά αποστάσεις ,σίγουρα δεν θα τις δουν όσοι ριχνουν 200φυσιγγια το χρόνο στο θήραμα και 1000 σε χαρτόνια
Θαυματουργές κανες βλέπουν όσοι ρίχνουν πολλά φυσίγγια εμπορικά σε διάφορα θηράματα και συνθήκες εφόσον σκοπεύουν καλά και υπολογίζουν σωστά αποστάσεις ,σίγουρα δεν θα τις δουν όσοι ριχνουν200φυσιγγια το χρόνο στο θήραμα και 1000 σε χαρτόνια
ΌΧΙ φίλε μου. Θα έρθεις, θα ρίξεις,θα μετρήσεις,θα φωτογραφήσεις και θα μας δείξεις τα αποτελέσματα. Μην τα θέλεις όλα δικά σου. Δεν φτάνει που θα λερωσω το όπλο;;;;;;;Θα αργήσω μάλλον ... ρίξε εσύ και βγάλε φωτό τον πίνακα ... θα τις φτιάξω εγώ ...
Το στόμιο 1,5m πίσω από την πλάκα που γράφει 36m στον Ασπρόπυργο.
Ρίξε 5-6 γνωστά φυσίγγια με νορμάλ τσοκ, όποιο θέλεις.
Μην ρίξεις ψιλά και μετράω σκάγια .. από #6 και κάτω, άντε ρίξε και ένα #8.
ΟΚ μόλις έρθω θα πάρω τηλέφωνο.ΌΧΙ φίλε μου. Θα έρθεις, θα ρίξεις,θα μετρήσεις,θα φωτογραφήσεις και θα μας δείξεις τα αποτελέσματα. Μην τα θέλεις όλα δικά σου. Δεν φτάνει που θα λερωσω το όπλο;;;;;;;
Στο Σχιστο δεν είναι η πλάκα;Θα αργήσω μάλλον ... ρίξε εσύ και βγάλε φωτό τον πίνακα ... θα τις φτιάξω εγώ ...
Το στόμιο 1,5m πίσω από την πλάκα που γράφει 36m στον Ασπρόπυργο.
Ρίξε 5-6 γνωστά φυσίγγια με νορμάλ τσοκ, όποιο θέλεις.
Μην ρίξεις ψιλά και μετράω σκάγια .. από #6 και κάτω, άντε ρίξε και ένα #8.
Στον Ασπρόπυργο .. το Σχιστό έχει πινακίδα 32μ (που είναι σωστά) και τα 36,5 είναι τέρμα πίσωΣτο Σχιστο δεν είναι η πλάκα;
Όχι. ΑσπρόπυργοΣτο Σχιστο δεν είναι η πλάκα;
Τώρα αν πατήσεις στα 32 και τουρλώσεις λίγο κώλο θα ρίχνεις από τα 30,5 και θα λες 32.το Σχιστό έχει πινακίδα 32μ (που είναι σωστά)
Μην πιστεύεις ότι ακούς.
Δεν είδες όλες τις δοκιμές 1187-m2 με φθηνά εμπορικά ... τα ίδια ρίχνουν.
Έχω και αρκετές ακόμα.
Σε ούτε μια δεν είχα αξιόλογη διαφορά.
Διαφορές είχες γιατί τα τσοκ ήταν ανοιχτά και η μικρές διαφορές μεταξύ τους μεγεθύνονται.
Κάνε εσύ συγκριτικές γιατί αυτές που κάνουμε εμείς δεν θα τις πιστέψεις.
Δείξε μας τα αποτελέσματα.