Beretta Team Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Μια ερώτηση προς τους γνωστές, έχω μια 391 teknys αγορασμένη το 2005.
Το όπλο έχει ρίξει γύρω στις 15000 φυσιγγια, κατά κύριο λόγο 30-32 γραμμαρια... δεν έχει αλλαχτεί τίποτα στο όπλο και οι εμπλοκές ελάχιστες λόγω ελαττώματικου φυσιγγιου, είτε ξύλων και βρωμιας μέσα στο κλείστρο 😅

Θα ήθελα να μάθω πότε πρέπει να αλλαχτεί το ελατηριο, το οποίο νιώθω ότι έχει μαλακώσει πάρα πολύ σε σχεση με το όπλο ενός φίλου που έχει ελάχιστες τουφεκιες καθως επίσης εάν αλλάζει κάποιο "στοπ" στη βάση για να μην κοπανάει το κλείστρο όταν τερματιζει.

Το όπλο έχει ρίξει γύρω στις 15000 φυσιγγια, κατά κύριο λόγο 30-32 γραμμαρια... δεν έχει αλλαχτεί τίποτα στο όπλο και οι εμπλοκές ελάχιστες λόγω ελαττώματικου φυσιγγιου, είτε ξύλων και βρωμιας μέσα στο κλείστρο 😅

Θα ήθελα να μάθω πότε πρέπει να αλλαχτεί το ελατηριο, το οποίο νιώθω ότι έχει μαλακώσει πάρα πολύ σε σχεση με το όπλο ενός φίλου που έχει ελάχιστες τουφεκιες καθως επίσης εάν αλλάζει κάποιο "στοπ" στη βάση για να μην κοπανάει το κλείστρο όταν τερματιζει.
Ρώτα τον @vagosbenelli

Αφού το αισθάνεσαι να έχει χαλαρώσει μια επίσκεψη στον οπλουργό για ένα γενικό σέρβις και είσαι οκ.

Τίποτα μην πειράξεις ακόμα, το ποτήρι στα αέρια να καθαρίζεις καλά.

Αφού το αισθάνεσαι να έχει χαλαρώσει μια επίσκεψη στον οπλουργό για ένα γενικό σέρβις και είσαι οκ.
Το θέμα είναι ότι το πήγα σε έναν και μου είπε ότι δεν έχει πρόβλημα. Άστο οπως είναι.
... και στην επαρχία δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές!

Το θέμα είναι ότι το πήγα σε έναν και μου είπε ότι δεν έχει πρόβλημα. Άστο οπως είναι.
... και στην επαρχία δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές!
Τότε όπως σου είπε και ο @outlander και ο @kollias . Καλό καθάρισμα και λάδωμα.

Όταν το φορτώσω όμως τπτ δέκαβολα, ακούω το κλείστρο να χτυπει... Εκτός και αν είναι ιδέα μου.
Δεν το ξερω το τουφεκι, αλλα αν εχει σιλικονακι στο πισω μερος της βασης και εχει φθαρει πρεπει να αλλαχτει. Ρε Κώστα αυτό πρέπει να φαίνεται.

Δεν το ξερω το τουφεκι, αλλα αν εχει σιλικονακι στο πισω μερος της βασης και εχει φθαρει πρεπει να αλλαχτει. Ρε Κώστα αυτό πρέπει να φαίνεται.
Έχει ένα στρογγυλό μαύρο πλαστικό αλλά δεν ξέρω κατά πόσο έχει χάσει την ελαστικότητα του. Αυτό δεν ξέρω πως να το λύσω...

Όταν το φορτώσω όμως τπτ δέκαβολα, ακούω το κλείστρο να χτυπάει... Εκτός και αν είναι ιδέα μου.
Αν το ακούς να κροταλίζει μήπως έχει φαγωθεί το πλαστικό στόπ εσωτερικά εκεί που τερματίζει. Έτσι μου είχε σπάσει στη Φράνκι και χτυπούσε όπως λες το κλείστρο.

Status
Not open for further replies.
Back