Μήπως και αυτό που έχει του Μυρου δεν είναι κρίνος όπως νομίζει αλλά τσάι βουνίσιο?????
Εγω για φούντα Μυλοποτάμου το βλέπω
Μήπως και αυτό που έχει του Μυρου δεν είναι κρίνος όπως νομίζει αλλά τσάι βουνίσιο?????
Η δικιά μου αγορασμένη το 2004 με αυλό 18.4 ( teknys) έχειΡε παιδιά κάποιος συνάδελφος είπε ότι μια 391 έχει σφραγίδα για ατσάλινα, αλλά δε θυμάμαι ποιος και ποια έκδοση της 391.
Εγω την έστειλα Ιταλία να μου βάλουν σφραγίδα μια τσαγιέρα στειλε και την δική σου τα μεταφορικά τα πληρώνουν όσοι μπενελλαδες πιστεύουν ότι έχουν καλητερη κάννη
Τα κολαούζα πήραν φωτιά .. !!!Bιδα 391 ενα βημα πριν τον καδο αλλα το σωσαμεView attachment 71192View attachment 71193
Δείξε και τα άλλα Βάγγο. Ακόμα γελάω ρε φίλε.Bιδα 391 ενα βημα πριν τον καδο αλλα το σωσαμεView attachment 71192View attachment 71193
Βρε χασάπη, γιατί του ευνούχισες την βλητική υπεροχή ?Beretta 301 Ανοιγμα τσοκ 17.90View attachment 71280
Το πέρασε για μπενελιΒρε χασάπη, γιατί του ευνούχισες την βλητική υπεροχή ?
Για να ριχνει σα Benelli...ειχε ξεπαραδιαστει ο ανθρωπος να κερναει τσαγια...Βρε χασάπη, γιατί του ευνούχισες την βλητική υπεροχή ?
Μαθαίνεις σιγά σιγάΓια να ριχνει σα Benelli...
Όταν ανοίγεις ένα τσοκ κωνικό-παράλληλο μεγαλώνεις σε μήκος το παράλληλο τμήμα και μειώνεις αντίστοιχα το κωνικό...Beretta 301 Ανοιγμα τσοκ 17.90View attachment 71280
Υπάρχει εργαλείο να (επανα)κόβει το κωνικό τμήμα του τσοκ;Αν μειώσεις από ένα σημείο και μετά την γωνία του κωνικου.
Στην φωτο το κοπτικο εχει το κωνικο τμημα της κεφαλης ρυθμιζομενο .υπαρχουν και κοπτικα τα οποια ειναι παραληλα .Στην τυχη δεν κανεις τιποτα πληροφοριακα τα εργαλεια που χρειαστηκαν για.αυτην την δουλεια κοστιζουν πανω απο 700 εΥπάρχει εργαλείο να (επανα)κόβει το κωνικό τμήμα του τσοκ;
Ενδιαφέρον...επαναδιαμορφώνεις τη σχέση κωνικου-παράλληλου...Στην φωτο το κοπτικο εχει το κωνικο τμημα της κεφαλης ρυθμιζομενο .υπαρχουν και κοπτικα τα οποια ειναι παραληλα .Στην τυχη δεν κανεις τιποτα πληροφοριακα τα εργαλεια που χρειαστηκαν για.αυτην την δουλεια κοστιζουν πανω απο 700 ε
Παραπάνω ...Έτσι όπως το βλέπω... Θέλει κανένα 2χίλιαρο!
ένα 1301 Tactical είναι με κοντάκι και πάπια Magpul και βαμμένο κλείστρο. Αυτά φαίνονται!Παραπάνω ...