Beretta Team Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Εξαρτάται ...

Βασικά θέλω όπλο να κερνάω τσάγια (σε διάτρηση και συγκέντρωση) την 391 του Βαγγέλη, την 1100 G3 του Άλεξ73, την V3 του Λεωνίδα που πούλησε, την καινούργια Guerini του Γιάννη και όλες τις Mossberg ανεξαιρέτως ... ααα και αυτή την ρημάδα την Kalliston με τις 200 βελτιώσεις.

Βγάζει η Beretta τέτοιο όπλο ή να ψάξω σε άλλο team ? :cool:
Μη βιάζεσαι δεν τη δοκίμασα ακόμη για να σου πω τι ρόλο παίζει και επειδή έχουν περάσει πολλές από τα χέρια μου αυτή θα κοντραριστει με όλες τις παραπάνω που αναφέρεις γιατί τις έχουν φίλοι και συγγενείς μου και σου λέω (wintsister sx3 αχρωμιωτη, power bowr,remi 1187 εξ Αμερικής , Remington v3,bereta oprima 391, Remington g3, + σκοπευτικό bereta και guerini ξέχασα και bereta a400.)θα τα κοντραρω μεταξύ τους με μαμά τσοκακια και με ίδιο φυσίγγι όχι μόνο ένα.

Κι εγώ θέλω γυναίκα να τον ρουφάει σαν τη Τζούλια, να δίνει λοκω σαν τη Λίζα Ανν, να μαγειρεύει σαν τη Βέφα Αλεξιάδου και να είναι πιστή σαν την Πηνελόπη του Οδυσσέα.
Να ψάξω στη Γη ή να περάσω σε άλλους πλανήτες? .think.
Ξέχασες μόνο να γράψεις πόσο γάλα θέλεις να βγάζει σε κάθε άρμεγμα.

Μη βιάζεσαι δεν τη δοκίμασα ακόμη για να σου πω τι ρόλο παίζει και επειδή έχουν περάσει πολλές από τα χέρια μου αυτή θα κοντραριστει με όλες τις παραπάνω που αναφέρεις γιατί τις έχουν φίλοι και συγγενείς μου και σου λέω (wintsister sx3 αχρωμιωτη, power bowr,remi 1187 εξ Αμερικής , Remington v3,bereta oprima 391, Remington g3, + σκοπευτικό bereta και guerini ξέχασα και bereta a400.)θα τα κοντραρω μεταξύ τους με μαμά τσοκακια και με ίδιο φυσίγγι όχι μόνο ένα.
Το παιδί να πάει καλά και όλα τα άλλα φτιάχνονται με λεφτά Γιάννη.

ps
Έτσι σε θέλω ... power !!!

Status
Not open for further replies.
Back