Εγώ όπως σου είχα πει έριξα λίγο πιο πίσω ,περίπου ένα μέτρο όχι περισσότερο.......Τα όπλα δεν πάνε το ίδιο όλα τα φυσίγγια.
Κουτί από κουτί μπορεί να διαφέρει.
Για αυτό μερικές φορές δεν βγαίνει άκρη.
Νομίζω ούτε του Βαγγέλη δεν πήγε τόσο σφιχτά.
Καλημέρα Κώστα ...
Δεν νομίζω άλλο όπλο αερίων να δούλευε με τόση βρώμα εκτός από τη σειρά 3 της beretta!!!391 κατασταση σταβλος,View attachment 69822View attachment 69823 ενα απο τα ποιο βρωμικα που εχω δει .Εχει και ενα σπασιμο στο κλειστρο
H 302 δουλεύει σε χειρότερη κατάστασηΔεν νομίζω άλλο όπλο αερίων να δούλευε με τόση βρώμα εκτός από τη σειρά 3 της beretta!!!
Από την επιμέλεια στην καθαριότητα μπορώ να φανταστώ τι φυσίγγια του έβαζε.391 κατασταση σταβλος,View attachment 69822View attachment 69823 ενα απο τα ποιο βρωμικα που εχω δει .Εχει και ενα σπασιμο στο κλειστρο
Έλα Αλέκο κάνε μια ερώτηση στον Σπύρο browning να σου πει η να σου στείλει φωτογραφία απ'το Α400. Θα πάθεις πλάκα. Πρέπει να είχε ρίξει ,ουτε κι αυτός ξέρει πόσες χιλιάδες φυσίγγια και δούλευε κανονικά. Ένα μαύρο πράγμα έβλεπες. Χωρίς υπερβολές δεν νομίζω να υπάρχει άλλο να δουλεύει σε αυτή την κατάστασηΔεν νομίζω άλλο όπλο αερίων να δούλευε με τόση βρώμα εκτός από τη σειρά 3 της beretta!!!
Εγω την Η35,την ειχα μια 10ετια σχεδον ακαθαριστηΈλα Αλέκο κάνε μια ερώτηση στον Σπύρο browning να σου πει η να σου στείλει φωτογραφία απ'το Α400. Θα πάθεις πλάκα. Πρέπει να είχε ρίξει ,ουτε κι αυτός ξέρει πόσες χιλιάδες φυσίγγια και δούλευε κανονικά. Ένα μαύρο πράγμα έβλεπες. Χωρίς υπερβολές δεν νομίζω να υπάρχει άλλο να δουλεύει σε αυτή την κατάσταση
ΣυμφωνώH 302 δουλεύει σε χειρότερη κατάσταση
Όλες η beretes Έτσι δουλεύουν.Έλα Αλέκο κάνε μια ερώτηση στον Σπύρο browning να σου πει η να σου στείλει φωτογραφία απ'το Α400. Θα πάθεις πλάκα. Πρέπει να είχε ρίξει ,ουτε κι αυτός ξέρει πόσες χιλιάδες φυσίγγια και δούλευε κανονικά. Ένα μαύρο πράγμα έβλεπες. Χωρίς υπερβολές δεν νομίζω να υπάρχει άλλο να δουλεύει σε αυτή την κατάσταση
Αλλιώς δεν τραβανΌλες η beretes Έτσι δουλεύουν.
Ειχα και τα δυο οπλα η supersport ειχε πολυ πιο σφιχτη τουφεκια απο την 391 optima plusΣίγουρα......... Και πιο ανοιχτή από τη benelli........η όχι?????
Είχες κάνει κώνο σωστά; ;Ειχα και τα δυο οπλα η supersport ειχε πολυ πιο σφιχτη τουφεκια απο την 391 optima plus
Οχι μαμα τελειως και τα δυο κωνο ειχα κανει σε αλλη κανη 66αραΕίχες κάνει κώνο σωστά; ;
Σωστά αλλά η διαφορά είναι αρκετά μεγάλη. Αν υπάρχει κάποιος με 391 που νά τό έχει ριξει σε χαρτί θα βοηθούσε..Έχεις κάνει και κώνο Κώστα.
Η αλλη κανη η 66αρα με τον κωνο τι εκανε απεναντι στην ss ;Πηγε αδικα ο κοπος;Οχι μαμα τελειως και τα δυο κωνο ειχα κανει σε αλλη κανη 66αρα
Δεν την ειχα την ςς πλεονΗ αλλη κανη η 66αρα με τον κωνο τι εκανε απεναντι στην ss ;Πηγε αδικα ο κοπος;