Αν ήταν όλα εύκολα θα τα έκαναν όλοι.Θα παραγγείλω κανη με 18.00 αυλό πλήρες κύλινδρος και κώνο 2 μοιρών.Και μετ' θα δεις που θα σκοτώνει με 30 γρ 6 αρι .
Καλημέρα ... Το παιδί καλά πήγε ? Αυτό έχει σημασία.Αν ήταν όλα εύκολα θα τα έκαναν όλοι.Θα παραγγείλω κανη με 18.00 αυλό πλήρες κύλινδρος και κώνο 2 μοιρών.Και μετ' θα δεις που θα σκοτώνει με 30 γρ 6 αρι.
Ουουουουουου χασάπη.... Μας βλέπουνΚάντου έναν κώνο 48cm και μια λείανση και έχεις ένα DT11 με μόλις 400€.
Σιγά τα ωά.
Super magnum: διάβασα ότι σε μολύβδινα σκάγια μπορεί να ρίξει μέχρι 64 gr!!Eίναι σαν να πηγαίνεις για τυραννόσαυρους...
φαντασου να σου πεταχτει ομως και να εχεις benelli!!!Eίναι σαν να πηγαίνεις για τυραννόσαυρους...
Θα πάρουμε DT11 για τέτοια κυνήγια.φαντασου να σου πεταχτει ομως και να εχεις benelli!!!
Εγώ θ αναρωτιομουν γιατί να πληρώσω τον μαύρο σπουργίτι 3 χιλιαρικαΝα συμπληρωσω και το κερασακι ΝΑΙ 48cm ΑΛΛΑ πληρωσε και 2600ευρω γιατι ας αναρωτηθουμε.
Ξεκινάμε ότι για μένα καμμία καραμπίνα δεν θα έπρεπε να είναι πάνω από χιλιάρικο.απο κει και πέρα περί ορεξεως κολοκυθόπιτα ανάλογα με τα βαλαντια που διαθέτει ο αγοραστήςΌσο περισσότερο ανεβαίνεις σε χρήματα, τόσο περισσότερο πέφτει η σχέση τιμής - απόδοσης
Να συμπληρωσω και το κερασακι ΝΑΙ 48cm ΑΛΛΑ πληρωσε και 2600ευρω γιατι ας αναρωτηθουμε.
Εντάξει παιδιά μη τα ισοπεδώνουμε όλα. Η Beretta plus είναι ενα ολοκληρωμένο αυτογεμές που ρίχνει τα πάντα με ανάκρουση αεροβόλου κι εχει όλες τις τεχνολογίες επάνω του. Ακριβό είναι αλλά δεν είναι το μόνο που είναι ακριβό.
Παιδιά το πόσα χρήματα θα δώσει κάποιος για ένα όπλο, εξαρτάται μόνο από αυτόν, ούτε καν από την οικονομική του δυνατότητα.Εγώ θ αναρωτιομουν γιατί να πληρώσω τον μαύρο σπουργίτι 3 χιλιαρικα
Έτσι είναι ακριβώς…τώρα αν θες ένα τέτοιο οπλο για να πας για λαγό 5/6 φορεσ για γουρούνι 1/2 ….για κυχλες 4/5 φορές δεν σου χρειάζεται ο προορισμός του είναι αλλοςΕντάξει παιδιά μη τα ισοπεδώνουμε όλα. Η Beretta plus είναι ενα ολοκληρωμένο αυτογεμές που ρίχνει τα πάντα με ανάκρουση αεροβόλου κι εχει όλες τις τεχνολογίες επάνω του. Ακριβό είναι αλλά δεν είναι το μόνο που είναι ακριβό.
Ο λόγος που θα δώσεις 15000+ για να αγοράσεις ένα όπλο είναι ότι δεν σε νοιάζει που θα ξοδέψεις τόσα δεν θα πεις ωχ ακριβό είναι.Παιδιά το πόσα χρήματα θα δώσει κάποιος για ένα όπλο, εξαρτάται μόνο από αυτόν, ούτε καν από την οικονομική του δυνατότητα.
Μπορεί κάποιος να κάνει το σκατό του παξιμάδι για να πάρει ένα ακριβό όπλο και ας μην έχει λεφτά για φυσίγγια μετά.
Το βλέπουμε από τα κινητά που μερικοί έχουν iphone ή galaxy S και ψωμολυσσάνε.
Αν τα 3 χιλιάρικα σε κάποιον φαίνονται πολλά, το ίδιο ισχύει και για το χιλιάρικο όταν υπάρχουν τα Baikal με 400€.
Προσωπικά αγοράζω υλικά αντικείμενα με την λογική να μην γίνω δούλος τους ... δηλαδή αν πάθει μη αναστρέψιμη βλάβη, να μην στεναχωρηθώ και την επόμενη μέρα να αγοράσω (με άνεση) ένα άλλο και να μην τρέχω σε μαστόρια.
Οι λόγοι για να σκάσεις 3000-5000-15000 σε ένα όπλο είναι η ικανοποίηση που νιώθεις, η προσμονή που έχεις περί επιδόσεων ή αντοχής και αξιοπιστίας, η επίδειξη μερικές φορές, η αίσθηση ότι κρατάς "το καλύτερο που υπάρχει" και πολλά άλλα.
Όταν λοιπόν κάποιος αγοράζει ακριβό (ή φθηνό) όπλο καλά κάνει και το αγοράζει.
Το θέμα είναι η αγορά να καλύπτει τα θέλω του και να μην το μετανοιώσει μετά.
Το φθηνό ΠΟΛΛΕΣ φορές γίνεται ακριβό και το ακριβό κάποιες (λίγες θα έλεγα) φορές το κλαίμε.
Και τα 2 μου έχουν τύχει αρκετές φορές (δεν μιλάω αποκλειστικά για όπλα).
Δεν είναι απαραίτητο, αν σκεφτείς ότι πολλοί από εδώ έχουν 7-8 όπλα της σειράς επί 1,5 χιλιάρικο βγήκε η "οπλάρα".Αν κάποιος εχει 5 εκ στην άκρη τα 15000 είναι σαν 500 για κάποιον μισθωτό. Επομένως καλά κάνει να κάνει το κέφι του.
Οκ αλλά δεν αποκτήθηκαν όλα μαζί! 15.000 μπαμ με τη μια έχει διαφορά!Δεν είναι απαραίτητο, αν σκεφτείς ότι πολλοί από εδώ έχουν 7-8 όπλα της σειράς επί 1,5 χιλιάρικο βγήκε η "οπλάρα".
Δεν νομίζω ότι είναι εκατομμυριούχοι.
Εδώ τριγυρνάτε τώρα ;Δεν είναι απαραίτητο, αν σκεφτείς ότι πολλοί από εδώ έχουν 7-8 όπλα της σειράς επί 1,5 χιλιάρικο βγήκε η "οπλάρα".
Δεν νομίζω ότι είναι εκατομμυριούχοι.