Το DT 11 ζυγίζει 30γρ πιο πολύ από το ase90 που είναι 1060γρ. και το DT10 είναι στο 1 κιλό αν θυμάμαι καλά όπως και η βάση των ΜΧ8. Δεν έχω βγάλει φωτό να το ποστάρω αλλά όταν το βγάλω θα το ποστάρω.
Το DT 11 ζυγίζει 30γρ πιο πολύ από το ase90 που είναι 1060γρ. και το DT10 είναι στο 1 κιλό αν θυμάμαι καλά όπως και η βάση των ΜΧ8. Δεν έχω βγάλει φωτό να το ποστάρω αλλά όταν το βγάλω θα το ποστάρω.
εγω την ειδα και την δοκίμασα γιατι την ειχα στης επιλογές μου.Ερχεται με βιδα παπιας για λειτουργια χωρις προεκταση?
Αν ναι εχει μειωτηρα?
Το μηκος (LOP) κοντακιου απο καινουργιο ποσο ειναι?
Εχει μειωτηρα για την προεκταση?
Ποσα παιρνει η αποθηκη χωρις προεκταση και μειωτηρα?
Ειναι μπροστοβαρη? (θα την προτιμουσα να ειναι)
Eρχεται με αορτηριουχους (για προεκταση και χωρις)?
Το Kick Off Plus ειναι οσο καλο λενε? Μπορω να τρωω πιτογυρο ενω τουφεκιζω χωρις να γινομαι ολος τζατζικια?
Εισαι κατοχος και αν ναι γιατι δεν λεγεσαι George_1301?
Συμφωνείς με τις απαντήσεις του George M2?εγω την ειδα και την δοκίμασα γιατι την ειχα στης επιλογές μου.
Λοιπόν μάριε εγώ το είδα το όπλο και το δοκίμασα είναι ακριβώς όπως τα λέει με μία διαφορά για εμένα ότι εάν βγάλεις την μπροστινή αποθήκη δεν κάνει για πολύ μπροστόβαρο Έχει βέβαια το βάρος μπροστά αλλά στο δίνει το βάρος πιο πολύ στο χειροφυλακτήρα και όχι μπροστά μπροστά στην κάνη όπως το δίνουν άλλα δηλαδή πάει το βάρος και λίγο προς το κέντρο όχι μπροστά μπροστά.Το κοντάκι εγώ αυτό που δοκίμασα ήταν το μακρύ και δεν μου ερχόταν καλά πρέπει να ήταν 37.5 μπορεί και μεγαλύτερο. Του ζήτησα να το φτιάξει για να το επωμιστώ και μου λέει αν αποφασίσεις να το πάρεις μετά θα το φτιάξουμε ε τότε του λέω είναι αργά. Τώρα να σου πω αορτιριουχους εάν έχεις την μικρή αποθήκη νομίζω ότι μπορείς να πάρεις από πάνω ή έστω ότι πρέπει να ταιριάζει κάποια βίδα από Α 400 που μπορεί να πάρει αορτιριουχο. Εγώ θα ήθελα να πω ότι γενικά ενώ μου άρεσε πολύ σαν όπλο οπτικά όταν το έπιασα δεν ήταν ακριβώς αυτό που ήθελα το ένιωθα στα χέρια μου σαν ένα συμπιεσμένο βάρος άσε που σπαστικά με το μαγαζί γιατί μία το ενα μια το άλλο τελικά δεν πήρα όπλο από εκεί. Παρόλο που είχε μία Μπερέτα Α 400 extreme της προσφοράς και μου την έδινε επειδή έχει μία γρατσουνιά μικρή 1500€. Αλλα και εκεί δεν τα βρήκαμε όχι για την τιμή του όπλου αλλά για τον τρόπο πληρωμής.Συμφωνείς με τις απαντήσεις του George M2?
Δεν είναι καλά γυαλισμένα τα σπειρώματα. Να ρθω να βάλω τα χεράκια μου; Θα φέρω και μπύρες.Για τον φιλο μου τον γιaννη τον.κοτσικο καλα καπνισματα.φιλεView attachment 52107View attachment 52108View attachment 52109View attachment 52110
Για αορτηριουχο χωρίς προέκταση πιστεύω θα την βρω την άκρη.Λοιπόν μάριε εγώ το είδα το όπλο και το δοκίμασα είναι ακριβώς όπως τα λέει με μία διαφορά για εμένα ότι εάν βγάλεις την μπροστινή αποθήκη δεν κάνει για πολύ μπροστόβαρο Έχει βέβαια το βάρος μπροστά αλλά στο δίνει το βάρος πιο πολύ στο χειροφυλακτήρα και όχι μπροστά μπροστά στην κάνη όπως το δίνουν άλλα δηλαδή πάει το βάρος και λίγο προς το κέντρο όχι μπροστά μπροστά.Το κοντάκι εγώ αυτό που δοκίμασα ήταν το μακρύ και δεν μου ερχόταν καλά πρέπει να ήταν 37.5 μπορεί και μεγαλύτερο. Του ζήτησα να το φτιάξει για να το επωμιστώ και μου λέει αν αποφασίσεις να το πάρεις μετά θα το φτιάξουμε ε τότε του λέω είναι αργά. Τώρα να σου πω αορτιριουχους εάν έχεις την μικρή αποθήκη νομίζω ότι μπορείς να πάρεις από πάνω ή έστω ότι πρέπει να ταιριάζει κάποια βίδα από Α 400 που μπορεί να πάρει αορτιριουχο. Εγώ θα ήθελα να πω ότι γενικά ενώ μου άρεσε πολύ σαν όπλο οπτικά όταν το έπιασα δεν ήταν ακριβώς αυτό που ήθελα το ένιωθα στα χέρια μου σαν ένα συμπιεσμένο βάρος άσε που σπαστικά με το μαγαζί γιατί μία το ενα μια το άλλο τελικά δεν πήρα όπλο από εκεί. Παρόλο που είχε μία Μπερέτα Α 400 extreme της προσφοράς και μου την έδινε επειδή έχει μία γρατσουνιά μικρή 1500€. Αλλα και εκεί δεν τα βρήκαμε όχι για την τιμή του όπλου αλλά για τον τρόπο πληρωμής.
και το ρωτας φερε ομως καμια βεργινα μεζε θα βαλω εγωΔεν είναι καλά γυαλισμένα τα σπειρώματα. Να ρθω να βάλω τα χεράκια μου; Θα φέρω και μπύρες.
Και παρέα και μεζέδες και μπύρες και διδάσκεις, είσαι πολλά σε ένα ρε φίλε . Αν ήσουνα Θεσσαλονίκη θα ήμουν μόνιμο τσιράκι σου ( και ξέρεις πιάνουν τα χέρια μου ε ; ).και το ρωτας φερε ομως καμια βεργινα μεζε θα βαλω εγω
302 με κάννη breda η αριστερή;Εδώ με τς γριουλες μου ανυπομονούν για την έναρξη.....
View attachment 52478
Ναι 60.5 με εξωτερικά όπως βλέπεις....18.4...εχει ρίξει πραγματικά χιλιάδες φυσίγγια....302 με κάννη breda η αριστερή;
Ένα από τα αυτογεμή που έχουν παραμείνει και θα παραμείνουν γυαλισμένα στον οπλοβαστό μου...ήταν το όπλο του πατέρα μου.Ναι 60.5 με εξωτερικά όπως βλέπεις....18.4...εχει ρίξει πραγματικά χιλιάδες φυσίγγια....
Έχω 2 Α302 και 2 Altair lusso.... καταλαβαίνεις τί τρέλα κουβαλάω λοιπόνΝαι 60.5 με εξωτερικά όπως βλέπεις....18.4...εχει ρίξει πραγματικά χιλιάδες φυσίγγια....
Και εγώ φίλε έβαψα κάννη ξύλα και πλέον έχει παροπλιστει.....έχω το 391......την είχα πάρει το 99 στην ballistic με τα πρώτα μεροκάματα που είχα κανει στα 18 μου.....Είναι
Ένα από τα αυτογεμή που έχουν παραμείνει και θα παραμείνουν γυαλισμένα στον οπλοβαστό μου...ήταν το όπλο του πατέρα μου.