Τότε άμα σου αρέσει πάρτο αλλά να μην κυνηγήσεις με βροχή.Τα πάντα εκτός υδρόβιο και γουρούνι.
Τότε άμα σου αρέσει πάρτο αλλά να μην κυνηγήσεις με βροχή.Τα πάντα εκτός υδρόβιο και γουρούνι.
Τότε μακριά, browning.Δεν παίζει αυτο
Τα περισσότερα μέσα στην μούχλα τα κανω
Για μεταχειρισμένο παίζουν από 900 έως 1400. Δεν έχει θέμα αξιοπιστίας η υγρασίας έχω το ultralight δύο χρόνια και κυνηγάω αποκλειστικά μπεκάτσα..... υγρασία και βροχές και πυκνά.... κανένα θέμαΑπό αξιοπιστία και ποιότητα, αξίζει αυτά τα χρήματα η είναι υπερτιμημενο
Για ποιο λόγο;Τότε άμα σου αρέσει πάρτο αλλά να μην κυνηγήσεις με βροχή.
θα φουσκωσουν τα ξυλα και δεν θα ανοιγει το οπλο.[δεν κανουν πολυ καλη κατεργασια στα ξυλα τους απο το εργοστασιο]Για ποιο λόγο;
Τι μπορεί να πάθει όταν βραχεί;
Τι διάολο ,ουτε νοβοπάν να ήταν .θα φουσκωσουν τα ξυλα και δεν θα ανοιγει το οπλο.[δεν κανουν πολυ καλη κατεργασια στα ξυλα τους απο το εργοστασιο]
Αυτό δεν το έχω πάθει ποτέ.... και έχω φάει καταρρακτώδεις βροχές πέρσι..... ούτε με το Baikal που τα ξύλα του είναι σα σημύδα.....τι σχέση έχουν τα ξύλα με το άνοιγμα κλείσιμο της πεταλούδαςθα φουσκωσουν τα ξυλα και δεν θα ανοιγει το οπλο.[δεν κανουν πολυ καλη κατεργασια στα ξυλα τους απο το εργοστασιο]
οταν φουσκωσουν τα ξυλα δεν ανοιγει η πεταλουδα.το κανεις στο πλαι και βρισκει στο ξυλο.τι σχέση έχουν τα ξύλα με το άνοιγμα κλείσιμο της πεταλούδας
τυχερος εισαι ,εισαι μια απο της εξαιρεσεις,που να δεις και 687 να μην ανοιγουν.υτό δεν το έχω πάθει ποτέ.... και έχω φάει καταρρακτώδεις βροχές πέρσι.....
εγω να δεις τι επαθα !και να περνανε τα παπια απο πανω και να μην ανοιγει .[και ξερω και αλλες περιπτωσεις που το παθανε ,ελπιζω τωρα να τα προσεχουν καλυτερα.]Τι διάολο ,ουτε νοβοπάν να ήταν .
για μενα αμα το παρεις μεταχειρισμενο αυτο επιβαλεται.Αν είναι σε όλα τα υπόλοιπα καλό,κάνεις ένα σωστό φινίρισμα και εμποτισμού λαδιού ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ και το πρόβλημα λύνεται
Αλλόθρησκε αλλού πίνεις άλλου πας και τα δίνειςΕγώ θα επερνα browning.
Beretta μόνο!!!( άμα δεν πω αυτά που έχω περάσει θα πέσει φωτιά και θα με κάψει)Αλλόθρησκε αλλού πίνεις άλλου πας και τα δίνεις
Μ αυτα που λες ,τα πέρα -δώθε -κείθε , θα βρέχει μεχρι που θα σου φτασει το νερο στα ρουθούνια.Beretta μόνο!!!( άμα δεν πω αυτά που έχω περάσει θα πέσει φωτιά και θα με κάψει)
Για δίκανο μιλάει, γι αυτό ...Αλλόθρησκε αλλού πίνεις άλλου πας και τα δίνεις