Beretta Team Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Έχω σκοπό να κάνω τέστ με μια μπενελι με αυλό 18.3-18.4 και με ενα μπαουνιγκ με αυλό 18.8, με το ίδιο φυσίγγι και το ίδιο τσόκ 3 και 4 άστρα.
Ο σκοπός μου είναι να δώ την απόδοση των τσόκ για κάθε όπλο και αν η αναγραφόμενη σύσφιξη είναι όντως αυτή και όχι σύγκριση, αλλά θα δούμε και τα άλλα.
Στο ελαφάκι άμα είναι μαμά μια σύσφιξη πιο ανοιχτά θα βλέπεις

Άμα είναι τίποτα Carlsons θα είναι όπως πρέπει

θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη γιατί τα ποσοστά που γραφω ΔΕΝ είναι το σωστά!
Παρατήρησε τις σημειώσεις μου ο Βασίλης @gvp9000 κάτι που δεν εκανα εγώ γιατί οι δοκιμές είχαν γίνει το 2020 όταν είχα πάρει το οπλο μαζί με τον Κώστα @Kostas ContraDosi και τις είχα σε αρχείο, ωστόσο δε θυμάμαι τι παπαρια εκανα και πως έγραψα τα παραπάνω ποσοστά γιατί τα είχα γράψει απευθείας στο κινητό.
Δεν είχα σκοπό να εξαπατήσω κανέναν και παλι ζητώ συγνώμη και ευχαριστώ τον Βασίλη για την επισήμανση!
Μέτρησα εκ νέου και πιστεύω αυτά να είναι σωστά..
Ωστόσο όταν μπορέσει ο Κωστής @Kostas ContraDosi θα δοκιμάσουμε και το φυσίγγι του Γιώργου!
View attachment 69192View attachment 69193View attachment 69194
Ετσι με χαντακοσε και εμενα αυτος μην δει ρε φίλε 391 εκεί να την πάει στο χαντάκι ο νεροσωλινακιας 🤣😂🤣

Ταχια θα σου απαντήσω που θε έχω μηνύματα μου τα έφαγε όλα ο χομπίστας
Τέλος πάντων έχω δει φίλε που το υποστήριζαν και τους έβγαζα το καπέλο
Πραγματικά δεν σήκωσα όπλο απλά κοιτούσα
Έχω πάρει και εγώ κάποια μακρινά τα οποία αυτά λέω γκαβα γιατί δεν συνηθίζω να τουφεκαω μακρυά
Ελπίζω να σε κάλυψα
Αυτοί που το υποστηρίζουν φυσικά και υπάρχουν και εγώ δεί, με την έννοια ότι ήταν δυνατά τουφέκια σε καρτέρι και περπατητό
Στα 60 και 70 πραγματικά μέτρα με συνεχόμενες επιτυχίες δεν έχω δεί κανέναν, και μιλάμε για τσίχλες πάντα
Ίσως δεν έτυχε, ίσως κρύβονται μην τους ματιάσω δεν ξέρω, πάντως δεν έχω πετύχει ακόμα τουλάχιστον
Όσοι πραγματικά το καταφέρνουν σε αυτά τα μέτρα συνεχόμενα χαλάλι τους

Και τι είναι αυτό τώρα??
Λέμε "συγνώμη"και καθαρίσαμε??🤨
Οοοοχι νεαρέ!!
Θα γράψεις 120 φορές:"δεν θα ξαναμετρησω απρόσεκτα ",θα το βγάλεις φωτό και θα το ανεβάσεις!
Με υπογραφή του κηδεμόνα σου!
Μάλιστα κυριε..... :(
Ετσι με χαντακοσε και εμενα αυτος μην δει ρε φίλε 391 εκεί να την πάει στο χαντάκι ο νεροσωλινακιας 🤣😂🤣
Νικόλα εσένα σκέφτηκα..... :rolleyes:🥶

Αφού ρίχνεται λάθος φυσίγγια ιδού η Ρόδος
xlarge_20200212150653_mary_arm_tir_extrem_35gr_10tmch.jpeg
και πέφτει η φάσα εξ ουρανού .sarcastic.

Αυτοί που το υποστηρίζουν φυσικά και υπάρχουν και εγώ δεί, με την έννοια ότι ήταν δυνατά τουφέκια σε καρτέρι και περπατητό
Στα 60 και 70 πραγματικά μέτρα με συνεχόμενες επιτυχίες δεν έχω δεί κανέναν, και μιλάμε για τσίχλες πάντα
Ίσως δεν έτυχε, ίσως κρύβονται μην τους ματιάσω δεν ξέρω, πάντως δεν έχω πετύχει ακόμα τουλάχιστον
Όσοι πραγματικά το καταφέρνουν σε αυτά τα μέτρα συνεχόμενα χαλάλι τους
Κοιτα Γιώργο μιλάμε 40αντε 50 όχι 70 ρε φίλε πολλά ,όταν τα όπλα τα μετρούμε στα 36 μέτρα ,να κάνουν κηδείες στα 70 .
Και δεν μιλώ για συνεχόμενες επιτυχίες αλλιώς θα ήταν πρωταθλητές
Είναι πολλά τα 50 μέτρα αν τα βάλεις σε ύψος χάνεις το μπούσουλα 2 οικοδομες οχταοροφες

Ταχια θα σου απαντήσω που θε έχω μηνύματα μου τα έφαγε όλα ο χομπίστας
Ο @Χομπίστας... είναι δολοφόνος μηνυμάτων ... να τον προσέχετε πολύ ... αλλά είναι και λεβέντης !!!
Για αυτό τον πάω.

Ρε ότι πιάσω στα χέρια μου ή στο στόμα μου τουφεκάει το ίδιο σου λέω 🤣

Κοιτα Γιώργο μιλάμε 40αντε 50 όχι 70 ρε φίλε πολλά ,όταν τα όπλα τα μετρούμε στα 36 μέτρα ,να κάνουν κηδείες στα 70 .
Και δεν μιλώ για συνεχόμενες επιτυχίες αλλιώς θα ήταν πρωταθλητές
Είναι πολλά τα 50 μέτρα αν τα βάλεις σε ύψος χάνεις το μπούσουλα 2 οικοδομες οχταοροφες
Στα 50 οι τσίχλες φαίνονται σαν μύγες. Αναθεωρήστε κάποιοι την εικόνα -αποψη της αποστασης

Στα 50 οι τσίχλες φαίνονται σαν μύγες. Αναθεωρήστε κάποιοι την εικόνα -αποψη της αποστασης
Γιατί στα 40 φαίνονται καλά είπα ότι είδα ανθρώπους να τουφεκανε σε αυτά τα μέτρα και το υποστήριζαν τα οποία εγώ δε σηκώνω όπλο

Γιατί στα 40 φαίνονται καλά είπα ότι είδα ανθρώπους να τουφεκανε σε αυτά τα μέτρα και το υποστήριζαν τα οποία εγώ δε σηκώνω όπλο
Χάρη δεν το είπα για εσένα φίλε. Γενικά μιλώντας γιατί αυτά τα λίγα χρόνια που κυνηγάω ακούω.........

Χάρη δεν το είπα για εσένα φίλε. Γενικά μιλώντας γιατί αυτά τα λίγα χρόνια που κυνηγάω ακούω.........
Κοιτα Κώστα ξέρω αν κυνηγάς λίγα χρόνια και πως τουφεκας στο Σκοπευτηριο σε έχω δει είσαι πολύ Καλό τουφέκι και συζητήσεις καναμε αλλά δε με θυμάσαι με των Λεωνιδα μαζί
Εγώ αν δεν δω με τα μάτια μου δεν μιλάω

Εδώ είναι το θέμα όμως
Σαν πολλοί να γίνανε αυτοί που είναι σκούπα μέχρι τα σαράντα μέτρα και τους έπιασε το άγχος να βρούνε τον συνδυασμό για τα πενήντα και βάλε
Δεν το λέω για κάποιον συγκεκριμένα γενικά μιλάω με αυτά που έχω δεί
Όσοι είναι ικανοί και το έχουν και λένε αλήθεια ας συνεχίσουν
Όσοι ΝΟΜΊΖΟΥΝ ότι το έχουν καλύτερα να μην το συνεχίσουν,κάνουν μεγάλη ζημιά
Καίνε θηράματα, τόπους και χαλάνε και το κυνήγι όσων κάθονται γύρω τους χωρίς λόγο
Ας πάνε να κάνουν προπόνηση σε δισκάκια πρώτα και όχι σε θηράματα

Εδώ είναι το θέμα όμως
Σαν πολλοί να γίνανε αυτοί που είναι σκούπα μέχρι τα σαράντα μέτρα και τους έπιασε το άγχος να βρούνε τον συνδυασμό για τα πενήντα και βάλε
Καίνε θηράματα, τόπους και χαλάνε και το κυνήγι όσων κάθονται γύρω τους χωρίς λόγο
Γιώργο έχω ζητήσει συγνώμη σε κυνηγό που του χάλασα τη τουφεκια η αρκετές φορές τουφέκισα πουλί που έφυγε τραυματισμένο
Όταν γυρίζουμε και σκεφτούμε τα λάθη που καναμε στην έξοδο και δεν τα ξανά επαναλαμβάνουμε γινόμαστε καλύτεροι

Εδώ είναι το θέμα όμως
Καλύτερα δεν θα τα έλεγα ούτε εγω .very funny. .sarcastic.

Γιώργο έχω ζητήσει συγνώμη σε κυνηγό που του χάλασα τη τουφεκια η αρκετές φορές τουφέκισα πουλί που έφυγε τραυματισμένο
Όταν γυρίζουμε και σκεφτούμε τα λάθη που καναμε στην έξοδο και δεν τα ξανά επαναλαμβάνουμε γινόμαστε καλύτεροι
Ρε Χάρη σε ποιόν δεν έχουν φύγει και τραυματισμένα;
Και στα δέκα μέτρα μπορεί να ρίξεις και να γίνει αυτό,όλα ξερά πάντα δεν γίνεται
Το ρίξε και άγιος ο Θεός είναι το θέμα

Και στα δέκα μέτρα μπορεί να ρίξεις και να γίνει αυτό,όλα ξερά πάντα δεν γίνεται
Διαβάζω και εγώ συνέχεια για μόνιμα κακαρωμένα, χωρίς αίματα και αναρωτιέμαι σε ποιόν πλανήτη ζω.
Ίσως βλέπουν τις οπλάρες, ... τους παγώνει το αίμα και σταματά να ρέει από την τρύπα. .my man.
Δεν εξηγείται αλλιώς.

Διαβάζω και εγώ συνέχεια για μόνιμα κακαρωμένα, χωρίς αίματα και αναρωτιέμαι σε ποιόν πλανήτη ζω.
Ίσως βλέπουν τις οπλάρες, ... τους παγώνει το αίμα και σταματά να ρέει από την τρύπα. .my man.
Δεν εξηγείται αλλιώς.
Ρε τι θα γίνει με εσένα; Θα πάμε για ύπνο; πως τό βλέπεις;

στα μετρα που αναφερωνται παραπάνω πραγματικά παραδέχομαι και τον κυνηγο και το φυσίγγι που θα καταφέρει να τραυματισει τσίχλα.

Status
Not open for further replies.
Back