Beretta Team Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Τι θες να μάθεις?
Ερχεται με βιδα παπιας για λειτουργια χωρις προεκταση?
Αν ναι εχει μειωτηρα?
Το μηκος (LOP) κοντακιου απο καινουργιο ποσο ειναι?
Εχει μειωτηρα για την προεκταση?
Ποσα παιρνει η αποθηκη χωρις προεκταση και μειωτηρα?
Ειναι μπροστοβαρη? (θα την προτιμουσα να ειναι)
Eρχεται με αορτηριουχους (για προεκταση και χωρις)?
Το Kick Off Plus ειναι οσο καλο λενε? Μπορω να τρωω πιτογυρο ενω τουφεκιζω χωρις να γινομαι ολος τζατζικια?
Εισαι κατοχος και αν ναι γιατι δεν λεγεσαι George_1301?

Ερχεται με βιδα παπιας για λειτουργια χωρις προεκταση? ΝΑΙ
Αν ναι εχει μειωτηρα? ΟΧΙ
Το μηκος (LOP) κοντακιου απο καινουργιο ποσο ειναι? ΔΕΝ ΞΕΡΩ
Εχει μειωτηρα για την προεκταση? ΝΑΙ
Ποσα παιρνει η αποθηκη χωρις προεκταση και μειωτηρα? 4+1
Ειναι μπροστοβαρη? (θα την προτιμουσα να ειναι) ΝΑΙ
Eρχεται με αορτηριουχους (για προεκταση και χωρις)? ΟΧΙ
Το Kick Off Plus ειναι οσο καλο λενε? Μπορω να τρωω πιτογυρο ενω τουφεκιζω χωρις να γινομαι ολος τζατζικια? ΝΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ
Εισαι κατοχος και αν ναι γιατι δεν λεγεσαι George_1301? ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ. ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

Πήρα τηλ τον καλκαντζακο και ρώτησα. Σκεφτομαι να το πάρω κι εγω
Εγω με αυτα που μου ειπες ειμαι 99% να το παρω.
Το μονο που θελω να δω ειναι το LOP. Και αν εχει spacers για αυξομειωση μηκους.

Εγω με αυτα που μου ειπες ειμαι 99% να το παρω.
Το μονο που θελω να δω ειναι το LOP. Και αν εχει spacers για αυξομειωση μηκους.
Ετσι μπραβο. Μη ζοριζεσαι να αλλαξεις μπραντ. Νιωθεις πολυ ωραια. Πιστεψε με.
Αν δε σου βγει, το ξαποστελνεις. Σιγά μη σκασουμε.
BTW πρεπει να γαμαει.
Πιο ολοκληρωμενη προταση νομιζω ειναι η mossy 940 JM PRO. Με spacers για μηκος, φλαντζες για καστ και ολα τα καλουδια και 3 briley τσοκ.

BTW πρεπει να γαμαει.
Πιο ολοκληρωμενη προταση νομιζω ειναι η mossy 940 JM PRO. Με spacers για μηκος, φλαντζες για καστ και ολα τα καλουδια και 3 briley τσοκ.
Να αλλαξω μπραντ? :oops:
Εννοεις να προσθεσω και αλλη μπραντ στη συλλογη?

BTW πρεπει να γαμαει.
Την Μοζυ την εχω στα υποψη αλλα η 1301 Comp Pro ειναι απλα ανωτερη.

Την Μοζυ την εχω στα υποψη αλλα η 1301 Comp Pro ειναι απλα ανωτερη.
Την κοιτούσε ένας φίλος γιατί θέλει να αρχίσει να ασχολείται με σκοποβολή,απ' ότι μου είπε είναι ολοκληρωμένο όπλο με όλα τα καλούδια και όσο για το kick off ,επειδή το έχει η Α400 που έχω, απλά δεν υπάρχει .

Την κοιτούσε ένας φίλος γιατί θέλει να αρχίσει να ασχολείται με σκοποβολή,απ' ότι μου είπε είναι ολοκληρωμένο όπλο με όλα τα καλούδια και όσο για το kick off ,επειδή το έχει η Α400 που έχω, απλά δεν υπάρχει .
Μανθο εχω την Α350 με το απλο Kick Off οποτε ξερω λιγο πολυ τι λες.
H Comp pro εχει το Plus.
Εγω την κοιταω για κυνηγι και σκοποβολη.
Επισης αυτο με τραβηξε, τα εχει ολα.

Μανθο εχω την Α350 με το απλο Kick Off οποτε ξερω λιγο πολυ τι λες.
H Comp pro εχει το Plus.
Εγω την κοιταω για κυνηγι και σκοποβολη.
Επισης αυτο με τραβηξε, τα εχει ολα.
Αν σου αρέσει και σου έρχεται σωστά,παρ'την, νομίζω δεν θα σε απογοητεύσει, κάθε άλλο.

Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει σχετικά με την a390st ; Γνώμες όπως δυνατά -αδύνατα σημεία, αξιοπιστία κλπ. ; (Σκέφτομαι να προχωρήσω στην αγορά της οπότε κάθε γνώμη δεκτή).
οι γνωμες πολλες,σε εμενα εβγαλε ολα τα κουσουρια,κλικ σε φασες,3 διαφορετικες φορες,εσπασε κλειστρο,εσπασε μεσα στην σκανδαλη ενα εξαρτημα που μοιαζει με ψαλιδι,και καποιες φορες δεν ανεβαζε το δευτερο φυσιγγι,σαν αποδοση βλητικη πολυ καλη,αργο οπλο στο γυρισμα του,και μπροστοβαρη,την εδωσα να παει στο καλο,το οπλο ηταν σαν καινουργιο,στον κουμπαρο μου εσπασε η βιδα της παπιας 2 φορες,..αυτος την εχει σαν θεα,αν ..λογω αποδοσης κανης,ΥΓ δεν χρησιμοποιω ποτε φυσιγγια ανω των 40 γρ...!!! και ειμαι και τακτικος καθαριστης,το εχω μερακι,τι να πω ?το συμπερασμα εσυ θα το βγαλεις....καλη εναρξη να εχουμε

οι γνωμες πολλες,σε εμενα εβγαλε ολα τα κουσουρια,κλικ σε φασες,3 διαφορετικες φορες,εσπασε κλειστρο,εσπασε μεσα στην σκανδαλη ενα εξαρτημα που μοιαζει με ψαλιδι,και καποιες φορες δεν ανεβαζε το δευτερο φυσιγγι,σαν αποδοση βλητικη πολυ καλη,αργο οπλο στο γυρισμα του,και μπροστοβαρη,την εδωσα να παει στο καλο,το οπλο ηταν σαν καινουργιο,στον κουμπαρο μου εσπασε η βιδα της παπιας 2 φορες,..αυτος την εχει σαν θεα,αν ..λογω αποδοσης κανης,ΥΓ δεν χρησιμοποιω ποτε φυσιγγια ανω των 40 γρ...!!! και ειμαι και τακτικος καθαριστης,το εχω μερακι,τι να πω ?το συμπερασμα εσυ θα το βγαλεις....καλη εναρξη να εχουμε
το ιδιο και στον θειο μου.

Status
Not open for further replies.
Back