Beretta Team Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Το παιδί να πάει καλά και όλα τα άλλα φτιάχνονται με λεφτά Γιάννη.

ps
Έτσι σε θέλω ... power !!!
Φίλε συμφωνώ αλλα όπως του έχω πει δε θα πεθάνουμε κιόλας αν δεν ξαναπρoσπαθει του χρόνου ,το βασικό να είμαστε καλά δε μασάω εγώ από δυσκολίες μόλις ξεμπερδεψω θα το λιώσω το guerini .3 άτομα εχουν όλα τα όπλα που σου ανέφερα και ξέχασα και την ςς που την έχει ο ξάδελφος ο άλλος.

Από τα αγαπημένα μου Όπλα A304 ❗❗❗
View attachment 73082
Πανο το οπλο δεν χρειαζεται συστασεις ,απο τα καλυτερα αυτογεμη .Το μονο μειον που βλεπω σε αυτην την ωραια φωτο ειναι αυτο το αθλιο τσουβαλι που εχεις στο κοντακι ,σου προτεινω να το αφαιρεσεις κανει μεγαλη ζημια στο ξυλο

Πάντως ρε παιδιά φαίνεται οπλάρα, όχι αστεία. Πολύ θα γούσταρα να την έχω στα παπιά.
https://images.app.goo.gl/A6CUS37JaZXYPUf98
Δεν φαινεται μονο αλλα και ειναι οπλαρα απο αναφορές σε κυνηγι παπιας και χηνας στο εξωτερικό απο φιλους μας σκοπευτες και φιλους ματσομενους εχουν διαπιστωσει στην πραξη την διαφορα ειναι κατα την αποψη τους μακραν των υπολοίπων αυτογεμων και ολος ο περίγυρος τους εχουν παραγειλλει απο ενα.Αυτο ειναι ενα γεγονος χωρις να δημιουργεί παρότρυνση για την αποκτηση του διοτι ο μάστορας επιλεγει το εργαλειο αυτο που θα κανει την δουλεια του.

Πανο το οπλο δεν χρειαζεται συστασεις ,απο τα καλυτερα αυτογεμη .Το μονο μειον που βλεπω σε αυτην την ωραια φωτο ειναι αυτο το αθλιο τσουβαλι που εχεις στο κοντακι ,σου προτεινω να το αφαιρεσεις κανει μεγαλη ζημια στο ξυλο
Φίλε το γνωρίζω πολύ καλά...

Όταν περυσι κοιτούσα τις καραμπίνες είχα ρωτήσει γνωστό πωλητή τι θα προτεινε για τσιχλα και τα κυνήγια που κάνω και μου πρότεινε τότε την α400 xtreme plus. Μου χε κάνει εντύπωση γιατί εγώ παπιά δεν κυνηγάω εντωμεταξύ!

Όταν περυσι κοιτούσα τις καραμπίνες είχα ρωτήσει γνωστό πωλητή τι θα προτεινε για τσιχλα και τα κυνήγια που κάνω και μου πρότεινε τότε την α400 xtreme plus. Μου χε κάνει εντύπωση γιατί εγώ παπιά δεν κυνηγάω εντωμεταξύ!
Θα έβγαζε περισσότερα ίσως.

Κακώς τον ρώτησες για μένα. Μην σου κάνει εντύπωση να πουλήσουν θέλουν αυτή.

Έπρεπε να του πεις να έρθει μαζί σου στο περπατητό να σου κρατάει τα αυτιά που θα σου έχουν πέσει από το βάρος

Status
Not open for further replies.
Back